2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sankş karnıma titreşim cihazı bağlamışımda titriyor gibi yapıyor benim ufaklık ne yapıyor acaba ,
pasif jimnastik felan mı yapıyor ,zilli kızım benim

Bana hic sorma ben cok dertliyim o konuda. 21+2 yim ama tık yok senağlama

:)) ne güzel tahmine görede 22 ekimde hamile kalmışız. kapıcı karısı gibi olacaım derdim hep ilk geceden valla tuttu kaydirigubbakcemile3

Ayyyy al benden de o kadar, bende tam tersi yok cnm hayatta denk gelmez demiştim, büyük konusmusum -tatlicadiarzu- Ahhh ahhh biraz gezebilseydim eşimle doya doya diyodum ilk duydugum birkac ay ama simdi ne güsel dogunca 3 ümüz gezeriz diyorum kaydirigubbakcemile3

ametist-zuzuum aa siz evlendiğinzide hemen hamile mi kaldınız maşallah.canım.hem de ikinzişde aynı gün evlendinzi öyle mi bereketli bir günmüş.
yoksa ben karıştırdım mı konuları:)))))))))))

:CüvCüv::CüvCüv:
evet beraber gezeceğiz kızlar takmayın şu hareketlere bi başlayacaklar hiç durmayacakalr o zamanada biraz ara ver bebeişim uyuyayım diyeceksniz:CüvCüv:

ametist-zuzuum aa siz evlendiğinzide hemen hamile mi kaldınız maşallah.canım.hem de ikinzişde aynı gün evlendinzi öyle mi bereketli bir günmüş.

Evet cnm aynen ben bu sene 18 ekimde evlendim, kasım sonu hamile oldugumu ogrendim. Resmen ikimiz içinde bereketli bi günmüş dediğin gibi. Basta ne kadar şanssızım diye ahlandım vahlandım cok bıdı bıdı ettim ama simdi ne kadar şanslı oldugumu görüyorum, yirim ben onu yirimmmmmcokacimcoook

Hic hissetmedim cnm ama azimliyim hissedicem, biliyorum bende bu hafta sonuna kadar insallah hissedicem, o kadar kafaya takmıstım ki karnımın gurultularını dahi tekme zannediyodum sengözlerimebaksanab

7. ayda hissedenler varmış.Demek bizimki normal kafaya takmayalım.Heralde bizimkiler uslu olcak .Gık ları çıkmıyo.Ya da benimki de babası gibi uyuşuk olcak heralde.:))

bebeğinle büyümekten daha güzle ne var canım benim .yaş kaç acaba affına sığınarak söyleyeyeim.
ben de 2 sene bekleidm :))))))
sorna kocayı zorlayrak hamiel kaldımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile
valla adamcağız bekle dedi de beklemedim yaş olmuş 35 nereye bekliyorum yavvvv
çocuk bana anneanne mi desin deidmkafamçokkarıştı

7. ayda hissedenler varmış.Demek bizimki normal kafaya takmayalım.Heralde bizimkiler uslu olcak .Gık ları çıkmıyo.Ya da benimki de babası gibi uyuşuk olcak heralde.:))

Bende bi panikle doktoruma gittim, ama masallah benimki içerde halay çekiyodu nerdeyse, tekme tokat kaydirigubbakcemile3 Eminim seninki de oyledir cnm. 1-2 haftaya hissedices ve gercekten keske bilas daha gec hissetseydik dices belki de fazla hareketten :dance: Gördüğüm gibiyse bebişimin hareketleri ben bittim uyku bana haram olur

:roflol::roflol::roflol: ay cok guldum:lepi:

yok yok karıştırmadın vallahi öle balayı çocuğu bizimkisi :ecrin_bebek: ben istiyordum zaten yaşım dolayısıyla bekleyecek bir şeyim yoktu eşimde aynı fikirdeydik. bereketli günde evlenmişiz dediğin doğru. allah aratmadı annem hep böle dua ederdi. şimdide kucağımıza almayı nasip etsin

Tabiki sorabiilirsin yaşımı cnm, 1981 dogumluyum, tam 11 gün sonra 28 yaşımı doldurmuş olcam sanırım (yada 27 mi acaba) ben o hesabı yapamıyorum, sen hesapla en iyisi kaydirigubbakcemile3 Olsun 35 tam kıvamı olmus bence görmüş geçirmiş bi anne olcaksın, üstelik eminim beklemenin tadı farklıdır, simdi normalden cok daha heyecanlı bi süreç var senin için :hooray:

Maşallah bebişine.Doğru sölüyosun neyse rahatladım biraz sağol canım.

amin amin.
canm
allah hayırlı ömür versin.
yaş kaç pardon:))))))
ay bugün ne yaş meraklısı çıktım bende
:roflol::roflol::roflol: ay cok guldum:lepi:

he bacım ağladım valla,bak bu gidişle ben çocuğumun büyüdüğünü göremem ,sen on aiyi bak diye.:)))) sonunda pes :asigim:ettiiii

ay yaşını yazmışsın canım pardon görmedim.kardeşimle yaşıtsın bende sweethome gibi 35 yaşındayım biraz daha beklesek çocuk anneanne diyecekti kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…