canım bazen cok sıddetlı oynuyo bazen hıc oynamıyo merak etme bu haftalarda normal a.s
Arkadaşlar bebişleriniz hergün oynuyormu? Ben 20. haftanın içindeyim 2 gün öncesine kadar bizimki pıt pıt bişeyler yapıyordu baya hissediyordum ama 2 gündür tık yok normalmi acaba.Tatlı yiyorum dinleniyorum gene de bişey hissetmiyorum.Sizinkiler de böyle yapıyomu merak ettim valla.
:)) ne güzel tahmine görede 22 ekimde hamile kalmışız. kapıcı karısı gibi olacaım derdim hep ilk geceden valla tuttu kaydirigubbakcemile3
Bizim oğlanmı tepik atıyor.yoksa gazmı ben anlamıyorum
zuzuuum hiç mi hissetmedin bugüne kadar?
Bana hic sorma ben cok dertliyim o konuda. 21+2 yim ama tık yok senağlama
Ayyyy al benden de o kadar, bende tam tersi yok cnm hayatta denk gelmez demiştim, büyük konusmusum -tatlicadiarzu- Ahhh ahhh biraz gezebilseydim eşimle doya doya diyodum ilk duydugum birkac ay ama simdi ne güsel dogunca 3 ümüz gezeriz diyorum kaydirigubbakcemile3
ametist-zuzuum aa siz evlendiğinzide hemen hamile mi kaldınız maşallah.canım.hem de ikinzişde aynı gün evlendinzi öyle mi bereketli bir günmüş.
yoksa ben karıştırdım mı konuları:)))))))))))
Hic hissetmedim cnm ama azimliyim hissedicem, biliyorum bende bu hafta sonuna kadar insallah hissedicem, o kadar kafaya takmıstım ki karnımın gurultularını dahi tekme zannediyodum sengözlerimebaksanab
Evet cnm aynen ben bu sene 18 ekimde evlendim, kasım sonu hamile oldugumu ogrendim. Resmen ikimiz içinde bereketli bi günmüş dediğin gibi. Basta ne kadar şanssızım diye ahlandım vahlandım cok bıdı bıdı ettim ama simdi ne kadar şanslı oldugumu görüyorum, yirim ben onu yirimmmmmcokacimcoook
7. ayda hissedenler varmış.Demek bizimki normal kafaya takmayalım.Heralde bizimkiler uslu olcak .Gık ları çıkmıyo.Ya da benimki de babası gibi uyuşuk olcak heralde.:))
bebeğinle büyümekten daha güzle ne var canım benim .yaş kaç acaba affına sığınarak söyleyeyeim.
ben de 2 sene bekleidm :))))))
sorna kocayı zorlayrak hamiel kaldımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile
valla adamcağız bekle dedi de beklemedim yaş olmuş 35 nereye bekliyorum yavvvv
çocuk bana anneanne mi desin deidmkafamçokkarıştı
ametist-zuzuum aa siz evlendiğinzide hemen hamile mi kaldınız maşallah.canım.hem de ikinzişde aynı gün evlendinzi öyle mi bereketli bir günmüş.
yoksa ben karıştırdım mı konuları:)))))))))))
bebeğinle büyümekten daha güzle ne var canım benim .yaş kaç acaba affına sığınarak söyleyeyeim.
ben de 2 sene bekleidm :))))))
sorna kocayı zorlayrak hamiel kaldımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile
valla adamcağız bekle dedi de beklemedim yaş olmuş 35 nereye bekliyorum yavvvv
çocuk bana anneanne mi desin deidmkafamçokkarıştı
Bende bi panikle doktoruma gittim, ama masallah benimki içerde halay çekiyodu nerdeyse, tekme tokat kaydirigubbakcemile3 Eminim seninki de oyledir cnm. 1-2 haftaya hissedices ve gercekten keske bilas daha gec hissetseydik dices belki de fazla hareketten :dance: Gördüğüm gibiyse bebişimin hareketleri ben bittim uyku bana haram olur
yok yok karıştırmadın vallahi öle balayı çocuğu bizimkisi :ecrin_bebek: ben istiyordum zaten yaşım dolayısıyla bekleyecek bir şeyim yoktu eşimde aynı fikirdeydik. bereketli günde evlenmişiz dediğin doğru. allah aratmadı annem hep böle dua ederdi. şimdide kucağımıza almayı nasip etsin
:roflol::roflol::roflol: ay cok guldum:lepi:
Tabiki sorabiilirsin yaşımı cnm, 1981 dogumluyum, tam 11 gün sonra 28 yaşımı doldurmuş olcam sanırım (yada 27 mi acaba) ben o hesabı yapamıyorum, sen hesapla en iyisi kaydirigubbakcemile3 Olsun 35 tam kıvamı olmus bence görmüş geçirmiş bi anne olcaksın, üstelik eminim beklemenin tadı farklıdır, simdi normalden cok daha heyecanlı bi süreç var senin için :hooray:
zuzuuum yaşın kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?