2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ay allahım kimseyi çocuk diye aratmasın .valla bazı geceler ağalrdım .herhalde olmuyor oluyor olsa.korunsakta olurdu diye.
ne biçim bir psikoloji ise bu.
hem krun hem de çocuğum olmyuyoır diye ağlaaaa
delimiyim neyim biraz.

ay allahım kimseyi çocuk diye aratmasın .valla bazı geceler ağalrdım .herhalde olmuyor oluyor olsa.korunsakta olurdu diye.
ne biçim bir psikoloji ise bu.
hem korun hem de çocuğum olmyuyor diye ağlaaaa
delimiyim neyim biraz.

aynıyız aynıı kaydirigubbakcemile3 ikinci çocuğu düşünüyorsak hemen akabinde halletmek lazım heheyerimseniben

aynıyız aynıı kaydirigubbakcemile3 ikinci çocuğu düşünüyorsak hemen akabinde halletmek lazım heheyerimseniben

yav hiç deme gitisn.istiyorum
kuzum kardeşsz kalmasın diye.
en öenmli şey hayatta kardeş ama bir bakayım doğurayımda fikrim ne olcak:))))))
fakat birnciye zor ikan ettiğim koca şimdi 2 .içi gün sayıyor oyyy deli kocam oyyyyyyyy
kaydirigubbakcemile3

Bende oğluma kardeş istiyorum.tek kardeş iyi değil.yapayanlız kalmasın yavrum.yaşımda 32.allah kısmet edipde bebeğimi doğurduktan sonra.2-2,5 sene sonra 2.çocuğuda düşünüyorum.yaş 35 de

benn geldiimmmm.....

çok kaynatmışsınız yine galibaa biraz okuyayım bende...

Bende 2 çocuk isterim, eşimde bede iki kardeşiz... Eşime kalsa 10 tane çocuk olsun futbol takımı kuralım, 5 e 5 ten çift kale maç yaparıskaydirigubbakcemile3 Ama bence 2 tane yeter insallah... Hatta denk gelse bi kız bi erkek isterim

amatist ve sweethome, kizlar sizle ayni yastayiz. ben de ikinciyi istiyorum ama ne zaman nasil olacak bilmiyorum. cok da atmamak lazim yas dolayisiyla ama bi yandan da is guc, calismak lazim. zor isler neyse, bebisleri saglikla bir kucagimiza alalim da sonrasina bakariz di mi ama :)

Bence de 5 yaş iyi. 2 yaşında daha bebek oluyorlar ve birinci çocuğa haksızlık yapılıyor gibi geliyor bana. Ama yaş müsade etmeyenler için birlikte büyürler artık.

evet canım aynen öyle daha ılkı sevgıyı doya doya yasayacakken hemen 2. bebek gırıyo araya benneyaptımki
dogru soyluyosun yası musade etmeyenler tabı hemen yapabılır ama benım musaıt oyuzden 5 sene sonra dusunuyorum
a.s

hımm.. bebişlere kardeşler bile düşünülüyoo sanırımm.. ben de bebğimin bi kız kardeşi olsun çok isterdimm ama sanmıyorumm biliyorsunuz tüp bebek benimki tekrar aynı stresi yaşamaya ne zaman evet derim belirsiz yanii.. şimdilik sanırım benim oğlum bi evin tek oğlu olacakk....

Ama bi yandan da şunu düşünmek lazım, ben mesela acaip kıskanc bi cocukmusum annem babam hep dikkat edermis ama en cok ilgiyi ben istermişim, kardeşimi defalarca öldürmeye çalıştım ve inanın bikaçında yapabilirdim, çocuk aklı işte allah korusun, benimle kardeşim arasında 5 yaş var, 5 yaşındaki cocugun kafada hinliğe calısmaya baslıyo, ben kendimden sora korkarım valla, araları daha az olsun bence 3 iyi...

valla vaktiniz müsade ediyorsa 1. okula giderken yapmakta zarar yok
ama ben yaprsam peşpeşe olmalı yani.
2 yaşınd ageldimi hemen hoppp 2. inşallah.
ama atabi o zaman ne düşünürm bilmiyorum:))))))))))))

benim de idealim 3 çocuk ama malesef geç evlendimmmm
tren biraz kaçtıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…