hımm.. bebişlere kardeşler bile düşünülüyoo sanırımm.. ben de bebğimin bi kız kardeşi olsun çok isterdimm ama sanmıyorumm biliyorsunuz tüp bebek benimki tekrar aynı stresi yaşamaya ne zaman evet derim belirsiz yanii.. şimdilik sanırım benim oğlum bi evin tek oğlu olacakk....
Bende oğluma kardeş istiyorum.tek kardeş iyi değil.yapayanlız kalmasın yavrum.yaşımda 32.allah kısmet edipde bebeğimi doğurduktan sonra.2-2,5 sene sonra 2.çocuğuda düşünüyorum.yaş 35 de
hımm.. bebişlere kardeşler bile düşünülüyoo sanırımm.. ben de bebğimin bi kız kardeşi olsun çok isterdimm ama sanmıyorumm biliyorsunuz tüp bebek benimki tekrar aynı stresi yaşamaya ne zaman evet derim belirsiz yanii.. şimdilik sanırım benim oğlum bi evin tek oğlu olacakk....
ORASI HİÇ BELLİ OLMAZ ANNESİ TÜP BEBEKLE ÇOCUK SAHİBİ OLAN KADINLARDA 2.BEBİŞLERİNE NORMAL YOLDAN HAMİLE KALABİLİYOR ÇEVREMDEN DUYMUŞTUM BELKİ SENİNDE ÖYLE OLUR KUZUCUN KARDEŞSİZ KALMAZ yerimseniben
canımm benimm sağoll..
ama benim sorunum kromozomlarla alakalı yanii zaten normal yolla 1 hafta korunmayayım hemen hamile kalabiliyorum ama düşükle sonuçlanıyor malesef ya da down sendromlu olabilir bunu bile bile sanırım riske atamam... tabii ilahi takdir orasını allah bilir. dün ayrıntılı ya gittğimde dr um benim gibi taşıyıcı olan bi hastası olduğunu söyledi 4 düşüğü varmış onunda ama 5. de sağlıklı bebişi bulmuş ve nurtopu gibi bi bebişi olmuşş bunu duymak çook güzelldi.. allahım bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun inşallah...:Saruboceq:
beşik banyo ürünleri küvet bebek arabası falan bunları son aya bırakmıcam son aya sadece bebek odasını bırakıcam gerı kalan herseyı önumuzdekı 3 ay ıcınde tamamlamayı dusunuyorum allah ızın verırse
Hadi kızlar, bugünlük benden bu kadar çenem düştü zaten iyice kaydirigubbakcemile3 Hepinize iyi akşamlar, inşallah yarın sabah görüşürüssss, öpüyorummmm....
AMİN İNŞALLAH CANIM O ZAMAN RABBİM OĞLUŞUNLA SAĞLIK Bİ ÖMÜR NASİP ETSİN SİZE :1hug:
AMİN İNŞALLAH CANIM O ZAMAN RABBİM OĞLUŞUNLA SAĞLIK Bİ ÖMÜR NASİP ETSİN SİZE :1hug:
Bizde fuarda karar verdik aslında travel sete falan ama daha göbeğim bile çıkmadı, kimse anlamıyor işyerinde bile. Bu halimle alışverişe gidince bile insanlar bebeğiniz evde heralde kaç aylık diyorlar. Gıcık oluyorum. O yüzden de hiçbirşey alamıyorum. Geçen mothercareden body filan aldık 0-3 ve 3-6 için. Kadın bebeğiniz 3-6 aylık mı dedi, o kadar emindi ki hamile olduğum aklına gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?