2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim de sabahları şişiyo annecik.. ama gün içinde yopk bi de çok ayakta kalırsam ayaklarım şişiyoo parmaklarım çok komikk oluyoo....

ayyy ne yapacağımı şaşırmış durumdayım aklım çıkıyordu bişey olursa ne yaparım diye 5 dk içinde herkesi aradım haber verdim oh ya ohhh

kızlaar amniyosentez sonucum çıkmış ..bi sorun yokmuş.. nasıl mutluyum anlatamam...şükürler olsun

çok şükür maşallah canım.
alah korusn bebeklerin.
bir ohhhhhhh çekmişsindir şimdi sen canım
mutluluğun daim olsun
benim de sabahları şişiyo annecik.. ama gün içinde yopk bi de çok ayakta kalırsam ayaklarım şişiyoo parmaklarım çok komikk oluyoo....

şimdilik şişme farketmiyorum.
umarım şişmem.ama galiba muhakkak şişeceğiz

hepinize çok teşekkür ederim.. sizle bu haberi paylaşmak çok güzelmiş şükür ki bunu da yaşadım..bu akşam kur'an okuycam onlara... test sonuçlarını beklemek de sizin için zor olmuştur eminim ama bana %60 risk var denilmişti o yüzden çok tedirgindim.. ama bişeyciği yokmuş bebişlerimin yerim ben onları :))

Biz beşiği fuardan aldık istediğimi bulunca aldım hemen :) odasınıda kısmetse mayıs gibi alıcaz son ay erken olur felan hazır olsun diyoruz kısmetse herşeyi ufaktan almaya başladık acele etmeden alıcaz kısmetse

Canim merak etme, tup bebekten sonra hep ikinci bebekler normal yoldan olmustur, cunku stres yapmiyorsun artik. nasilsa pasalar gibi bir cocugun var. Allah'im verirse ikinciyi ne ala. vermezse denemeye devam. Bir de vucut hamile kalmayi ogreniyormus daha kolay oluyormus. bence ciz baslayin calismalara olur merak etme.

ben de ikinci icin cok ara vermeyecegim. sonucta 3 yasindaki cocuk da ilgiye o derece muhtac. 5 yasindaki de. hatta 5 yasindaki 6 yasindaki cocuklar. krese bile gitmek istemiyorlar yeni kardes gelince. beni okula attilar kendileri gezecekler diye. ve feciiii kiskaniyorlar.

benim is durumuna bagli olarak 2. yi dusunurum ama is bulursam bulduktan 1 sene sonra calismalara baslayabilirim ancak. 8 ay falan da bebegin buyumesini ve is bulma suresini saysam nereden baksan ikisi arasinda 2 yil falan olur. bence ideal. bir solukta buyurler. biz zaten gezmeyi severiz. bebekler bir solukta buyusun ve engelimiz kalksin:)

kardesine balayi ayarlayacak olan arkadasim kimdi yaaa. boyle gecmisi surekli okuyunca 30 sayfa birden nick'ler birbirine girdi.
neyse benim de dugunum 23 nisan. biz de mesela bir hayalimizi gecreckletirdik. istanbul'dan trakya sahillerinden, ege sahilerinden geze geze bodruma kadar indik. gelibolu, akcay, bergama, izmir, kusadasi, didim vs vs heryerde durduk, gzedik. bodrum son duragimiz olu. mayista boraya vardigimiz. inanilmaz sakindi, super bir balayi gecirdik. yani demek istedigim kardesinin de belki bir hayali plani vardir.

eger yoksa antalya'da titanik otel var. super otesi ruya gibi bir yer. biz giderdik, tavsiye ederim.

selam kızlar çok yorucu ve yoğun bir gündü; ancak merhaba diyebiliyorum....:a015:
kızımla çok yorulduk bugün geçmişi okuyamadım inşh.herkes iyidir
ben bir an önce eve gidip uyumak istiyorum

papetland Allah hayırlı etsin canım ne güsel tertemizmiş kuzucukların Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı misss kokularını içine çekmeni nasip etsinnn
haydi halaya tutun bakayım ucundan :teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…