kızlaar amniyosentez sonucum çıkmış ..bi sorun yokmuş.. nasıl mutluyum anlatamam...şükürler olsun
canım gebelikte akıntı çok fazla olurmuş zaten doktorum öyle dedi eger akıntı su gibi veya kahaverengi yeşil yada pis kokuluysa sıkıntı oluyomuş diğerleri zaten olurmuşkızlar akıntısı olan varmı doktorum akıntının önemli sorunlara yol açabileceğini söyledi
erken doğum riski yaratıyormuş..o yüzden fitil yazdı ..
sankş karnıma titreşim cihazı bağlamışımda titriyor gibi yapıyor benim ufaklık ne yapıyor acaba ,
pasif jimnastik felan mı yapıyor ,zilli kızım benim
kızlar ben geldim deniz kenarına sahile indim yürüyüş yaptım geldim yaz gibi bugün çünki geçmişe bi bakayım
papetland Allah hayırlı etsin canım ne güsel tertemizmiş kuzucukların Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı misss kokularını içine çekmeni nasip etsinnn
haydi halaya tutun bakayım ucundan :teytey::teytey::teytey::teytey:
Benide götüüüürrrr allahım denizi öyle özledimki sadece bakmak bile bana yeter,saatlerce oturabilirim :1rolleyes:
ben yüzmek istiyorum yaaaaasenağlama[/COLOR]
canım gebelikte akıntı çok fazla olurmuş zaten doktorum öyle dedi eger akıntı su gibi veya kahaverengi yeşil yada pis kokuluysa sıkıntı oluyomuş diğerleri zaten olurmuş
canım sıkıntı yapma ilaçlarına hemen başla zaten 2günde etkisini gösterir umarım akıntın kesilirmaalesef benimki öyle sayılabilir; o yüzden ihmal etmemem lazım sanırım hemen ilaçları alıp kullanayım
telefon geldi hemen yazamadım.. halay ne demek nasıl zıpladım evde görmen lazımdı kaydirigubbakcemile2
Amin canım Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :lepi:
çiçekcim gel buyur canım misafirim ol bursa 4 saat ne olacakki valla imrendirmek gibi olmasın ama deniz dümdüz güneş bi taraftan şahaneydi herkes çocuğunu alıp çıkmış dedim bende yaza inş bebeğimle gelicem her zaman çıktığımda eşimle beraber üzülürdük bizimde olsada getirsek araba ile diyeBenide götüüüürrrr allahım denizi öyle özledimki sadece bakmak bile bana yeter,saatlerce oturabilirim :1rolleyes:
ben yüzmek istiyorum yaaaaasenağlama[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?