2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ben geldim deniz kenarına sahile indim yürüyüş yaptım geldim yaz gibi bugün çünki geçmişe bi bakayım

kızlar akıntısı olan varmı doktorum akıntının önemli sorunlara yol açabileceğini söyledi
erken doğum riski yaratıyormuş..o yüzden fitil yazdı ..

benımde var akıntım doktorum fıtıl verdı 1 ay oldu ama kullanamadım kaygan degıl cunku gıtmıyo bı turku cumartesı gıdınce tekrar söylıcem

kızlar akıntısı olan varmı doktorum akıntının önemli sorunlara yol açabileceğini söyledi
erken doğum riski yaratıyormuş..o yüzden fitil yazdı ..
canım gebelikte akıntı çok fazla olurmuş zaten doktorum öyle dedi eger akıntı su gibi veya kahaverengi yeşil yada pis kokuluysa sıkıntı oluyomuş diğerleri zaten olurmuş

sankş karnıma titreşim cihazı bağlamışımda titriyor gibi yapıyor benim ufaklık ne yapıyor acaba ,
pasif jimnastik felan mı yapıyor ,zilli kızım benim

aynen canım yaaaa 3 gündür sürekli titreme halinde 10 saniye sürüyor sonra geçiyor ama sık sık aralıklarla ne yapıyolarsa bizim kızlar içeride

telefon geldi hemen yazamadım.. halay ne demek nasıl zıpladım evde görmen lazımdı kaydirigubbakcemile2

Amin canım Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :lepi:

canım gebelikte akıntı çok fazla olurmuş zaten doktorum öyle dedi eger akıntı su gibi veya kahaverengi yeşil yada pis kokuluysa sıkıntı oluyomuş diğerleri zaten olurmuş

maalesef benimki öyle sayılabilir; o yüzden ihmal etmemem lazım sanırım hemen ilaçları alıp kullanayım

telefon geldi hemen yazamadım.. halay ne demek nasıl zıpladım evde görmen lazımdı kaydirigubbakcemile2

Amin canım Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :lepi:

Canım benim güsel haber verdinya halay çekiyoruz hep birlikte ondan halaya dedim :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

papetlant çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına geçen haftada ben atlattım o durumu testimin biri yüksekti şükürki ayrıntılı temiz çıktı

Hadi bende kaçtım kocişimin bugün doğum günü ve işleri uzamış 10 da ancak gelirim dedi :1no2: Ama ben genede pastasını alıcam hazırlığımı yapcam üçümüzün ilk doğum günü olucak çünküüü
Hepinize iyi akşamlar oğluşum ve ben öptük sizleriiiyerimseniben

Benide götüüüürrrr allahım denizi öyle özledimki sadece bakmak bile bana yeter,saatlerce oturabilirim :1rolleyes:
çiçekcim gel buyur canım misafirim ol bursa 4 saat ne olacakki valla imrendirmek gibi olmasın ama deniz dümdüz güneş bi taraftan şahaneydi herkes çocuğunu alıp çıkmış dedim bende yaza inş bebeğimle gelicem her zaman çıktığımda eşimle beraber üzülürdük bizimde olsada getirsek araba ile diye
ben yüzmek istiyorum yaaaaasenağlama[/COLOR]

senide beklerim hüzünyılı ayvalığım bambaşkadır hiç bir yere değişmem çok seviyorum çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…