diloşşşşşşşşşşş nerdesın sen yaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile
geldim şekerim kızz havayı buldum attım kendimi dışarı annemi aradım evdeyim deyince gittim geldim oda komşuya geçecekmiş okul arkadaşları felan veliler öğretmenler bol bol geyik yaptık iyi geldi valla yoruldum havada güzel hiç eve giresim gelmedi Şeniz
bu guzel havanın tadını cıkardın yanı
bende bugun bı ara markete gıdeyım dedım hem yuruyus olur
esımı aradım evden bı yere cıkamazsın aksam beraber cıkarız dedı:1ninca:
sınır oldum sınırrr acayıp evhamlastı nedense
canım havalar güzel olacak yakında ama yürüyüşe çok ihtiyacın olacak gündüz yürüyüşler yapıcan eşin tek dışarı göndermezmi ben şahsen 1 ay sonra evde tutamaz kimse hem gündüz 2 saat bi yürüyüş bide akşam yemekten sonra biraz dolaşırım yoksa çok şişeriz oturduğumuz yerdemirmirmirmir
benımde var akıntım doktorum fıtıl verdı 1 ay oldu ama kullanamadım kaygan degıl cunku gıtmıyo bı turku cumartesı gıdınce tekrar söylıcem
selam huzun yili. bisi sorcam canim sana. akintinda kotu koku falan varmiydi. yoksa sadece akintin oldugu icin mi verdi. bide eger mumkunse prospektusunden fitilin etken maddesini soyleyebilirmisin bana??
bu guzel havanın tadını cıkardın yanı
bende bugun bı ara markete gıdeyım dedım hem yuruyus olur
esımı aradım evden bı yere cıkamazsın aksam beraber cıkarız dedı:1ninca:
sınır oldum sınırrr acayıp evhamlastı nedense
valla ben beşiğini son ana kadar almam herhalde
zaten oda döşemeyi düşünmüyorum.
biliyorsunuz hiç bir şey almadım şidiye kadar.
kısmeti bol olsun kızımın ,elırım inşallah daha:)
canım koku varmı bılmıyorum ben dıkkat etmem pek ama rengi yeşil
etken maddesı ne oluyo canım onu anlayamadım? benneyaptımki
kızlar göbegınızden asagıya koyu cızgınız cıktımı
benım hala cıkmadı nedense ılk hamılelıgımde hemen cıkmıstıfisfisfis
canım havalar güzel olacak yakında ama yürüyüşe çok ihtiyacın olacak gündüz yürüyüşler yapıcan eşin tek dışarı göndermezmi ben şahsen 1 ay sonra evde tutamaz kimse hem gündüz 2 saat bi yürüyüş bide akşam yemekten sonra biraz dolaşırım yoksa çok şişeriz oturduğumuz yerdemirmirmirmir
kibelecim hosgeldin canimm.. nasilsiniz bakalim kizin ve sen?? bu arad bebisin cinsiyetini ogrendin ben gozun aydin diyemedim gecmis okumaktan bisi yazamamistimm.. allah saglikla kucagina almayi ve buyutmeyide nasip etsin gusel kizini...
canim haklisin her gun yuruyus sart kolay dogum icin. benim esimin gondermeme gibi durumu olmaz. zaten araba da bende durur. ama Kadikoy'e vs de araba ile gidilmez ki. park ayri problem. ben alip bebegimi bahariye'ye vs gitmek isterim esime bagli olmak istemem. zaten 6 senedir bir fiil calisiyorum gelemem oyle seylere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?