2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

diloşşşşşşşşşşş nerdesın sen yaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

geldim şekerim kızz havayı buldum attım kendimi dışarı annemi aradım evdeyim deyince gittim geldim oda komşuya geçecekmiş okul arkadaşları felan veliler öğretmenler bol bol geyik yaptık iyi geldi valla yoruldum havada güzel hiç eve giresim gelmedi Şeniz

bu guzel havanın tadını cıkardın yanı
bende bugun bı ara markete gıdeyım dedım hem yuruyus olur
esımı aradım evden bı yere cıkamazsın aksam beraber cıkarız dedı:1ninca:
sınır oldum sınırrr acayıp evhamlastı nedense

canım havalar güzel olacak yakında ama yürüyüşe çok ihtiyacın olacak gündüz yürüyüşler yapıcan eşin tek dışarı göndermezmi ben şahsen 1 ay sonra evde tutamaz kimse hem gündüz 2 saat bi yürüyüş bide akşam yemekten sonra biraz dolaşırım yoksa çok şişeriz oturduğumuz yerdemirmirmirmir

malesef canım esım benı tekbasıma bıyere yollamazbenneyaptımki
arada markete gıderdım ama sımdı bebış var dıye ona bıle ızın vermıyo:1closedeyes:
ama kendısı heryere göturur gezdırır
a.s

benımde var akıntım doktorum fıtıl verdı 1 ay oldu ama kullanamadım kaygan degıl cunku gıtmıyo bı turku cumartesı gıdınce tekrar söylıcem

selam huzun yili. bisi sorcam canim sana. akintinda kotu koku falan varmiydi. yoksa sadece akintin oldugu icin mi verdi. bide eger mumkunse prospektusunden fitilin etken maddesini soyleyebilirmisin bana??

bu arada herkese merhaba arkadaslar.. gecmisi okuyorum hala bitiremedim ama selam vereyim dedim. iyisinizdir ins hepiniz??

selam huzun yili. bisi sorcam canim sana. akintinda kotu koku falan varmiydi. yoksa sadece akintin oldugu icin mi verdi. bide eger mumkunse prospektusunden fitilin etken maddesini soyleyebilirmisin bana??

canım koku varmı bılmıyorum ben dıkkat etmem pek ama rengi yeşil
etken maddesı ne oluyo canım onu anlayamadım?
benneyaptımki

Canim iyi de sen esini kotu alistirmissin. nisanlandigimdan beri otobus minibuse binmiyorum diyorsun:) e o zaman heryere esin goturuyor demek. esin goturmeyince de evde kaliyorsun anlamina geliyor ne yazik ki. bence alistir yavas yavas. kac senelik evlisin bilmiyorum ama yasin genc belli.
simdi esin aksamlari ve hafta sonlari evde. bebek olunca bebegin temiz havaya ihtiyaci var. hergun cikarip dolastirmak lazim. bence simdiden sen ya arabayi al eline, ya da ufaktan basla:)

valla ben beşiğini son ana kadar almam herhalde
zaten oda döşemeyi düşünmüyorum.
biliyorsunuz hiç bir şey almadım şidiye kadar.
kısmeti bol olsun kızımın ,elırım inşallah daha:)

Canim aslina bakarsan cok dogru yapiyorsun ben de olsam almam, ama benim ebebim farkli. burada ucuz oldugu ve tr ye donecegimiz icin aliyorum. yoksa bebek dogduktan sonra ihtiyaci ne ise onu almak en mantiklisi.

zaten bir suru hediye geliyor. soranlara da ihtiyaclarini soylersin.

canım koku varmı bılmıyorum ben dıkkat etmem pek ama rengi yeşil
etken maddesı ne oluyo canım onu anlayamadım?
benneyaptımki

anladim canimm. ilacin prospktusunde farmakolojik ozelliler bolumunde yaziyo sanirsam canim etken madde. sana da zahmet oluyo ama merak ettim bana da verildi de. ilac ismi tutmaz benimki rus markasi. ordan belki anlayabilirim die sordum.

kibelecim hosgeldin canimm.. nasilsiniz bakalim kizin ve sen?? bu arad bebisin cinsiyetini ogrendin ben gozun aydin diyemedim gecmis okumaktan bisi yazamamistimm.. allah saglikla kucagina almayi ve buyutmeyide nasip etsin gusel kizini...

canim haklisin her gun yuruyus sart kolay dogum icin. benim esimin gondermeme gibi durumu olmaz. zaten araba da bende durur. ama Kadikoy'e vs de araba ile gidilmez ki. park ayri problem. ben alip bebegimi bahariye'ye vs gitmek isterim esime bagli olmak istemem. zaten 6 senedir bir fiil calisiyorum gelemem oyle seylere:)

kibelecim hosgeldin canimm.. nasilsiniz bakalim kizin ve sen?? bu arad bebisin cinsiyetini ogrendin ben gozun aydin diyemedim gecmis okumaktan bisi yazamamistimm.. allah saglikla kucagina almayi ve buyutmeyide nasip etsin gusel kizini...

Canim cok sagolasin, hocbulduk. hic onemli degil ben alinmam oyle seylere. arkadaslara da yazamazsam alinmasinlar. vallahi bir geliyorum 40 sayfa ilerlemis. gecmisi okumaktan sizi kaciriyorum. ben de 2 ser ikiser bakiyorum sayfalara. hizlica geciyorum. kaciriyorum arada. kusur abakmayin lutfen.

cinsiyetini ogrendik cok iyi oldu. esim cok sevindi:) kiz babaya asik, bana kuma geliyor:)

bende gelemem pek bu tarz seylere. iki gun ust uste evde olsam tesadufen boguluyo hissine kapiliyorum. aksam esimle cikmak kesmiyo benide pek. burda bool bol gezilcek yerler parklar var. oksijende bol masallahh.. sole bahar bi gelse de eve hic girmesem diye bakiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…