Benimde çıkmadı canım,mutlaka çıkarmıymış o çizgi peki ?
Canim cok sagolasin, hocbulduk. hic onemli degil ben alinmam oyle seylere. arkadaslara da yazamazsam alinmasinlar. vallahi bir geliyorum 40 sayfa ilerlemis. gecmisi okumaktan sizi kaciriyorum. ben de 2 ser ikiser bakiyorum sayfalara. hizlica geciyorum. kaciriyorum arada. kusur abakmayin lutfen.
cinsiyetini ogrendik cok iyi oldu. esim cok sevindi:) kiz babaya asik, bana kuma geliyor:)
kızlar sızın de ellerınızde sısme oldu mu benım alyansım dar gelıyor
iyi akşamlar kızlar iki gündür teyzemin kızına gitmiştim giremedim ne var ne yok
canim o cizgi 7. ayda bile cikabiliyormus. benim de cikmadi. hic de umrimda degil acikcasi:)
zaten kilo almadigim icin sevincliyim.2 kg. gobek gidiyor one. zaten genislemeyi hic istememistim insallah olmaz bundan sonra da.
bende gelemem pek bu tarz seylere. iki gun ust uste evde olsam tesadufen boguluyo hissine kapiliyorum. aksam esimle cikmak kesmiyo benide pek. burda bool bol gezilcek yerler parklar var. oksijende bol masallahh.. sole bahar bi gelse de eve hic girmesem diye bakiyorum:)
Canim cok sagolasin, hocbulduk. hic onemli degil ben alinmam oyle seylere. arkadaslara da yazamazsam alinmasinlar. vallahi bir geliyorum 40 sayfa ilerlemis. gecmisi okumaktan sizi kaciriyorum. ben de 2 ser ikiser bakiyorum sayfalara. hizlica geciyorum. kaciriyorum arada. kusur abakmayin lutfen.
cinsiyetini ogrendik cok iyi oldu. esim cok sevindi:) kiz babaya asik, bana kuma geliyor:)
iyi aksamlar nurcum hosgeldin canimm..
Bende memnunum :)), bende 5 kilo aldım ama göbek yok gibi nereye gittiğini bilmiyorum genişledimde denilemez .Suyum mu fazla acep
canim nerdesin sen,burasi da oyle de o yuzden sordum. gol var evin hemen yaninda. o golun etrafini dolasiyorum, ormanlar, goller, tenis sahalari var, insanlari izlemek bile guzel. Allah bu tarafa vermis. bir de bereketli, su falan hic eksik olmaz. diyorum biz kuraklikla basederken burada oh ekmek elden su golden.
ama iste tek sikinti bahar biraz gec geliyor. 1 ayi var daha belki de 1.5 ay. sonra bahar gelir, agaclar cicek acar, tomurcuklanir.
Silacim sen ne zaman ogreneceksin cinsiyetini?
Canim iyi de sen esini kotu alistirmissin. nisanlandigimdan beri otobus minibuse binmiyorum diyorsun:) e o zaman heryere esin goturuyor demek. esin goturmeyince de evde kaliyorsun anlamina geliyor ne yazik ki. bence alistir yavas yavas. kac senelik evlisin bilmiyorum ama yasin genc belli.
simdi esin aksamlari ve hafta sonlari evde. bebek olunca bebegin temiz havaya ihtiyaci var. hergun cikarip dolastirmak lazim. bence simdiden sen ya arabayi al eline, ya da ufaktan basla:)
anladim canimm. ilacin prospktusunde farmakolojik ozelliler bolumunde yaziyo sanirsam canim etken madde. sana da zahmet oluyo ama merak ettim bana da verildi de. ilac ismi tutmaz benimki rus markasi. ordan belki anlayabilirim die sordum.
Benimde çıkmadı canım,mutlaka çıkarmıymış o çizgi peki ?
hincik geldim bebişim Şeniz
örgüyle kafayı bozdu naapsın , inat ettim çıkarıcam şu modeli dedim , 4*4 cm diagramdan gözlerimi feda etme uğruna çıkarttım , çizdim modeli ama beceremedim .. sonra bir de şöyle deneyeyim dedim , alakası olmadı , ararken google da ne göreyim Amerikada 3,5 usd satılıyormuş hazırı :1shok: o an bıraktım , daha alelade , basit modeller aradım yapabileceğim .. kısacası tüm gün naaptın , karın ne oldu dersen koca bir 0 kafamçokkarıştı
ve ağladım bugün ...
galiba ilk defa ve net olarak oğluşumu hissettim :asigim:
gelinime iyi bak , anladın senklava:
edit : yemek yiicez birazdan , sonra canım ailem , 22.30 gibi burada olurum ,
gelcen mi yerimseniben
bi gelme :dilcikar:
çiçeks çok sağoll tatlımm. napimm kafamı takıp üzemicem hem kendimi hem bebeğimii sağlık olsunn hakkımızda hayırlısı olsun canımm benimm...
herzaman bana anlayışlı oldular aslında onun için yasal yollar vs. düşünmüyorumm burası küçük bi yer.. doğumdan sonra devam edicem zaten işime onlar da kendine göre haklı ben aktivasyon bölümündeyim ve benden başka bilen yok 1 gün izin yaptığımda bile acayip karışıyor işler yaz sezonu girmeden birini alıp öğrenmesini istiyolar sanırım.. bakalım ben en azından nisanın sonuna kadar çalışmayı teklif edicem bakalım ne dicekkler kıramazlar beni inşallahhh
Bizim oğlanmı tepik atıyor.yoksa gazmı ben anlamıyorum
Arkadaşlar bebişleriniz hergün oynuyormu? Ben 20. haftanın içindeyim 2 gün öncesine kadar bizimki pıt pıt bişeyler yapıyordu baya hissediyordum ama 2 gündür tık yok normalmi acaba.Tatlı yiyorum dinleniyorum gene de bişey hissetmiyorum.Sizinkiler de böyle yapıyomu merak ettim valla.
ben hic memnun diilim. 19+0 im bugun itibariyle. 5 kilo aldim. benimde sadece gobegim cikti bi genisleme yok ama daha az alabilirdim sanirim. dizenli yuruyus yapiyorum ve hamur isi yemiyorum artik:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?