2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Benimde çıkmadı canım,mutlaka çıkarmıymış o çizgi peki ?

canim o cizgi 7. ayda bile cikabiliyormus. benim de cikmadi. hic de umrimda degil acikcasi:)

zaten kilo almadigim icin sevincliyim.2 kg. gobek gidiyor one. zaten genislemeyi hic istememistim insallah olmaz bundan sonra da.

haklisinkaydirigubbakcemile3 allahim hayirla saglikla bana da ogrenmeyi nasip etsin. bebisine aldikalrini da gordumm coook cok tatli seylerr.. gusel gusel giydirmeyi de nasip etsin rabbim.

iyi akşamlar kızlar iki gündür teyzemin kızına gitmiştim giremedim ne var ne yok

canim o cizgi 7. ayda bile cikabiliyormus. benim de cikmadi. hic de umrimda degil acikcasi:)

zaten kilo almadigim icin sevincliyim.2 kg. gobek gidiyor one. zaten genislemeyi hic istememistim insallah olmaz bundan sonra da.

Bende memnunum :)), bende 5 kilo aldım ama göbek yok gibi nereye gittiğini bilmiyorum genişledimde denilemez .Suyum mu fazla acep

canim nerdesin sen,burasi da oyle de o yuzden sordum. gol var evin hemen yaninda. o golun etrafini dolasiyorum, ormanlar, goller, tenis sahalari var, insanlari izlemek bile guzel. Allah bu tarafa vermis. bir de bereketli, su falan hic eksik olmaz. diyorum biz kuraklikla basederken burada oh ekmek elden su golden.

ama iste tek sikinti bahar biraz gec geliyor. 1 ayi var daha belki de 1.5 ay. sonra bahar gelir, agaclar cicek acar, tomurcuklanir.

canım çok haklısın devamlı evde sıkıcı olur çok şükür eşimin o tarz yasakları yok ilk 2 sene oldu ama ben açtım onu şimdi bana daha iyi hak veriyo 3 aydır evde çalışmıyo haklıymışsın evde bütün gün kapalı bakit geçmiyo diyo şimdi gez geze bildiğin kadar diyo ve kız çocukları gerçekten babaya aşık benim kız beni aramaz babası olsun yanında keyfine dicek yok akşamları genelde babası yatırır masal anlatır dışarı çıkarlar dolaşırlar o yönden rahatımkaydirigubbakcemile5

bugün tetanoz aşısını vuruldum sağlık ocağında,bebişimin kalp atışını dinledik,bir benimkini dinletti benim ki pıt--pıt--pıt atıyo buda bebişin ki dedi onunki pıtpıtpıtpıt atıyo oyyy süperdi.hereketini duymuyorum dedim öyle tekme savurmasını bekleme,elini koyunca elinin altından balık kayıyormuş gibi olur çok şiddetli duymazsın dedi hemşire,çok şey bekliyorum galiba kızımdan anca o kadar yapabiliyomuş teyzeleri

Bende memnunum :)), bende 5 kilo aldım ama göbek yok gibi nereye gittiğini bilmiyorum genişledimde denilemez .Suyum mu fazla acep

ben hic memnun diilim. 19+0 im bugun itibariyle. 5 kilo aldim. benimde sadece gobegim cikti bi genisleme yok ama daha az alabilirdim sanirim. dizenli yuruyus yapiyorum ve hamur isi yemiyorum artik:çok üzgünüm:

canim ben ozbekistan taskentteyim. yesili ve parki bol baska da bisi yok zaten. yasanilcak bi yer diil. turkiyeden cok cok gerilerdee.

baharimiz da cabul gelir bizim. simdi yagmurlu mesela ama hava gayet ilik. martyin ortalarinda hava bi isinir yaz gibi. yazinda 60 derecelri bulur. allahtan o zmnlarda turkiyede olucam ins

valla benım esımın babasıda öyle abısıde yanı aıleden gelen bısey en basından berı böyle pek degısecegını sanmıyorum bebek olunca belkı
zaten oturdugumuz yerdede gezılıp tozulacak yer yok tenha yanı araba bendede olsa zaten öle uzaklara gıdemem ben bıraz üşengecimkaydirigubbakcemile3
esımle gezmek bana güzel gelıyo hafta ıcı aksam hafta sonları hep dısardayız mutlaka oyuzden sıkılmıyorum evımıde sevıyorum zaten
:lepi:

anladim canimm. ilacin prospktusunde farmakolojik ozelliler bolumunde yaziyo sanirsam canim etken madde. sana da zahmet oluyo ama merak ettim bana da verildi de. ilac ismi tutmaz benimki rus markasi. ordan belki anlayabilirim die sordum.

Tric*ho*mo*nasva*gi*na*lis’e bağ*lı üret*rit ve va*ji*nit,gi*ar*di*ya*zis ve ana*erob bak*te*ri en*fek*si*yon*la*rı*nın te*da*vi*sin*de;ana*erob bak*te*ri en*fek*si*yo*nu ola*sı*lı*ğı*nı ön*le*mek için, yük*sek riskta*şı*yan (vü*cu*dun sa*vun*ma di*ren*ci dü*şük ya da bas*kı*da bu*lu*nan, uzunsü*re*li re*ani*mas*yon*da tu*tul*muş, mü*ker*rer ame*li*yat ge*çir*miş, de*ği*şikan*ti*bi*yo*tik te*da*vi*le*ri gör*müş) has*ta*lar*da endikedir
İmi*da*zoltü*rev*le*ri*ne kar*şı aşı*rı du*yar*lı*ğı olan*lar*da kont*ren*di*ke*dirŞeniz

neden bole cıktı ınternetten ındırdım allah allah...

bu arada simdi avatarimi degistirdim:) gelinlik resimlerime son kez bakayim cunku artik mazi olacaklar. telefonumun ekrarinda bile esimle benim resmim vardi.kaldirdim, bebegin ultrason resmini koydum:)

Herkesin yazdıklarını okuyamadım maalesef. Vaktim az olduğu için. Atladığım müjdeli haberler varsa kusura bakmasın.

Yaşasın ben de sana özelden hissetmeye başladın mı diye sormuştum. Çok hoş bir duygudur. Ben de ilk hissettiğim anı unutamayacağım. Onun varlığı fiilen de kanıtlanmış oluyor ya anlatılamaz bir duygu.
Diğer meseleye gelince suçsuzum günahımı alma lütfen. Bişey yaptığım yok. Anladın sen.

Canım seni işten çıkaramaz. Tazminatının dışında doğum izin paranı da alırsın. Yazık değil mi. Başka iş, bayi yok mu allah aşkına. Neden aynı yere gideceksin. Bir de dönünce seni almazsa iyi niyetin tamamen istismar edilmiş olacak bilesin.

Bizim oğlanmı tepik atıyor.yoksa gazmı ben anlamıyorum

Oğlundur artık canım. Gözün aydın.

Benimde başta seninki gibiydi dr normal dedi. Kötü birşey yok canım içini rahat tut.

ben hic memnun diilim. 19+0 im bugun itibariyle. 5 kilo aldim. benimde sadece gobegim cikti bi genisleme yok ama daha az alabilirdim sanirim. dizenli yuruyus yapiyorum ve hamur isi yemiyorum artik:çok üzgünüm:

Ya ben bir dünya kilo aldım. Genelde sabah tartılıyorum. Galiba 7-8 kiloya ulaştım. Ama her gören kilo almamışsın sadece göbeğin var diyor. Yok aldım hem de 7 kilo diyorum. İnanmıyorlar. Acaba bendeki kan fazla mı arttı ne. Yakında yürüyüşlere başlayacağım. Hem rahat doğurmak hem kilomu kontrol altında tutmak için. Gerçi daha 5 kilo hakkım daha var.
İş yerinde bir arkadaşım da benden 4 hafta geride. Aman allahım durmuyor sürekli yiyo. Oldu bir fıçı. Bugün yine bisküvileri ağzına sıkıştırırken ters ters baktım. 2. çocuğa hamile olduğu için son şansı olduğunu söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…