bu arada simdi avatarimi degistirdim:) gelinlik resimlerime son kez bakayim cunku artik mazi olacaklar. telefonumun ekrarinda bile esimle benim resmim vardi.kaldirdim, bebegin ultrason resmini koydum:)
bugün tetanoz aşısını vuruldum sağlık ocağında,bebişimin kalp atışını dinledik,bir benimkini dinletti benim ki pıt--pıt--pıt atıyo buda bebişin ki dedi onunki pıtpıtpıtpıt atıyo oyyy süperdi.hereketini duymuyorum dedim öyle tekme savurmasını bekleme,elini koyunca elinin altından balık kayıyormuş gibi olur çok şiddetli duymazsın dedi hemşire,çok şey bekliyorum galiba kızımdan anca o kadar yapabiliyomuş teyzeleri
Nedenmiş canım. Herkesin yeri ayrı. Ben kızımın eşimin önüne geçmesini istemiyorum. Gerçi eşim son 3 senede bu isteğimi destekleyecek hiçbirşey yapmıyor.
Şu anda herkesten herşeyden önemli olan bebeklerimiz. Çünkü görevimiz var. Onu elimizden geldiğince sağlıklı şekilde dünyaya getirmeliyiz. Ona göre yiyoruz, yatıyoruz, alışkanlıklarımızı değiştiriyoruz. Onları düşünüp endişeleniyoruz. Ama doğup biraz palazlandıktan sonra bu kadar delicesine pervanesi olmak istemiyorum. Yoksa anne babasını parmağında oynatan çocuklara benzer. En korktuğum şey.
Sen de resimlerini tamamen rafa kaldırma. Kızın da seni örnek alacak unutma
çok komik ya kendi kendime konuşuyorum napiiim bir allahın kuluda hiçbir mesajıma bişey yazmıyo,arada bir yazan oluyo günahınızı almıyım ama sanırım okuyup geçsem daha iyi ,yazıpta beklenti içine girmiyim.
herkese iyi akşamlar.
Bugün renkli ultrasona girdik.Allahıma binlerce şükür hiçbir sorunu yok oğluşumun.Ama tek sorun rahim duvarının arasından çıkartamadı dr.amcası:1no2:sıkışık çekti videoyu.6 videosu var ama 2 snlik videolar...Sağlığı yerinde çok şükür ama benim sorunum hala geçmedi gögsümün tam altındaki ağrım hala kramp gibi ilerliyor.Dr.normal dedi iç organlarım yukarı çıkarken gayet normalmiş ama az kişide rastlanırmış bu ağrıya....Hadi hayırlısı çok mutluyuz şimdi ama keşke videolar 2 snlik değilde 5-10 dk ve tam olsaydı parça parça olmasından daha iyi olurduCADIARZU[/COLOR][/FONT]
ben hala aşı olmadım doktorumda bu konuda bısey demedı
ılk bebegımdede olmamıstım zaten asıdan korkuyorum olma dese olmammirmirmirmir
nesguık masallah bebısıne tombıs olcak annesı bellı :asigim:
çok komik ya kendi kendime konuşuyorum napiiim bir allahın kuluda hiçbir mesajıma bişey yazmıyo,arada bir yazan oluyo günahınızı almıyım ama sanırım okuyup geçsem daha iyi ,yazıpta beklenti içine girmiyim.
herkese iyi akşamlar.
ben hala aşı olmadım doktorumda bu konuda bısey demedı
ılk bebegımdede olmamıstım zaten asıdan korkuyorum olma dese olmammirmirmirmir
nesguık masallah bebısıne tombıs olcak annesı bellı :asigim:
nesguik maşallah kıss oğlun baya büyümüş artık yeri daralıyo resimlerde belli biyerleri çıkıyo maşallah yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?