2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bu arada simdi avatarimi degistirdim:) gelinlik resimlerime son kez bakayim cunku artik mazi olacaklar. telefonumun ekrarinda bile esimle benim resmim vardi.kaldirdim, bebegin ultrason resmini koydum:)

Nedenmiş canım. Herkesin yeri ayrı. Ben kızımın eşimin önüne geçmesini istemiyorum. Gerçi eşim son 3 senede bu isteğimi destekleyecek hiçbirşey yapmıyor.
Şu anda herkesten herşeyden önemli olan bebeklerimiz. Çünkü görevimiz var. Onu elimizden geldiğince sağlıklı şekilde dünyaya getirmeliyiz. Ona göre yiyoruz, yatıyoruz, alışkanlıklarımızı değiştiriyoruz. Onları düşünüp endişeleniyoruz. Ama doğup biraz palazlandıktan sonra bu kadar delicesine pervanesi olmak istemiyorum. Yoksa anne babasını parmağında oynatan çocuklara benzer. En korktuğum şey.
Sen de resimlerini tamamen rafa kaldırma. Kızın da seni örnek alacak unutma

çok komik ya kendi kendime konuşuyorum napiiim bir allahın kuluda hiçbir mesajıma bişey yazmıyo,arada bir yazan oluyo günahınızı almıyım ama sanırım okuyup geçsem daha iyi ,yazıpta beklenti içine girmiyim.
herkese iyi akşamlar.

Canim cok haklisin, bend e asla o tur annelerden olmak istemiyorum. bakalim ne kadar yapabilecegim ama simdi bile aman yiyeyim kizima yarasin, aman cay icmeyeyim, aman soluma yatayim diye ugrasmiyorum. hayatimi onun icin degistirmiyorum. ha eskisi kadar cay icmiyorum ama yine de gunde 1 kupa acik iciyorum. ona gore duzenlemek istemiyorum hayatimi. model olmak istiyorum kole olmak degil. alisverisime de cikiyorum, yuruyusume de, oturmama da gidiyorum. hamile bir arkadasim vardi canavar gibiydi hicbirseyden eksik kalmazdi, cok imrenirdim. onun gibi olmak istiyorum kismetse.

zaten eminim cadi benimle yarisacak:) beni elestirecek, ben anneme yapardim cunku.

Cici ve şeker Anneler Merhaba :jeyyar:
Bugün renkli ultrasona girdik.Allahıma binlerce şükür hiçbir sorunu yok oğluşumun.Ama tek sorun rahim duvarının arasından çıkartamadı dr.amcası:1no2:sıkışık çekti videoyu.6 videosu var ama 2 snlik videolar...Sağlığı yerinde çok şükür ama benim sorunum hala geçmedi gögsümün tam altındaki ağrım hala kramp gibi ilerliyor.Dr.normal dedi iç organlarım yukarı çıkarken gayet normalmiş ama az kişide rastlanırmış bu ağrıya....Hadi hayırlısı çok mutluyuz şimdi ama keşke videolar 2 snlik değilde 5-10 dk ve tam olsaydı parça parça olmasından daha iyi olurduCADIARZU

Son düzenleme:
Resmimi son kez koyayim dememin sebebi artik yeni gelin olmayacagim. anne olacagim. cocugumla esimle resmim olacak, gelinlikle biraz abes kacar artik ama gelinlikli resimlerim tabi ki evin her kosesinde:)

Canim ya askolsun. alinganlik yapmayin ne olur. emin ol herkes okuyor ama herseye cevap verilmiyor. kizma bu dedigim icin ne olur, ama ben her gobek resmi koyana gulumsuyorum masallah cekiyorum ama buraya ay ne guzel olmus demiyorum, ya da bebegini gorunce, hastalaninca yaziyoruz arada ama herseye de yazmiyoruz.

bu arada tetanoz icin yorum yapamayacam ben vurulmadim cunku ama agir bir asi oldugunu duymustum,. cok yakar demislerdi.

ben burada cogu kez kendi kendime konusuyorum, ben geldigimde herkes gitmis oluyor, soru soruyorum, gecmisi okumadiklari icin cevap alamiyorum ama alinganlik yapmiyorum, sonucta atlanabilir, her gun 40-50 sayfa ilerliyor ya da gormemis olabilir, gormus cevaplamaya vakti olmamis olabilir. yani iyi niyet:) cok onemli. herkes kardesimiz. kader arkadaslariyiz, bu sekilde uzmeleyim hem kendimizi hem arkadasimizi.

Beyz Melek de kustu gitti. ama orada ben huzun Yili'na da hak verdim, orda Huzun yili doktoruna laf atmadi ki, bu kadar cok gidiyorsun, doktor maddiyettan yapiyor olabilir dedim ki cok da hakli buldum. ha senin doktorun para aliyorsa her seferde Huzun Yili'ni hakli cikarir bu, almiyorsa da aciklamani yaparsin. yok arkadasim ben gidiyoprum ama para falan vermiyorum, doktorumu senelrdir tanirim o yuzden aramizda samimiyet var demesi yeterliydi.

ama paylasmak istemiyorum dedi alinganlik yapti cekti gitti. herkes birseylere kirilabilir, bilemeyiz acikklamamizi yapariz, hosumuza gitmiyorsa o kisiyle muhatap olmayiz olur biter.

Canim gozun aydin, insan seviniyor saglikli saglikli bebisleri gorunce.

sağol kibelecim,alınganlık değil bu gerçekten ama bazen sanki sınıfta bir grup var ve bende o gruba bir türlü dahil olamayan bir öğrenci gibi hissediyorum kendimi.ya haklısın bende herşeye yorum yazmıyorum çünkü genelde başkalıarı yorum yapmış oluyo,bir eksik bir fazla çok önemli olmuyo ama onlarca kişi çevrimiçi iken defalarca yazdıklarıma tepkisiz kalınması üzüyo beni.bu siteyi seviyorum çünkü gerçekten çok şeyi burda öğrendim,sorunlarımın aynısını başkalarının da yaşadığını gördüm ama nolur benide alın aranıza :çok üzgünüm:

ben hala aşı olmadım doktorumda bu konuda bısey demedı
ılk bebegımdede olmamıstım zaten asıdan korkuyorum olma dese olmammirmirmirmir
nesguık masallah bebısıne tombıs olcak annesı bellı :asigim:

canım bende olmadım drum ol dedi bana ama sağlık ocağına fırsat bulup gidemedim ama pazartesi günü gidecem el mahkum

canım bebeğinin iyi olduğuna sevindim aşınıda olmuşsun korkunda gitmiştir bide alıngan olduk bu ara sırf sen değil hepimizde var ama o yüzden sakın kendini üzme yazan yazar yorumunu yapar bende elimden geldiği kadar çoğu kişiye yazmaya gayret ediyorum okadar kalabalığız ki yetişmekte mümkün olmuyo ama sakın gücenipte bidaha yazmam gibilerinden düşünme herkes muhakkak okuyodur yazdığınıŞeniz

sağol dilaracım,canııııım Şeniz haklısın ya kötü niyetli değiliz hiç birimiz,kalabalıklıktan herkese yetişilmiyo,neyse geçti gittikaydirigubbakcemile2

sağol canım evet tıpkı ben burnu ağzı yuvarlaklığıkaydirigubbakcemile3mutluyuz böyle miniğimledelikafadulden

nesguik maşallah kıss oğlun baya büyümüş artık yeri daralıyo resimlerde belli biyerleri çıkıyo maşallah yavruna

sağol canım büyüyor işte ama dr.kendi isteğiyle rahim duvarına girmiş deid sanırım ürktü aletlerden:CüvCüv:

kızlar feci üşütmüşüm ya titriyorum ve burnum şakır şakır akıyor o kadarda dikkat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…