2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

teyzeleri biz bugün 6. ayımıza girdikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt

nesquik ben geçmişe dönüp yeni baktım çok tatlı bu yavrukuş allah size bağışlasın

gerçekten mi bak yeni bişey daha öğrendim,peki nasıl hesaplanıyor biliyormusun canım

canım hiç bilmiyorum ama aylarda ki fazla günler var ya onlar araya giriyor birde 40 hafta hesaplamak gerekior hamileliği benim takvim tam gösterince ordan takip ediyorum

kızlar feci üşütmüşüm ya titriyorum ve burnum şakır şakır akıyor o kadarda dikkat ettim

nur canım geçmiş olsuna.s. bu havalardanda kaynaklarınıyo bi ince giyiniyoruz bi kalın bahar ayları tam hastalık ayları aslında şifayı çabuk kaparız bende çok korkuyorum grip olmaktan benim çok ağır geçiyo ve geç iyileşiyorum ben normalde bile bi üşüme bi titreme oluyo neden oluyo anlaşmış değilim sizdede oluyomu bi ara bi sıcaklarık bi arada soğukluk geliyo :uhm:

evet canım aynen bi üşüme geliyor bide yanma şimdide annem sıcak bi çorba içirdi bide sıcak suyun iine limon sıkıp verdi inş ağır geçmez ateşlenmekten korkuyorum

kizlar gece gece haslanmis patates ve havuc (mayonezli) yenirmi?? yenmez demeyin cunki ben suanda mali goturuyorum... ben her gece boyle yaparsam sonum nolur acaba???

kizlar gece gece haslanmis patates ve havuc (mayonezli) yenirmi?? yenmez demeyin cunki ben suanda mali goturuyorum... ben her gece boyle yaparsam sonum nolur acaba???

afiyt olsun canım benimde canım yememem gereken bişeyi istiyor ama dayanamayıp yiyecem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…