kızlar feci üşütmüşüm ya titriyorum ve burnum şakır şakır akıyor o kadarda dikkat ettim
nurcum ya maşallah az kaldı valla ,sen 22 haftalık gözüküyosun sanki geriden mi gidiyo canım
gerçekten mi bak yeni bişey daha öğrendim,peki nasıl hesaplanıyor biliyormusun canım
yok canım tam gidiyor 22+2 iken 6. aya giriliyor drumda öyle hesaplamıştı zaten
kızlar feci üşütmüşüm ya titriyorum ve burnum şakır şakır akıyor o kadarda dikkat ettim
hosbulduk sevtapcim,
biraz daha iyimisin canim??
nur canım geçmiş olsuna.s. bu havalardanda kaynaklarınıyo bi ince giyiniyoruz bi kalın bahar ayları tam hastalık ayları aslında şifayı çabuk kaparız bende çok korkuyorum grip olmaktan benim çok ağır geçiyo ve geç iyileşiyorum ben normalde bile bi üşüme bi titreme oluyo neden oluyo anlaşmış değilim sizdede oluyomu bi ara bi sıcaklarık bi arada soğukluk geliyo :uhm:
6. aya okadar erkenmi giriliyor?? ben 24. hafta giriliyor 6. aya zannediyordum, demek bende haftaya 6 aylik oluyorum ha
iyiym canım sağol sen nasılsın
biraz önce demresuda da oldu aynısı neyse boşver
kizlar gece gece haslanmis patates ve havuc (mayonezli) yenirmi?? yenmez demeyin cunki ben suanda mali goturuyorum... ben her gece boyle yaparsam sonum nolur acaba???
afiyt olsun canım benimde canım yememem gereken bişeyi istiyor ama dayanamayıp yiyecem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?