2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Aaa canim olur mu hic oyle sey. burada cok eski olan dostluklarimiz da var, yeni olanlar da var. hepimiz ayni seyi dusunuruz ara ara. mesela ben girdigimde cogu kisi gercekten cikmis oluyor. simdi cevrimici olsak bile aksam kimse olmadigi icin sayfalar yavas ilerliyor ve genelde baska konularda geziyor oluyoruz. yani bu konud olmuyoruz genelde.

hic oyle dusunme. herkesi her zaman aliriz aramiza ki zaten aramizdasin canim. :1hug:

teyzeleri biz bugün 6. ayımıza girdikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt

masallah nurcum. o kadar oldu mu yahui. aten sen artik yariyi gecmissin geriye sayiyorsun. benim de aklim cikiyor hasta olacam diye. evde cirilciplak geziyorum, bazen 10 kere falan aksiriyorum, akli cikiyor esimin. hasta olmamak lazim. hemen bir nane limon, sicak havlu ayaklarinaa.

gerçekten mi bak yeni bişey daha öğrendim,peki nasıl hesaplanıyor biliyormusun canım

canim bak soyle hesaplayacaksin. bir ay 30-31 gun. ama 4 hafta 28 gun. yani her aydan 2 ya da 3 gun eksik kaliyor. yani 12 haftalikken aslinda 3 aylik olmuyorsun. 13 haftalikken o eksik gunlerden dolayi 3 ayi ancak tamamlamis oluyorsun.

13. hafta- 3 ay
17. hafta -4 ay
22.hafta - 5 ay
26. hafta - 6 ay
31. hafta -7 ay
35. hafta -8. ay
39. hafta -9 ay
40.hafta -9 ay 10 gun.

yani kabaca boyel dusundum ben. ya da ben mesela sat'im 21 ekim. her 21 inde 1 ay atiyor oyle hesapliyorum ay olarak.

sağol teyzesi benim eşimde yurt dışına gitti şimdi bizde annemle teyzemin kızına gitmiştik evi biraz soğuktu kapmışım valla

kizlar bende aksirinca istemeden burnumu tikiyorum, aliskanlik haline gelmis bu bende, duydumki hamileyken burnunu tikamak cok tehlikeliymis, allah korusun bebegini bile kaybedebiliyormusun.
bu konuda bilgisi olan varmi acaba???

kizlar gece gece haslanmis patates ve havuc (mayonezli) yenirmi?? yenmez demeyin cunki ben suanda mali goturuyorum... ben her gece boyle yaparsam sonum nolur acaba???

canimcim afiyet olsun ye canin istiyorsa ama mayonez sakincali cunku biliyorsun cig yumurta ile yapiliyor. cig yumurta da bebek icin sakincali bir bakteri olabiliyor.
onun yerine kendin yumurtasiz mayonez yap.

kizlar bende aksirinca istemeden burnumu tikiyorum, aliskanlik haline gelmis bu bende, duydumki hamileyken burnunu tikamak cok tehlikeliymis, allah korusun bebegini bile kaybedebiliyormusun.

canim burnunu tikamak her zman cok tehlikeli. bence bu aliskanligindan bir an once kurtul. bebege zarari olur mu bilmem ama gozlerimizi bile kapatmamizin sebei eger gozlerimiz acik olursa basinctan gozlerimiz disari cikacak kadar siddetli bir basinc olmasiymis. sen bu basinca oldgu gibi icine yansitiyorsun. sal gitsin:)

kibele canım nasılsın kızın iyimi ben karıştıorıyorum şimdi orda sabah değilmi

Derincim cok sagolsain valla iyiyiz ikimizde. oynuyor icimde. benim de hosuma gidiyor. ders calisiyordum ben de, gireyim bakayim dedim. aksama misafirim var. sadece kisir ve biskuvili yas pasta yaptim yeter degil mi? caya.

sizden canim tam 7 saat gerideyiz. saat 03.18 oglen.

Derincim sen doktor isini ne yaptin? hani iki doktor arasinda kalmistin, ben kacirdim okuyamadim. hangisi ile devam etmeye karar verdin?

kizina isim bulabildin mi? ben eda istiyordum, cok da iddiali degilim acikcasi ama esim Eda olmasin dedi. ne olsun dedim. Berfin olsun dedi. olabilir dedim. bakalim biz de kararsiziz.

canım sakın tıkama bende yapardım onu eşim elime vura vura bıraktırdı çok sakıncalı bırak gitsin dışarı

ah bi salabilsem, salicamda:)))
ama o an elim direk burnuma gidiyo!!! reflex yani:ecrin_bebek:

maaşallah kızına canım benimkide oynuyor canım insan nasıl mutlu oluyor değilmi ikramda yeter bir tatlı bir tuzlu benimde yarın misafirim var bende etimek tatlısı yaptım eşime milföy aldırdım bide makarna salatası yapacağım yarın çünki 4 saenedir görüşmediğim arkadaşım geliyor
canım dr işine kendi drumla devam edeceğimsırf renkli usg için buradaki dru seçmedim ne yapalım bebeğimin sağlığı yerinde olsunda renkli usgde görmüyeyim bende kendi druma çok güveniyorum canım vazgeçemedim ondan ama artık burdaki drlada işim bitti birdaha utanırım görmemeliyim onu tanıyor beni çünki bana niye gelmedin birdaha diyecek
canım isim konusu bizim evdede sorun ben baştan beri NAZ geliyor demiştim eşimde çok alıştı ama ben şimdide kararsızım çok var diye seçenekler arasında ADA NEHİR EFTELYA ECRİN DURU var şimdilik sence canım hangisibence edada güzel berfinde berfin pek yaygın değil onu seçebilirsiniz canımŞeniz

ben sizi sopaylan kovalıycam şimdi klava: yazmayın nen burda yidiinizi içtiiinizi delikafadulden

pazara gittim , güya ip bakıcak ve kendime eşofman altı bakıcaktım en ikis ikis large olanından kaydirigubbakcemile3
ama dayanamadım , oğluşuma havlu-kese takımı, yastık , 3-4 tane body , bir tulum , bi eşofman altı , bi kapişunlu yelek gibin bişii aldım
aaa bir de göbişimi çektim ilk defa , ekliicem şinci delikafadulden

kızlar yapmayın şimdi bende yarın makarna salatası yapacağım canım istiyor mayonez var içinde ama az koyayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…