sağol kibelecim,alınganlık değil bu gerçekten ama bazen sanki sınıfta bir grup var ve bende o gruba bir türlü dahil olamayan bir öğrenci gibi hissediyorum kendimi.ya haklısın bende herşeye yorum yazmıyorum çünkü genelde başkalıarı yorum yapmış oluyo,bir eksik bir fazla çok önemli olmuyo ama onlarca kişi çevrimiçi iken defalarca yazdıklarıma tepkisiz kalınması üzüyo beni.bu siteyi seviyorum çünkü gerçekten çok şeyi burda öğrendim,sorunlarımın aynısını başkalarının da yaşadığını gördüm ama nolur benide alın aranıza :çok üzgünüm:
bence saat daha fazla ilerlemeden yekaydirigubbakcemile3
uf ya simdi yemicezde nezaman yicez:mymeka:
teyzeleri biz bugün 6. ayımıza girdikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt
gerçekten mi bak yeni bişey daha öğrendim,peki nasıl hesaplanıyor biliyormusun canım
masallah nurcum. o kadar oldu mu yahui. aten sen artik yariyi gecmissin geriye sayiyorsun. benim de aklim cikiyor hasta olacam diye. evde cirilciplak geziyorum, bazen 10 kere falan aksiriyorum, akli cikiyor esimin. hasta olmamak lazim. hemen bir nane limon, sicak havlu ayaklarinaa.
kizlar gece gece haslanmis patates ve havuc (mayonezli) yenirmi?? yenmez demeyin cunki ben suanda mali goturuyorum... ben her gece boyle yaparsam sonum nolur acaba???
6. aya okadar erkenmi giriliyor?? ben 24. hafta giriliyor 6. aya zannediyordum, demek bende haftaya 6 aylik oluyorum ha
kizlar bende aksirinca istemeden burnumu tikiyorum, aliskanlik haline gelmis bu bende, duydumki hamileyken burnunu tikamak cok tehlikeliymis, allah korusun bebegini bile kaybedebiliyormusun.
bu konuda bilgisi olan varmi acaba???
kibele canım nasılsın kızın iyimi ben karıştıorıyorum şimdi orda sabah değilmi
kizlar bende aksirinca istemeden burnumu tikiyorum, aliskanlik haline gelmis bu bende, duydumki hamileyken burnunu tikamak cok tehlikeliymis, allah korusun bebegini bile kaybedebiliyormusun.
bu konuda bilgisi olan varmi acaba???
canim burnunu tikamak her zman cok tehlikeli. bence bu aliskanligindan bir an once kurtul. bebege zarari olur mu bilmem ama gozlerimizi bile kapatmamizin sebei eger gozlerimiz acik olursa basinctan gozlerimiz disari cikacak kadar siddetli bir basinc olmasiymis. sen bu basinca oldgu gibi icine yansitiyorsun. sal gitsin:)
maaşallah kızına canım benimkide oynuyor canım insan nasıl mutlu oluyor değilmi ikramda yeter bir tatlı bir tuzlu benimde yarın misafirim var bende etimek tatlısı yaptım eşime milföy aldırdım bide makarna salatası yapacağım yarın çünki 4 saenedir görüşmediğim arkadaşım geliyorDerincim cok sagolsain valla iyiyiz ikimizde. oynuyor icimde. benim de hosuma gidiyor. ders calisiyordum ben de, gireyim bakayim dedim. aksama misafirim var. sadece kisir ve biskuvili yas pasta yaptim yeter degil mi? caya.
sizden canim tam 7 saat gerideyiz. saat 03.18 oglen.
canım dr işine kendi drumla devam edeceğimsırf renkli usg için buradaki dru seçmedim ne yapalım bebeğimin sağlığı yerinde olsunda renkli usgde görmüyeyim bende kendi druma çok güveniyorum canım vazgeçemedim ondan ama artık burdaki drlada işim bitti birdaha utanırım görmemeliyim onu tanıyor beni çünki bana niye gelmedin birdaha diyecekDerincim sen doktor isini ne yaptin? hani iki doktor arasinda kalmistin, ben kacirdim okuyamadim. hangisi ile devam etmeye karar verdin?
kizina isim bulabildin mi? ben eda istiyordum, cok da iddiali degilim acikcasi ama esim Eda olmasin dedi. ne olsun dedim. Berfin olsun dedi. olabilir dedim. bakalim biz de kararsiziz.
ebush cum mayonez hamielyken sakıncalı diye biliyorum ben yemesen sanki daha iyi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?