kizlar bende aksirinca istemeden burnumu tikiyorum, aliskanlik haline gelmis bu bende, duydumki hamileyken burnunu tikamak cok tehlikeliymis, allah korusun bebegini bile kaybedebiliyormusun.
bu konuda bilgisi olan varmi acaba???
ama ayda yilda bir yiyorum
odami sakincali olur:uhm:
ben sizi sopaylan kovalıycam şimdiklava: yazmayın nen burda yidiinizi içtiiinizi delikafadulden
pazara gittim , güya ip bakıcak ve kendime eşofman altı bakıcaktım en ikis ikis large olanından kaydirigubbakcemile3
ama dayanamadım , oğluşuma havlu-kese takımı, yastık , 3-4 tane body , bir tulum , bi eşofman altı , bi kapişunlu yelek gibin bişii aldım
aaa bir de göbişimi çektim ilk defa , ekliicem şinci delikafadulden
teyzesinin minik tosbasına yeni cicilermi alınmışş güle güle giysin tosbacınn
bende alıcam martın 17 disi gibi anneme gidicem orda 1 hafta kadar takılıcam annemde :)))
o zaman bende alıcam artık bişiyler
bizde babamızı bekliyoruz alışveriş içina.s
AHAN DA BENNNNNN delikafadulden
pazar dönüşü asansörde çektim kaydirigubbakcemile3
bi kere benim göbişim senin göbişini döverrr kaydirigubbakcemile3
maşşallahh canım çok cici çıkmışsın
dilaracim o nasi bi hikaye ya? cok korktum simdi,
kotu oldugunu biliyordum bu haraketin, ama bu kadarini tahmin etmemistim,
ablan icin cok uzuldum gercekten, allah rahmet eylesin, senin icin de cok zor olmustur, hersey gozunun onunde olmus, allah cocugunu bagislasin.....
maaşallah kızına canım benimkide oynuyor canım insan nasıl mutlu oluyor değilmi ikramda yeter bir tatlı bir tuzlu benimde yarın misafirim var bende etimek tatlısı yaptım eşime milföy aldırdım bide makarna salatası yapacağım yarın çünki 4 saenedir görüşmediğim arkadaşım geliyor
canım dr işine kendi drumla devam edeceğimsırf renkli usg için buradaki dru seçmedim ne yapalım bebeğimin sağlığı yerinde olsunda renkli usgde görmüyeyim bende kendi druma çok güveniyorum canım vazgeçemedim ondan ama artık burdaki drlada işim bitti birdaha utanırım görmemeliyim onu tanıyor beni çünki bana niye gelmedin birdaha diyecek
canım isim konusu bizim evdede sorun ben baştan beri NAZ geliyor demiştim eşimde çok alıştı ama ben şimdide kararsızım çok var diye seçenekler arasında ADA NEHİR EFTELYA ECRİN DURU var şimdilik sence canım hangisibence edada güzel berfinde berfin pek yaygın değil onu seçebilirsiniz canımŞeniz
yeme kızım ben 1,5 senedir bebek ypcam diye neler yemiyorum bir bilsen hazır çorba mayonez hada neler neler yeme bişiy olmaz yemezsenklava:
minik sıpacıklarımıza zararlıı annesi yazık ya onlara
ayrıca aksırırken burnunu tıkama beyne oksijen gitmediği için çok kötüymüş oklava:
epey patakladım sen bugün kızma olrmu gel öpeyim şimdideŞeniz
star dust artık biz kendimize değil bebeklerimize alacağız insan dayanamıyor değilmi valla ben daha bişi almadım hem 1 aydaha geçsin diyorum hemde yazlıklar çıkmadı daha bulamıyorum
teyzesinin minik tosbasına yeni cicilermi alınmışş güle güle giysin tosbacınn
bende alıcam martın 17 disi gibi anneme gidicem orda 1 hafta kadar takılıcam annemde :)))
o zaman bende alıcam artık bişiyler
stur dust eklede görelim minişimizin cicişleriyle yaşadığı yeri
ama ayda yilda bir yiyorum
odami sakincali olur:uhm:
kızlar yapmayın şimdi bende yarın makarna salatası yapacağım canım istiyor mayonez var içinde ama az koyayım artık
canım sana şimdi bişey anlatıcam sakın ama sakın kötü düşünme bilgi veriyorum bundan 12 yıl önce çok sevdiğim bi ablam yeni evlenmişti yani karşı dairemize gelin gelmişti okadar içli dışlıydıkki anlatamam gecemiz gündüzümüz bir gibiydi neyse 1 yıl içinde bi bebişi oldu bizde bu ablamda sağolsun çok hapşırırdı ve hep burnunu tıkardı hapşırırken bizde yapma öyle çok kötü oluyosun felan derdik oda ben alışığım reflexim derdi bize elimde değil derdi neyse gün oldu aradan bi zamn geçti bizde 1 sokak arkaya taşındık ev almıştık eskisi kadar görüşmüyoduk sadece bazı günler bigün annemle bebişi sevmek için uğrayalım dedik sohbet felan derken kadın yine hapşırdı ve burnunu tıkadı bi an aradan saniye geçmedi ay benim midem bulandı deyip lavoboya koştu bizde bekliyoruz 5 dakika geçti aradan ses yok seda yok bi baktıkki bayılmış bayılmada değil hırıl hırıl bişeyler oluyo hemen ambulans çağırdık burda çok lüx bi hastanemiz var neyse bizde gittik haliyle ve kadın bu hapşırıktan dolayı beyin kanaması geçiriyo doktor bizim yüzümüze dedi bu bayna nasıl hapşırıyodu diye direk sordu bilirmisiniz diye bizde dedik burnunu tıkardı öyel çok yanlış dedi siz siz olun sakın sakın dedi en önemli alan eynimizdeki boloncuklar vamış bunlar hapşırma sırasında şişermiş eğer tıkadığımız anda beyindeki baloncuklardan bi tanesi patlarsa ölüme sebeb oluyomuş doktor bize anlattı neyse kadın amleliyata alındı ama gün ve gün komada hep kendinde değil 8 aylık bebeği ortalıkta annası yok babası yok sadece kayınvaldesi vardı eşinin oda çocuğa bakıyo artık kadın bitkisel hayattan çıkamadı 1 yıl hastanede yattı 1 yıl sonunda cihazla eve gönderildi cihaza bağlı yaşadı 1 yılın sonunda vefat etti ablacım bu bana iyi bir örnek olmuştur herzman gözlerimin önünde yaşam savaşı veren bi kişi çok zor o yüzden sen sen ol canım sakın yapma sakın biraz uzun anlattım hayat hikayem gibi oldu kusura bakmayın ama hapşırma dediğimde aklıma hep bu olay gelir senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?