2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kizlar bende aksirinca istemeden burnumu tikiyorum, aliskanlik haline gelmis bu bende, duydumki hamileyken burnunu tikamak cok tehlikeliymis, allah korusun bebegini bile kaybedebiliyormusun.
bu konuda bilgisi olan varmi acaba???

canım sana şimdi bişey anlatıcam sakın ama sakın kötü düşünme bilgi veriyorum bundan 12 yıl önce çok sevdiğim bi ablam yeni evlenmişti yani karşı dairemize gelin gelmişti okadar içli dışlıydıkki anlatamam gecemiz gündüzümüz bir gibiydi neyse 1 yıl içinde bi bebişi oldu bizde bu ablamda sağolsun çok hapşırırdı ve hep burnunu tıkardı hapşırırken bizde yapma öyle çok kötü oluyosun felan derdik oda ben alışığım reflexim derdi bize elimde değil derdi neyse gün oldu aradan bi zamn geçti bizde 1 sokak arkaya taşındık ev almıştık eskisi kadar görüşmüyoduk sadece bazı günler bigün annemle bebişi sevmek için uğrayalım dedik sohbet felan derken kadın yine hapşırdı ve burnunu tıkadı bi an aradan saniye geçmedi ay benim midem bulandı deyip lavoboya koştu bizde bekliyoruz 5 dakika geçti aradan ses yok seda yok bi baktıkki bayılmış bayılmada değil hırıl hırıl bişeyler oluyo hemen ambulans çağırdık burda çok lüx bi hastanemiz var neyse bizde gittik haliyle ve kadın bu hapşırıktan dolayı beyin kanaması geçiriyo doktor bizim yüzümüze dedi bu bayna nasıl hapşırıyodu diye direk sordu bilirmisiniz diye bizde dedik burnunu tıkardı öyel çok yanlış dedi siz siz olun sakın sakın dedi en önemli alan eynimizdeki boloncuklar vamış bunlar hapşırma sırasında şişermiş eğer tıkadığımız anda beyindeki baloncuklardan bi tanesi patlarsa ölüme sebeb oluyomuş doktor bize anlattı neyse kadın amleliyata alındı ama gün ve gün komada hep kendinde değil 8 aylık bebeği ortalıkta annası yok babası yok sadece kayınvaldesi vardı eşinin oda çocuğa bakıyo artık kadın bitkisel hayattan çıkamadı 1 yıl hastanede yattı 1 yıl sonunda cihazla eve gönderildi cihaza bağlı yaşadı 1 yılın sonunda vefat etti ablacım bu bana iyi bir örnek olmuştur herzman gözlerimin önünde yaşam savaşı veren bi kişi çok zor o yüzden sen sen ol canım sakın yapma sakın biraz uzun anlattım hayat hikayem gibi oldu kusura bakmayın ama hapşırma dediğimde aklıma hep bu olay gelir senağlama

star dust artık biz kendimize değil bebeklerimize alacağız insan dayanamıyor değilmi valla ben daha bişi almadım hem 1 aydaha geçsin diyorum hemde yazlıklar çıkmadı daha bulamıyorum

ama ayda yilda bir yiyorum
odami sakincali olur:uhm:

yeme kızım ben 1,5 senedir bebek ypcam diye neler yemiyorum bir bilsen hazır çorba mayonez hada neler neler yeme bişiy olmaz yemezsen klava:
minik sıpacıklarımıza zararlıı annesi yazık ya onlara
ayrıca aksırırken burnunu tıkama beyne oksijen gitmediği için çok kötüymüş o klava:
epey patakladım sen bugün kızma olrmu gel öpeyim şimdideŞeniz

teyzesinin minik tosbasına yeni cicilermi alınmışş güle güle giysin tosbacınn
bende alıcam martın 17 disi gibi anneme gidicem orda 1 hafta kadar takılıcam annemde :)))
o zaman bende alıcam artık bişiyler

stur dust eklede görelim minişimizin cicişleriyle yaşadığı yeri

bizde babamızı bekliyoruz alışveriş içina.s

bizde babamızı bekliyoruz alışveriş içina.s

nurcum bende cinsiyetini bekliyorum bişiyler almak için kaydirigubbakcemile3
bitaraflarını bi gösterse alıcam neler neler artık da yok cicim göstermiyor belli olsun arkadaşımın dükkanında alıcam soluğu bende kaydirigubbakcemile3

AHAN DA BENNNNNN delikafadulden
pazar dönüşü asansörde çektim kaydirigubbakcemile3

dilaracim o nasi bi hikaye ya? cok korktum simdi,
kotu oldugunu biliyordum bu haraketin, ama bu kadarini tahmin etmemistim,
ablan icin cok uzuldum gercekten, allah rahmet eylesin, senin icin de cok zor olmustur, hersey gozunun onunde olmus, allah cocugunu bagislasin.....

amin canım çocuk büyüdü 10 yaşında maşallah aynı annesi sanki kopya lütfen canını sıkmak istemedim ama bunu anlatayım belki elindeki reflexin gider aklına gelir benim anlattığım belki sıkmazsın burnunu sakın sal gitsin canımŞeniz

canim duru ve nehir cidden cok hos. ama o kadarc ok ki bu senelerde. hani 1980 lerde pinar, tuba, esra, burcu vs modaydi. 1990l;arda sena, nisa, ayca, azra vs cikti, bu senelerde de duru nehir gibi dogal isimler:) kura cekin:)

ama canim istiyo ben napiiiim:ecrin_bebek:
simdide yemezsem cocugumun biryerinde leke olusur diye korkuyorum....

star dust artık biz kendimize değil bebeklerimize alacağız insan dayanamıyor değilmi valla ben daha bişi almadım hem 1 aydaha geçsin diyorum hemde yazlıklar çıkmadı daha bulamıyorum

derin valla aynen öyle , bir arkadaşım yıllar önce demişti de ben alışveriş canavarı " hayyyyyatta olmaz , mutttlaka yaparım kendime de alışveriş " demiştim içimden ama inan 2 tl'lık bir kolye ucu dışında bir şey almadım kendime kaydirigubbakcemile3

saol tatlımmmm , inşallah senin çıtır çereziz ne cicilerini görücez , az kaldı azzzzz delikafadulden

stur dust eklede görelim minişimizin cicişleriyle yaşadığı yeri

ekliiicem canım şimdi , malum imageshack biraz ağır ya :bbo:

kızlar yapmayın şimdi bende yarın makarna salatası yapacağım canım istiyor mayonez var içinde ama az koyayım artık

Derincim azi cogu bir:) cok uzgunum ama yogurtla yap bak cidden icine biraz sirke kat. sarimsakli yogurt dereotu cok guzel oluyor inan ki.

Ay dilaracim gozunuzun onunde olmus hem de ya yazik. insan bazen basina gelmeden anlamiyor. hani siz ne kadar zararli deseniz de anlamamis, musibet gelmis bulmus. hay Allah. Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…