2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

evet derincim yapma içerisinde çiğ yumurta olduğu için dr lar kesinlikle mayonez yemeyeceksin diye ysaklıyorlar yemeyin arkadaşlar ne olucak alyı üstü 4 ay daha yemeyeceksiniz bişiy olmaz

canım yaaa başınız sağolsun , mekanı cennet olsun , bundan 3-5 yıl önce de duymuştuk böyle bir şeyi tv'dan benneyaptımki .. dikkat etmek gerekiyor hakkaten .. biliyorsunuz değil mi , hapşurmak o kadar güçlü bir eylem ki o saniye kalbimiz duruyor ve o yüzden çok yaşa diyoruz yada " elhamdülillah yarabbi şükür " diyoruz .. böyleyken burnu tıkadığımızda direkt basınç beyne gidiyormuş ve Allah korusun beyin kanaması .....
aman salın gitsin yaa , elinzi çeper edip kapatınca bişiycik olmaz .
tamam mı Ebushcum sen de sakın bi daha yapma lütfen :1hug:

Kizlar ya ben yururken rahminim altinda agri hissediyorum. bir sey bastiriyor bastiriyor. agirlik yapiyor sanki. hep aklima Beden geliyor, agirlik vardi o aksam zaten demisti. oturursam yok ama ayaktaysam biraz yurursem oluyor. jeanim den mi acaba? daha hamiellik jean'i giymiyorum.bol bir kotum vardi. en ust dugmesi acik. zaten salas tarz. acaba diyorum o mu bastiriyor cunku evde esofmanla cok rahatim ne kadar is yapsam da.

bence pantolonundan olabilir canım geçmiş olsun hiç sorma bendede küçücük bi ağrı olsa hemen badem geliyor aklıma benimde korkuyorum hemen Allah bizim yavrularımızı korusun onada tez zamanda bi evlat nasip etsin

canım jean baskı yapıyordur daha rahat giyin bende dershaneye gidince jean hamileler için ama oturunca baskı yapıyor ve ağrı veriyor sen daha bol giyinmeye çalış

ay sevsinler o yuvada yaşayanı

bi kere benim göbişim senin göbişini döverrr kaydirigubbakcemile3
maşşallahh canım çok cici çıkmışsın

canım maşallah sana göbişin okadar yok gayet normal ve şirin çıkmışsınŞeniz

star dust canımmmm maşallah göbüşüne oğluşuna ve sana canım allah nazarlardan korusun sizleri inşallah

hani nerde gobus ben goremiyorum?? saka saka:roflol:
cok tatli gobusun masallah buarada t-shirt e bayildim..;

Stardustcum masallah gobisineeeee... aldiklarini da ekle de gorelim:)

teşekkürler kısslar Şeniz: 1hug:
bana hep bayaa büyük gibi geliyor da , gerçi geçen gün kaş aldırmak için gittiğimde kuaför anlamamıştı , biraz göbeğim var zannetmiş , sevinmiştim eheheh
ekliicem şimdi cicişlerimizi pc ye yeni atabildim de benneyaptımki

amin kızlar sağolun allah rahmet eylesin :Saruboceq:

bencede canım jean yapabilir dışardada ev gibi rahat olmak gerek ben çoğu zaman akşamaları özellikle eşofmanla bile çıktığım oluyo bencede dışarda rahat dolaşabilcen kıyafet seç canım tabiki artık bebişlerimizde büyüdü karnımız sıkı olsun istemiyolar rahat rahat dolaşsın meleğinkaydirigubbakcemile2

ya kizlar ya ben burada bulamiyorum hamilelik kiyafeti. cunku burada insanlar xlarge amerikalilari biliyorsunuz dev gibiler. S bedenleri bile bizim M olana denk. XS falan olmasi lazim. modelleri gorseniz oyle igrencler ki. var inetrennet falan designer kiyafetleri 100 doalr falan. simdi levis, dkny vs jeanler 30-40 dolarken bir maternity icin o akadr para vermeye de kiyamiyorum. halen bakiniyoru guzel bir sey cikarsa alacagim. cikmazsa da esofmana devam:)

yazin zaten kiyafetler taytlar vs rahat olacak. hatta Tr ye goturmeyecegim belden buzgulu penye elbiselerimi kesip altina tayt ile maternity yapmayi dusunuyorum. ama yaz gelmesi lazimmmmmm...

bende göbüşümü çektiim hemen kıskandımsırnaşık şeysırnaşık şey

kibelecim bencede canım çok para vermeye değmez sonuçta 2 ay sonra başlıcaz yazlıklar incecik rahat 3 ay içinde 2 parça bişey alsan dışarda giymeye yeter hepsi sonunda rafa kalkıyo hep şiş dolaşcak değiliz yakaydirigubbakcemile3 canım misafirlerin gelcek akşama yeter yaptıkların sonuçta çay bu yanında atıştırmalık cokacimcoookneyse canım ben çıkıyorum saat 12 ye geliyo uykum gelmişken yatağa gideyim yarın görüşürüz iyi geceler:) kızlar ben kaçtım hepinizi öptümŞeniz

canım haklısın , ben hamileliğin 2. ayında göbeğim çıkınca , bir de ikizlerdi o zaman daha da çabuk ve çok çıkacak göbeğin dedi herkes , soluğu modelleri yine diğerlerine göre daha iyi diye Ebruda aldım , elim titreye titreye verdim 100 tl bir kota , ama geçen haftalarda burdan pazardan aldım 15 tl'ya , valla onu çıkarmıyorum hiç üstümden .. hem modeli hem rengi - kesimi çok hoşuma gitti , istersen çeker eklerim resmini ve haftaya gider alırım , sen ölçülerini verirsin bana , gönderirim sana yerimseniben
yada çok var mı yurda dönmenize ??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…