hani nerde gobus ben goremiyorum?? saka saka:roflol:
cok tatli gobusun masallahbuarada t-shirt e bayildim..;
sağol canım oğluşumuzun cicişlerini ekledin mi?
Ebushcum , t-shirtü gittigidiyordan sipariş vermiştik , istersen satıcının dükkan linkini atarım özelden yerimseniben
canım haklısın , ben hamileliğin 2. ayında göbeğim çıkınca , bir de ikizlerdi o zaman daha da çabuk ve çok çıkacak göbeğin dedi herkes , soluğu modelleri yine diğerlerine göre daha iyi diye Ebruda aldım , elim titreye titreye verdim 100 tl bir kota , ama geçen haftalarda burdan pazardan aldım 15 tl'ya , valla onu çıkarmıyorum hiç üstümden .. hem modeli hem rengi - kesimi çok hoşuma gitti , istersen çeker eklerim resmini ve haftaya gider alırım , sen ölçülerini verirsin bana , gönderirim sana yerimseniben
yada çok var mı yurda dönmenize ??
memnun olurum canimcim atarsan...
star_dust canım cok güzel üzerindekionudamı ebrudan aldın bende böle bişey istiyorum ama bulamıyorum buralarda internetten falan alabilirmiyim varmı bilginiz
canim supersin cok tesekkurler, cok darda kalirsam isterim. cok sagol gene de teklifin icin. anacim pazar da yok ki burada.
ben de pazardan cok sey alirdim. herkes de cok begenir sorardi nerden aldin diye. pazar deyip gecme cok guzel seyler satiyorlar.
kızlaar amniyosentez sonucum çıkmış ..bi sorun yokmuş.. nasıl mutluyum anlatamam...şükürler olsun
bu arada tüm annelere de günaydınlar... Bugün benim bu haftaki son iş günüm, normalde yarın sevinç taklaları atmaya başlıcakken, bugünden inanılmaz neşe doluyummmm sositososito yalnız hala bebişimi hissedemedim, günler geçiyo hala tık yok, selsincim sen hissedebildinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?