2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hani nerde gobus ben goremiyorum?? saka saka:roflol:
cok tatli gobusun masallah buarada t-shirt e bayildim..;

Ebushcum , t-shirtü gittigidiyordan sipariş vermiştik , istersen satıcının dükkan linkini atarım özelden yerimseniben

sağol canım oğluşumuzun cicişlerini ekledin mi?

ekledim canımcım cicilerimiz topicine hihoyyyt
ben kaçtım , iyi geceler hepinize , kociş kanepede uyuyo 1 saattir , kaldırayım onu da :asigim:
yarın görüşürüssssssssssss :teytey:

star_dust canım cok güzel üzerindeki onudamı ebrudan aldın bende böle bişey istiyorum ama bulamıyorum buralarda internetten falan alabilirmiyim varmı bilginiz

canim supersin cok tesekkurler, cok darda kalirsam isterim. cok sagol gene de teklifin icin. anacim pazar da yok ki burada.

ben de pazardan cok sey alirdim. herkes de cok begenir sorardi nerden aldin diye. pazar deyip gecme cok guzel seyler satiyorlar.

ah ah gobisler super. Nucum senin gobis de dik.stsardustcum bakiim seninki nasilmis:)

bu arad kizlar ben de kasma yem,egi hazirlayayim oldum acliktan. dersim yarim kalamsin diye bekliyordum biraz daha gexc olsun ama yok fena halde aciktim. hadi opuldunuz. yarin gorusuruz.

star_dust canım cok güzel üzerindeki onudamı ebrudan aldın bende böle bişey istiyorum ama bulamıyorum buralarda internetten falan alabilirmiyim varmı bilginiz

yok canım gittigidiyordan almıştım hamile kıyafetleri diye arattır çıkar karşına yada dur sana da atayım özelden

ay rica ederim , hakkaten gönderirim , sen söyle yeter yerimseniben

ay canım ya sgl:1hug:seni oyaladım gittigidiyora bi bakayım sana iyi geceler rüyanda bebegini görürsün inş.

slm kızlar....uzun zamandır yazamıyorum bu topıge,arasıra okuyorum ama masallah cok hızlı ılerlıyor yetısemıyorum........:1no2:
ortalama ıkıbucuk ay yattım canlar kanamam vardı......hamdolsun atlattık sımdılık.....nasıpse ıkızlerım gelıyor...:ecrin_bebek:
ıkız bekleyen temmuz anne adayı varmı canlar soracaklarım vardı da....
hepımıze hayırla ve saglıkla gelsın bebısler ınsallah optum hepınızı.....kaydirigubbakcemile5

herkese gunaydına.s.
star_dust ve nurcum göbuşlerınız cok seker masalah
lotus79 canım cok sukur atlatmıssın zor gunlerı ınsallah bırdaha yasamazsın böyle sıkıntılar:Saruboceq:

Stardust ve nurcum göbüşlerinize maşallah.

Papetland testinin temiz çıkmasına çok sevindim.ikizler sağlıkla gelsin anneleri

kızlaar amniyosentez sonucum çıkmış ..bi sorun yokmuş.. nasıl mutluyum anlatamam...şükürler olsun

Hayırlı olsun cnm... Cok cokta geçmişler olsun tabi, artık rahat bi nefes alabilirsin. a.s.

Dilara hikayeni okudum tırıs tırıs oldum valla cok korktum bende eskiden hep burnumu tıkardım istem dışı, cok sükür artık oyle hapşıramıyorum. O alıskanlıgımdan vazgectim, cok kötü birşey ya, allah kimseye vermesin fisfisfis

Lotus'cum hayırlı olsun ikizlerine, allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Bu arada tüm annelere de günaydınlar... Bugün benim bu haftaki son iş günüm, normalde yarın sevinç taklaları atmaya başlıcakken, bugünden inanılmaz neşe doluyummmm sositososito Yalnız hala bebişimi hissedemedim, günler geçiyo hala tık yok, selsincim sen hissedebildinmi?

günaydın kızlar
işlerim çok yoğun şu sıralar pek takılamıyorum sizlere
stardust ve nurcum göbekler bir harika büyüsünler kuzuklar

benimde öyle çok bariz birşey yok.dün canım öyle pıt pıt birşey oldu.ama çok gaz var bende.gazmı yoksa benim yakışıklımı bilmiyorum.bugün bende yarım gün çalışıcam öğlen çıkıcam.akşam kontrolüm var.bakalım bizimki neler yapıyor.

Kızlar herkese günaydın,
Size sormak isediğim bir şey var. Ben daha 21. hafta içindeyim ama bir haftadır ayaklarımda ve ellerimde şişlik olmaya başladı, özellikle de sabah uyandığımda. Bu sabahsa göz kapaklarım dahi şişmişti senağlama
Daha erken değilmi bunlar için? Sizce neden olabilir?
Buna benzer şikayetleri olan varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…