2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende henüz öyle şikayetler yok canım.ama bir arkadaşımda olmuştu.ödem yapıyordu vücüdu.doktor tuzu tamamen kesti.çokmu tuzlu yiyorsun

bende de oluyo canım özellıkle ellerımde hatta bazen uyusuyo bence normal ılk hamılelıgımde de şişiyodum ben

bende henüz öyle şikayetler yok canım.ama bir arkadaşımda olmuştu.ödem yapıyordu vücüdu.doktor tuzu tamamen kesti.çokmu tuzlu yiyorsun

Yok canım tuzlu yemiyorum pek. Ama çok endişelendim ya. İnternetten araştırdım biraz endişelerim daha da arttısenağlamasenağlama

yok canım tuzlu yemiyorum pek. Ama çok endişelendim ya. Internetten araştırdım biraz endişelerim daha da arttısenağlamasenağlama

endişelenme canım.internettende okuduklarınla panik yapma.bende en son internetten okuduklarımla 3 günüm kabus gibi geçti.sonra doktora gittim içim rahatladı.bence doktoruna sor bu tarz şeyleri canım.boşu boşuna panik yapıyoruz okuyup

günaydın kızlar nur canım maaşallah göbüşüne benim hala çok belli değil kilo var belki ondan yana yayılmış vaziyette boyda uzun zaten sabah hele bişi yok öğleden sonra yine birzcık oluyor

GÜNAYDIN KIZLAR BİZ GELDİK Şeniz ŞİŞME MESELESİ BENDE DE OLUYOR AMA GERÇEKTEN TUZ YEDİĞİM ZAMANLAR AYAK BİLEKLERİMDE, DUDAKLARIM VE GÖZ KAPAKLARIMDA....

ay gece uykumda bacağıma bir kramp girdi.sanki bacağımı kestiler.şimdi hala ağrıyor

Günaydın kıslar
Stardust nur göbişler harika valla maşallah kuzucuklara ve sizlere çok güsel göbişler

Selsin dün akşam benimde sol bacağıma gird off çok kıötü oldu gerçekten ağlıcak gibi oluyorum son dönemlerde daha da artıyomuş ya çok sık değil şuan ama ayda 1 gibi yokluyo :1no2: geçen eşimi o acıyla uyandırdım ama anlatamıyorumda nasıl korkmuş adam şok oldu bişiy oldu sanmış kramp ağrısı çok kötü

günaydın
anneler ve güzle bebekleri.
umarım herşey güzeldir.
sabah 5 te uayndm ve aklımda ki şey
18 hafta kalıd eyvahh
şaklidneydi bir daha da uyuyamadım

ay bilmezmiyim.hamile olmadan önce bir kaç kere daha yaşamıştım.hamileyken daha çok oluyormuş.hemen bacağımı ovmaya başlıyorum o zaman biraz hafifiliyror.geceleri ben çok huzursuz yatıyorum nedense son 10 gündür.heryerim ağrıyor.sağa sola yatınca sırtım ağrıyor.sırt üstü yatınca kalçam ağrıyor.ne olucak bilmiyorum.birde ben eşimden önce yatıyorum.yemekten sonra sızıp kalıyorum zaten.sürekli birşeyler konuşup duruyormuşum.aslında hiç öyle alışkanlıklarım yoktu.bizim ki beni zorluyor galiba.bugün doktora gidicem sorucam bakalım doktora bu ağrıları

Bu erken şislik meselesi epey endişelendirdi beni, aslıda gebelikte şiskinlik su toplama durumu olduğunu biliyorum ama ellerimde ve yüzümde de olunca, baş ağrısı da eklenince endişelenmiştim. Şimdi biraz daha iyiyim... Doktorumla da görüşeceğim bugün, bakalım ne diyecek.. Çok teşekkürler kızlar a.s.
Rabbim tüm bebişleri ve anneleri korusun

Selsincim doktoruna sor bazı egzersiz hareketleri var kramp için onları söyler sana sanırım
Bende eşimden önce uyuyorum onu uyuması 00:00 - 01:00 bekleyemiyorum onu ama ben sert bi tane yastığım vardı süs yastığı gibi onu bacaklarımın arasına alıyorum o kadar rahat dalıyorumki anlatamam sana sayıklama yok fakat burnum tıkanıyo sanırım nefes alıp vermem ağırlaşıyo eskiden uyurken kimse duyamazdı beni şimdi nefesimi eşim duyuyomuş ilk zamanlarda çok şaşırmış hırsız girdi eve sanmış başka birinden geliyo ses sanmışkaydirigubbakcemile3:roflol: daha bakalım ne değişiklikler olucak vücudumuzda
Arkadaşım son ayında gece 3-5 wc yapıyormuş ve tek kalkıp gidemiyomuş eşide onunla kalkıyomuş ağırlaştı tabi vücudu yataktan kalkmak dakikalar alıyor diyo
[B[/B]

Nesquik maşallah paşana bak ne güsel durmuş ama gerçekten aleti hissetmişmi acaba saklandığına göre pek kameraları sevmicek :roflol: çok tatlı sağlıkla kucağına alırsın inş. canım

günaydınlarr......
güzell bi gün olsun hepiniz için...

selsin canım.kramp giirnce LÜTFEN MASAJ YAPMAYIN
aklınızda olsun.
ben ilk doktoruma giderken ,içerde başka bir bayan kramplardan bahsediyorudu.
masaj yapılınca geçiyor diye.
keisnlikle yasak bakın.dedi.
kramp için öyle bakleyin.ve ilaç adı vermişti onu içmeye devam edin.
emboliye sebeb oluyor.allah korusun sonra, ne oldu da kalbi durud beyni bilmem ne oldu gibi sorualr ile karşılaşılan olaylar çıkıyor.çok ciddi bir duurm deid.
sakın masaj yapmasyın arkdaşlar.
oradan aklımda kalıd benim de.
doktor öyle bir gözlerini açmıştı ki unutmak mümkün değil.
aslıdna bilgili bir doktordu ben bana vakit ayaıramıyor.diye bıraktım.
yani o konuda keisnlikle doğru bir bilgi olduğuna eminim
lütfen dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…