kızlar herkese günaydın,
size sormak isediğim bir şey var. Ben daha 21. Hafta içindeyim ama bir haftadır ayaklarımda ve ellerimde şişlik olmaya başladı, özellikle de sabah uyandığımda. Bu sabahsa göz kapaklarım dahi şişmişti senağlama
daha erken değilmi bunlar için? Sizce neden olabilir?
Buna benzer şikayetleri olan varmı aranızda?
Kızlar herkese günaydın,
Size sormak isediğim bir şey var. Ben daha 21. hafta içindeyim ama bir haftadır ayaklarımda ve ellerimde şişlik olmaya başladı, özellikle de sabah uyandığımda. Bu sabahsa göz kapaklarım dahi şişmişti senağlama
Daha erken değilmi bunlar için? Sizce neden olabilir?
Buna benzer şikayetleri olan varmı aranızda?
bende henüz öyle şikayetler yok canım.ama bir arkadaşımda olmuştu.ödem yapıyordu vücüdu.doktor tuzu tamamen kesti.çokmu tuzlu yiyorsun
bende de oluyo canım özellıkle ellerımde hatta bazen uyusuyo bence normal ılk hamılelıgımde de şişiyodum ben
yok canım tuzlu yemiyorum pek. Ama çok endişelendim ya. Internetten araştırdım biraz endişelerim daha da arttısenağlamasenağlama
Hüzün yılı seninle aynı gündeyiz dimi? 20+5 Şimdi farkettim, baş ağrılarında oluyo mu?
Günaydın kıslar
Stardust nur göbişler harika valla maşallah kuzucuklara ve sizlere çok güsel göbişler
Selsin dün akşam benimde sol bacağıma gird off çok kıötü oldu gerçekten ağlıcak gibi oluyorum son dönemlerde daha da artıyomuş ya çok sık değil şuan ama ayda 1 gibi yokluyo :1no2: geçen eşimi o acıyla uyandırdım ama anlatamıyorumda nasıl korkmuş adam şok oldu bişiy oldu sanmış kramp ağrısı çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?