2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

valla doğru.şimdi eşimle konuştum senin sayende bende uyuyamıyorum diyor.fır fır dönüp duruyorsun diyor.bakalım daha neler yaşıcaz.aman bebeklerimiz sağlıklı olsunda geciçi nasıl olsa bunlar

daha önce hiç duymamıştım cnm masaj yapılmaması gerektiğini paylaşımın için teşekkürler

aaaaaaaaaaa.gerçektenmi ben bilmiyordum.sağol canım. bunu sorim bakim doktora bugün

bende gecelerı uyumakta zorluk cekıyorum malesef
ıyıce agırlastım sureklı dönup üstümü acıyomusum esım çok kızıyo
gece 3 kere wc kalkıyorum tabı yataktan kalkmak ıkı saatımı alıyo canım cıkıyo
3 yastıkla yatıyorum bırı bacagımın arasında ama yınede fayda etmıyo

ya benim uykuya dalma gibi bir problemim yok.hemen uyuyorum.ama saat 1 den sonra şikayetlerim başlıyor.ne oluyorsa.

Nesquik maşallah paşana bak ne güsel durmuş ama gerçekten aleti hissetmişmi acaba saklandığına göre pek kameraları sevmicek :roflol: çok tatlı sağlıkla kucağına alırsın inş. canım

Doktor dediki 2 rahim duvarının arasına girmiş dedi çok uğraştı karnıma vurdu falan çıkması için ama nafile danacığım çıkmadı kuytudan sanırım ürkttü çünkü önce kendi doktorumda bayağı bi baktı aletle sonra renkli bakmaya geçtik ordada dr.10 dk bebeğin organlarının ölçüsününü falan aldı en son bu pozlara baktırdı CADIARZUolsun ben severim oğluşumu maşşallah birşeycikte çıkmadıgamyoncuiremsu
nesquik maşallah canım oğluşuna

teşekkürler canlar :ecrin_bebek:cümlemize bu arada doktorum beni spinal anestezi yapıcakdelikafadulden40 haftam olduğunda sanırım gün saat verceksırnaşık şeyoleyyyyyy çok muutluyum çokkkkkkkkkk

neguik maşallah pek bir utangaç olumuz
ay maşallah allah korusun oyy oyy
teşekkürler canım...utangaçlık değil ürkmesi diyelimfisfisfisannesine çekmiş...delikafaduldenamin cümlemizinkini canım...

walla benim gece uyku düzensizliğim yatamama gibi sorunlarım henüz başlamadı ama son zamanlarımda nasıl olurum allah bilir burası çok sıcak oluyoo o sıcakta karnımız burnumuzda nasıl olacaz acaba????

Ben çok şükürgece wc ihtiyacı dışında başka sorunum yokç
ama her zaman ki sorunları kafama takrsam uyanıyrum kıvranıyorum.
Vkait yaklaştıkça beni bir panik alıyor.
Bebeğime bakabilecek miyim.
Vb. Bir sürü soru.
Gece ne düşünüyorsam artık uayndım ve hatırladığım tek şey uyanırken eyvah 18 hafta kaldı şeklinde idi.
Ve sonra biraz açılınca düşündüm gerçketen 18 hafta var.beynim ben uyurken bu hesabı yapıyormuş.
Ya inanmıyorum uyurlken bile neden stres oluyorum ki.
O akdar uğraşıyorum herşeye boşveriyorum gülüyorum ,geçiyorum ,sorunlardan uzak duruyorum ama yine de beynim bana oyun oynuyor.oalcak iş mi bu:?

günaydın kızlarr bugün ilk defa bu saate kadar uyudum ama nasıl derseniz akşam fazla yemek yememmiştim süt içip yattım gece haliyle acıktım kız wc kalktı yattı uyumaya devam etti baktım saate saat 5,30 ben uyuyamıyorum karnım ötüyo açlıktan hemen kendime bi sandiviç meyve suyu yedim yattım öyle bi uyumuşumki şükür dedim bu günleride gördümkaydirigubbakcemile3 yine acıktım ben kahvaltı hazırlayımcokacimcoook

Hepinize günaydınnn güzel anneler,nasılsınız bugün ? Ben iyiyim karnımı doyuruyorum kaydirigubbakcemile3

Kahvaltı yapan annelere afiyet olsun.
Sabahları 2 dilim kepek ekmeği ve tulum peyniri veya tuzsuz dil peyniri yiyorum
paynir kısmını bol tutmaya çalışıyorum.
Işyerine getirip yediğim için fazla çeşir olamıyor yanında.yeterlidir değil mi sizce?

günaydın kızlar

ay aynı bende senin gibiyim her gece iki saatte bir uyanıp wcye gidyorum.ama çok tuvaletim geldiğinden değil öle bi uyanıyorum gayet dinç ve kalkıp tekrar yatmazsam bir daha asla uyuyamıyorum. nette bir yerde okumuştum bünye kendini emzirmeye hazırlıyormuş. bebek ilk doduğunda iki saatte bir emer ya :) belki yaşadığımı böle sabah kalkmak olmasa her şey güzel olurda bişidir.mirmirmirmir ay birde bu sabah geldim işe herkes bi gergin ben uyanmamışım halen anlayamadım herkesten uzak duruyorum şimdilikde bakalım ne olacak

En güzelini yapıyosun canım,ben çoğu zaman açma,poğaça gibi atıştırıyorum.Bazen evden çıkmadan sütle corn flakes yiyorum ama oda çok tutmuyo beni yine acıkıyorum .Şöyle oturupta peynirli domatesli güzel bi kahvaltı yapamıyorum,evde tek başıma canım istemiyo

Bende gazla bebegi ayırt edemiyorum İnsallah güzel haberlerle dönersin cnm... Ne kadr heyecalı bişey ya insanın hayatındaki baska bi heyecanla karşılaştırması mümkün degil :sm_cool:

Kızlar bu arada benimde sabah ellerimde akşamda ayaklarımda şişme oluyo, ayaklarım resmen bi topun üzerine parmak çizglerini çizmişsin gibi oluyo kaydirigubbakcemile3, doktorum tüm sorumlunun tuz oldugunu sölüyo, bende tuzu cok severim :1no2: Geceleri ama cok sükür hala cok rahat yatıyorum lavaboya cok kalkıyorm ama hala yatış kalkış seriliğim bozulmadı, insallah bilas daha sona dogru baslar diyorum cunku hep duydugum eninde sonunda uyku problemini tüm anne adaylarının yaşadığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…