2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kıslar tuzu kesin bence benimde kuzenim anlayamadı hep normal yedi yani tuz atıp atıp yedi sonra bir şiştiki sormayın eller ayaklar davul gibi oldu bende azalttım dikkat ediyorum çevremde tuz atılan şeylere atmadan yeyebiliyorum çok tuzlu turşu gibi yememeye çalışın vücut ödem yapınca onu daha sonra atamayız doğuma kadar devam eder o şişlik ve doğumuda etkiliyor
O yüzden kesmeye çalışın derim size :1no2:

Bende işyerinde yapıyorum kahvaltımı ekmek arası getiyorum genellikle
Aklınıza ne gelirse koyuyorum canım ne isterse ama yarım ekmekten accık küçük oluyo benim kahvaltım :) Krem peynir beyaz peynir kaşar koyuyorum yada hangi çeşitler varsa yeşil zeytinde koyuyorum roka felan varsa onlardan da koyuyorum çeşitleri ekmekte topluyorum anlıcanız kaydirigubbakcemile5

Kızlar merhaba,benimde bugün sol kasığım ağrıyor işyerindeyim endişelendim cumartesi kontrolüm var o zaman sorarım doktora inşşalah geçer hiç ağrımazdı.

çiçek hüzün yılı sağolun kızlar hemen panikliyorum artık her dakikada dru aramaya utanıyorum adam bıktı benden

kızlar ufak saklama kapları alın kendınıze
domates zeytın peynır hepsınden cok az koyun guzelce yapın kahvaltınızı
yok ben saklama kabı kullanamam dıyorsanız:dilcikar:
gaydının yaptıgı gıbı ekmek arasına karısık yapıncokacimcoook

Ben sabahları sandwich hazırlıyorum eşime de kendime de... Sürme peynir ve zeytin ezmesi koyuyorum sadece onu bile zaman olarak cok zor yetiştiriyorum ama soylemesi ayıp 2 tane sandwich ekmeği hazırlıyorum Bildiğiniz gibi degil ama eşimle aynı porsiyonu yiyorum bi de üstüne daha da hızlı yiyorum şaşırıp kalıyo zavallı sonrada kızıyo cok kilo alıyosun diye kaydirigubbakcemile3 Şişkoyummmm şişkooooooo-tatlicadiarzu-

Kızlar moralim bozuk kanım 10 çıktı yine
ve kanın pıhtılasmasını sağlayan plt değeri de 143 gitgide düşüyor .
Ilaclarımı kullanıyorum doğal da besleniyorm düzelmiyor

Ben okurken çok etkilendim,sen neler hissetmişsindir düşünemiyorum...

arkadaşlar hastaneden aradılar.randevumu saat 15.30 'a aldılar.doktor ameliyata girecekmiş diğer randevu saatimde daha iyi oldu.oğlumu daha erken görücem

canım geçmiş olsun.doktorunla görüşsen belki başka takviye ilaç filan verir

Bu kan konusu açılınca çok canım sıkılıyor benim,sen yine ilaçlarını kullanmışsın canım yinede bırakma belki doktorunda takviye yapar :1hug:

benim de değer10
ama plt değerine akmak hiç aklıma gelmedi.
onada akşam gidince bakayım evdeydi benim tahlil.
geçmiş olsun canım.ben d edoktora gideceğim
bugün randevu alacağım bakalım ,hangi gün müsaitlermiş:)
orada konuşuruz artık bakalım ne oalcak.
hayatım boyunc akanım düşük yaşadım .
ama bebeğime zararı oalcak diye korkuyorum ,ilça içiyorum ama nafile
11 iken kan hapı vermişt.
şimdi 10 yani anlmaıdm gitti kendimi :1no2:

plt değeri düşmesi pek iyi değil
kanama olduğunda durdurmak zor oluyor
eğer plt de çok düşme yasanırsa hematoloji bölümüne sevk edeceğini söylemişti dr .

seninkide benimkiyle aynıymış sweet . sanrim ilaclar bu değeri muhafaza ediyor 10 un üstüne çıkmıyoruz altına da düşmüyoruz :))))

kızlar şimdi siz bu kasık ağrıları normalmi diyorsunuz bu haftalarda ?işyerindeyim sol tarafım aşağıya doğru batma gibi hafif hafif ağrıyor.Ayağa kalkıp yürüyünce daha fazla ağrı hissediyorum.Endişelendim çünkü bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı.

Geçmiş olsun cnm :teselli: belki daha kuvvetli ilaç vermesi gerekir doktorunun, sen hic endişelenme o en iyisini bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…