kızlar bugün sağ kasığım çok ağrıyor sizinde oluyormu endişelendim yine ben bayan panik
Herkese merhaba. nasılsınız annecikler
canım sana şimdi bişey anlatıcam sakın ama sakın kötü düşünme bilgi veriyorum bundan 12 yıl önce çok sevdiğim bi ablam yeni evlenmişti yani karşı dairemize gelin gelmişti okadar içli dışlıydıkki anlatamam gecemiz gündüzümüz bir gibiydi neyse 1 yıl içinde bi bebişi oldu bizde bu ablamda sağolsun çok hapşırırdı ve hep burnunu tıkardı hapşırırken bizde yapma öyle çok kötü oluyosun felan derdik oda ben alışığım reflexim derdi bize elimde değil derdi neyse gün oldu aradan bi zamn geçti bizde 1 sokak arkaya taşındık ev almıştık eskisi kadar görüşmüyoduk sadece bazı günler bigün annemle bebişi sevmek için uğrayalım dedik sohbet felan derken kadın yine hapşırdı ve burnunu tıkadı bi an aradan saniye geçmedi ay benim midem bulandı deyip lavoboya koştu bizde bekliyoruz 5 dakika geçti aradan ses yok seda yok bi baktıkki bayılmış bayılmada değil hırıl hırıl bişeyler oluyo hemen ambulans çağırdık burda çok lüx bi hastanemiz var neyse bizde gittik haliyle ve kadın bu hapşırıktan dolayı beyin kanaması geçiriyo doktor bizim yüzümüze dedi bu bayna nasıl hapşırıyodu diye direk sordu bilirmisiniz diye bizde dedik burnunu tıkardı öyel çok yanlış dedi siz siz olun sakın sakın dedi en önemli alan eynimizdeki boloncuklar vamış bunlar hapşırma sırasında şişermiş eğer tıkadığımız anda beyindeki baloncuklardan bi tanesi patlarsa ölüme sebeb oluyomuş doktor bize anlattı neyse kadın amleliyata alındı ama gün ve gün komada hep kendinde değil 8 aylık bebeği ortalıkta annası yok babası yok sadece kayınvaldesi vardı eşinin oda çocuğa bakıyo artık kadın bitkisel hayattan çıkamadı 1 yıl hastanede yattı 1 yıl sonunda cihazla eve gönderildi cihaza bağlı yaşadı 1 yılın sonunda vefat etti ablacım bu bana iyi bir örnek olmuştur herzman gözlerimin önünde yaşam savaşı veren bi kişi çok zor o yüzden sen sen ol canım sakın yapma sakın biraz uzun anlattım hayat hikayem gibi oldu kusura bakmayın ama hapşırma dediğimde aklıma hep bu olay gelir senağlama
Kızlar moralim bozuk kanım 10 çıktı yine
ve kanın pıhtılasmasını sağlayan plt değeri de 143 gitgide düşüyor .
Ilaclarımı kullanıyorum doğal da besleniyorm düzelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?