2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sehercım cok sıddetlı olmamak kaydı ıle normal dıye bılıyorum ben hatta gobuş altında bı dolgunluk varmıs gıbı oluyo
sen yınede doktora bı sor canım

merhabalar temmuzun güzel anneleria.s.
herkesler özellikle bebişler iyiler maşallah
günler ne kadar da hızlı geçiyor hepimiz yarıyı geçtik nerdeyse
bebişlerimiz en az 20 cm koccamaaan oldular
her türlü hayatımıza etki etmeye başladılar ben burdayım diyolar her halleriyle, bize anneliği yaşatmaya başladılar çok şükür.
minik kuzumu çook seviyorumsırnaşık şey

Teşekkür ederim hüzün yılı, cumartesi gidince sorayım 20+1 günlük oldum.Çok şiddetli değil benimde hafif sızı şeklinde hissediyorum.

Teşekkür ederim hüzün yılı, cumartesi gidince sorayım 20+1 günlük oldum.Çok şiddetli değil benimde hafif sızı şeklinde hissediyorum.

canım yorgunluktan da olabilir belki.
ben çalışmıyorum evdeyim hep ama arada bir yürüyüşe çıksam kısa sürede iki kasığıma birden ağrı giriyor. hem de baya şiddetli. ama eve gelince hemen geçiyor. sizler bi de çalışıyorsunuz daha tetikleyici olabilir kasık ağrılarınız için.

kızlar geçmiş olsun ara ara hepimizde değişik ağrılar oluyo inşallah şu günlerimizde geçer alırız yavrularımızı kucaklarımıza:Saruboceq:

swethome ilsu kızlar siz demir hapı mı kullanıyorsunuz? peki günde kaç tane içiyorsunuz?

Ilsu cok gecmıs olsun. doktorunla gorus zaman gecırmeden. o senın ıcın ıyı olanı bulacaktır

kızlar geçmiş olsun ara ara hepimizde değişik ağrılar oluyo inşallah şu günlerimizde geçer alırız yavrularımızı kucaklarımıza:Saruboceq:

selam kızlar
a.s. rahatsız olan arkadaşlara çok geçmiş olsun a.s.

swethome ilsu kızlar siz demir hapı mı kullanıyorsunuz? peki günde kaç tane içiyorsunuz?

tşkler arkadaslar hepinize
sabah ac karnına gyno ferro sanol içiyorum
sanirim bu sefer değiştirir ilacımı
demirim fosforum kalsiyum değerlerim gayet iyi çıkmış benim ama kansızlık var işte

demirim fosforum kalsiyum değerlerim gayet iyi çıkmış benim ama kansızlık var işte

ilsucum bu ferro demir hapı değilmi bende alıyorum demir ilacı ama tok karnına içiyorum ben

kızlar ben bir 5 dk sonra çıkıcam.sizlere iyi muhabbetler.çok kaynatmayın.bana dua edin.benim yağuşuklu iyi olsun.bant filan bir etki etmemiş olsun

ben günde bir tane içiyorum canım.
ferrum
ama galiba yetmedi
hastaneyi aradım.
gelecek cuma ancak boşmuş
ve sbah gelirseniz diyor.randevusuz girebilrisniz diyor.ama bekleme süresi tabi belli değil.
zaten bugün o kadar canım sıkkın ve bulanık bir haldeyim ki
bilmiyorum kafam allah bullak oldu.
haftaya salı yada çarşamba gideyim.erkenden .randevualrı başlamadan şeker yüklemesini yaptırayım.
müsait olursa girer kontorolumuda olurum.
ama olmaza en azındnan tahlil işinden kurtulurum.
vakti geldiğinde de kontroulumu olurum.
offf
ya ne kadar bunaltıcı bir gün bu böyle

gyno ferro sanol un burda bi topikte WHO nun hamilelere önerdiği tek demir hapı olduğunu okumuştum. hoş ben yine de başka hap içiyorumfisfisfis
benim de hap içtiğim halde kan değerimin düştüğünü görünce dr günde iki tane iç demişti.
inş daha fazla düşmez kan değerin

kızlar ben bir 5 dk sonra çıkıcam.sizlere iyi muhabbetler.çok kaynatmayın.bana dua edin.benim yağuşuklu iyi olsun.bant filan bir etki etmemiş olsun

çok iyi oalcak annesi inşallah.
hiç kötü haber olmayacak.el sallayacak san .
bant mant yok artık unut gitisn.
allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…