- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Kızlar herkese günaydın,
Size sormak isediğim bir şey var. Ben daha 21. hafta içindeyim ama bir haftadır ayaklarımda ve ellerimde şişlik olmaya başladı, özellikle de sabah uyandığımda. Bu sabahsa göz kapaklarım dahi şişmişti senağlama
Daha erken değilmi bunlar için? Sizce neden olabilir?
Buna benzer şikayetleri olan varmı aranızda?
swethome ilsu kızlar siz demir hapı mı kullanıyorsunuz? peki günde kaç tane içiyorsunuz?
Kızlar mrb uzun zamandır bende bişeyler yazamıyorum işler yoğun geçmişi okuyayım derken vakit kalmıyo. Selsinin nesi var bi problemmi var ben tam anlayamadım da merak ettim ne için dr. a gidiyo?
Selsincim güzel haberlerle gel bizea.s.
ben cevap verim canım.daha çıkmadım.bende 20 gün önce amniyotik bant görüldü.detaylı ultroson çekildi şu an bir problem yok.doktor bundan sonrada olmuyacağını söyledi.15 gün sonra kontrole çağırmıştı.bende kontrole gidiyorum.her ne kdadr doktor birşey olmaz desede inasının kafasında kalıyor işte
ben cevap verim canım.daha çıkmadım.bende 20 gün önce amniyotik bant görüldü.detaylı ultroson çekildi şu an bir problem yok.doktor bundan sonrada olmuyacağını söyledi.15 gün sonra kontrole çağırmıştı.bende kontrole gidiyorum.her ne kdadr doktor birşey olmaz desede inasının kafasında kalıyor işte
bende kullanıyorum gyno ferro senol günde 1 tane şimdilik :CüvCüv: dünkü hava ne güzel bugünkü çok kötü ağrılarda dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?