2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yok diloşum ya yok öyle şeyler .yorulma oluyor ama
birde suratım kireç gibiymiş öyle derler :)

iyi canım iyiki yok öyle şikayetlerin yoksa çok kötü bende biraz yorulayım nefes nefese kendime gelemiyorum bide çarpıntım oluyodu kalbim yerinden çıakcak gibi fenalık geçiriyodum uyku hiç yoktu yatağa girmeye korkuyodum çarpıntım başlıcak diye allahıma şükür kalmadı bazen arada gelip gidiyo ama neyseki geçti :Saruboceq:

Son düzenleme:

Ben de, birkaç haftadır ellerim çok şiş uyanıyorum sabahları ve çok ağrı oluyor ellerimde...Öyleki sabahları kendi ellerimden korkuyorum...Burnum da kanıyor , diş etlerim şiş ve kanıyor.Bütün fizyolojim değişti.
Sağlık ocağında ödemim olduğunu söylediler.Tuzu azaltmam ve suyu bol içmem gerekiyormuş.Tuzu azalttığımı düşünüyorum ama hala aynıyım.Suyu içmeye çalışıyorum ama insan 5 dk da bir tuvalete gider mi ya?...Bıktım valla.Dışarı çıkamaz oldum.Bundan dolayı psikolojik olarak su içmekten kaçınıyorum da...Offff...Çok ağır da hissediyorum kendimi...Hareketlerim çok yavaşladı.Kalkıp otururken çok zorlanıyorum...
Yani anlayacağın canım ne ararsan var.benneyaptımkiAma hepsini hamilileği bağlıyorum,katlanıcaz artık...Sen de çok kafana takma...

canım belki gerektiğinden fazla tuz vardır vücudunda onu atıyosun idrara çıkıp bendede kızıma hamileyken davul gibiydim yüzüklerim felan olmuyodu ellerim köfte gibi yüzüm bomba gibiydi bide kramplar giriyodu tuzu kesince tamamen kestim sadece yemekleri yaparken içine koyuyodum birazcık okadar sonra düzelmiştim yinede tuzu azaltın yada bi kaç gün kullanma hiç deneyin en azından

Kızlar mrb uzun zamandır bende bişeyler yazamıyorum işler yoğun geçmişi okuyayım derken vakit kalmıyo. Selsinin nesi var bi problemmi var ben tam anlayamadım da merak ettim ne için dr. a gidiyo?

arkadaşlar aranızda hipotiroidi olanlar var benim gibi tuzu eksiltmeye kalkmayın sakın ben 2 hafta önce başladım şişmeye ama yapacak bişi yok çok su içmek gerekiyor ben günde 2-3 litre içebilyorum ancak

Kızlar mrb uzun zamandır bende bişeyler yazamıyorum işler yoğun geçmişi okuyayım derken vakit kalmıyo. Selsinin nesi var bi problemmi var ben tam anlayamadım da merak ettim ne için dr. a gidiyo?

ben cevap verim canım.daha çıkmadım.bende 20 gün önce amniyotik bant görüldü.detaylı ultroson çekildi şu an bir problem yok.doktor bundan sonrada olmuyacağını söyledi.15 gün sonra kontrole çağırmıştı.bende kontrole gidiyorum.her ne kdadr doktor birşey olmaz desede inasının kafasında kalıyor işte

Ay cnm benim geçmiş olsun ama doktor bi problem yok demişse öyledir cnm. Yinede dualarımız seninle hayırlı haberle dön inşallah.

inşallah. ama problem yok ve olumaş dediyse oluşmaş onlar biliyır içini ferah tut iyi haberlerini bekliyoruz

bende kullanıyorum gyno ferro senol günde 1 tane şimdilik :CüvCüv: dünkü hava ne güzel bugünkü çok kötü ağrılarda dorukta

Bende 1 tane ferro sanol duodonal kullanıyorum tok karnına, yatarken içiyorum. Cok sükür kansız ve soluk benizli bi insan olmama karsın, hamilelikte cok problem yasamadım... Bugün hava cidden kötü ama haftasonu daha kötü olcakmıs, bis tatilis ya ondandır hep oyle olur haftaiçi güzel, haftasonu kötü olur:1no2: Ne ağrısı cnm?

İlsu, Swethome çok geçmiş olsun...Kan değerim hep düşük olmuştur benim de.Ama demir hapları takviyesiyle alt sınıra yakın şu sıralar...Doktorlarınızın müdahalesiyle normal değerlerine ulaşır inşallah...Dualarım sizinle...

slm kızlar bende artık yazamıyorum
hasta olan arkadaşlar varsa geçmiş olsun
bende ağrılar falan çok şükür geçti ara ara oluyo
tabi biraz.
selsin sende inşallah doktordan hayırlı haberle döner.

Swethome cum ben arada senin mesajını görmemişim cnm, İlsucum da sende bir an once kanlanın canlanın insallah a.s.

merhaba güzel anneler, akşam baya kaynatmışsınız oku oku bitiremedim valla.
detaylı ultrason sonucunda tedavi gören ilaç takviyesi alan varmı aranızda.
yoksa sadece organların sağlıklı olup olunmadığına mı bakılıyor
ben 17. haftada yaptırdım sorun çıkmamıştı bi konu hariç onun için de amniyosentez yaptırdım zaten çok şükür bi sorun olmadığını öğrendim
ama 21. haftada tekrar detaylı yaptırmamı önerdiler ben gerekli olup olmadığını düşünüyorum şimdi
ikiz oldukları için 400 ödemiştim bi öncekinde muhtemelen şimdide o kadar istiyecekler o yüzden kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…