2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm arkadaşlar
rahatsız olan ark. geçmiş olsun
kansızlık malesef bende de var demir hapı bir tane alıyorum bunun yanısıra pekmez yiyorum kuru üzüm yemeye çalışıyorum kansızlıktan kaynaklanan kalp çarpıntım oluyordu ama şu an daha iyiyim pek olmuyor artık

muhabbet yine çook güzell ilerliyor maşallahhh ..... arada katılabiliyorum sizee.. aklım sizde...

beyaz melek canım sen nerelerdesin bakimmm hadiiii gell artık bak merak ediyoruz sensiz olmuyoo canımmmm

selsin canım güzell haberlerle gel inşallahhhh

benim de kan değerim 10 çıktı.. bende ferrrum fort içiyorum ama bu hap ayıptır söylemesi beni ishal yapıyoo böyle sorun yaşayan var mı..3 gün içmedimm ishalim geçtii ama içmem de gerekiyor biliyorum dr a da 2 hafta sonra gidicemm napsam acaba???

canım bende kullanıyorum ama bende böyle bi yan etki gsöstermedi aslında gösterse hiç fena olmazdı bende tam tersi sorun olduğu için habire bişeyler deniyorum.. ama sende patatesi arttırabilirsin birde suyunu ihmal etme daha fazla içmeye gayret et..bence ilacını da bırakma ama belki doktorun başka bi ilaç önerir ona sor birde

valla bilmiyorum karnım ağrıyo göbeimin üst kısmına doğru bi ağrı var . baş ağrım var
şu baş dönmesi hiç geçmedi zaten ne olacak bilmiyrum sanırım zor zamanlar var önümde. teyzemde böyledi baş dönmesi sürekli oluyordu tansiyonu çok düşük taşıyorum düşüp bayılmaktan korkuyorum evde olsam sorun yok yat sürekli burada yazı yazamaz duruma geliyorum bazen (

canım zaten yaptırmıssın bi sorun yoksa tekrar yaptırma bence
:CüvCüv:

sağoll canımm.. suyu çok içmem lazım zaten sistit de vardı bende idrar testimi tekrarlamam lazım aslında ama işlerden fırsat bulamıyorum işte bi de taşınma v.s çıkmıştı... en güzeli dr umu arayayım

evet bende de tam ishal olmasa da öyle bir etkisi oluyo. normal de kabız bi insanımdır ama demir hapı içeli normalim çok şükür. onun için şikayetçi değilim bu durumdandelikafadulden
ama canım senin dikkat etmen lazım hem kan değerin de düşük hapını da ihmal etmemen gerek bence. hem de ishal de kabızlık da iyi değil hamilelikte diye biliyorum

Confüse selam canım nasılsın senin doktor işin vardı neye karar verdiniz neresi takip ediyor şimdi seni

kızlar sızın ıstah durumunuz nasıl. benım felaket onumune gelen herseyı yemek ıstıyorum. basından berı bulantı falan da olmadı. yemek yedıkten sonra bıle acım :)

İlsucum dikkat et canım bol bol kırmızı et pekmek ye inan etkisi oluyo keçi boynuzu pekmezi süper kan yaparmış bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…