benim de kan değerim 10 çıktı.. bende ferrrum fort içiyorum ama bu hap ayıptır söylemesi beni ishal yapıyoo böyle sorun yaşayan var mı..3 gün içmedimm ishalim geçtii ama içmem de gerekiyor biliyorum dr a da 2 hafta sonra gidicemm napsam acaba???
benim de kan değerim 10 çıktı.. bende ferrrum fort içiyorum ama bu hap ayıptır söylemesi beni ishal yapıyoo böyle sorun yaşayan var mı..3 gün içmedimm ishalim geçtii ama içmem de gerekiyor biliyorum dr a da 2 hafta sonra gidicemm napsam acaba???
canım bence doktorunu arayıp sora.s
haklısın cnm arayıp sormam lazım içsem bi türlü içmesem bi türlüü... herkeste kabızlık yapar bende tam tersi...
Bende 1 tane ferro sanol duodonal kullanıyorum tok karnına, yatarken içiyorum. Cok sükür kansız ve soluk benizli bi insan olmama karsın, hamilelikte cok problem yasamadım... Bugün hava cidden kötü ama haftasonu daha kötü olcakmıs, bis tatilis ya ondandır hep oyle olur haftaiçi güzel, haftasonu kötü olur:1no2: Ne ağrısı cnm?
canım doktorun normal oldugunu soylerse hergun 1 bardak seftalı suyu ıcersın cok faydası oluyo
merhaba güzel anneler, akşam baya kaynatmışsınız oku oku bitiremedim valla.
detaylı ultrason sonucunda tedavi gören ilaç takviyesi alan varmı aranızda.
yoksa sadece organların sağlıklı olup olunmadığına mı bakılıyor
ben 17. haftada yaptırdım sorun çıkmamıştı bi konu hariç onun için de amniyosentez yaptırdım zaten çok şükür bi sorun olmadığını öğrendim
ama 21. haftada tekrar detaylı yaptırmamı önerdiler ben gerekli olup olmadığını düşünüyorum şimdi
ikiz oldukları için 400 ödemiştim bi öncekinde muhtemelen şimdide o kadar istiyecekler o yüzden kararsızım
Ne için faydalı Hüzün yılıcımmm şeftali suyu?
canım bende kullanıyorum ama bende böyle bi yan etki gsöstermedi aslında gösterse hiç fena olmazdı bende tam tersi sorun olduğu için habire bişeyler deniyorum.. ama sende patatesi arttırabilirsin birde suyunu ihmal etme daha fazla içmeye gayret et..bence ilacını da bırakma ama belki doktorun başka bi ilaç önerir ona sor birde
canım doktorun normal oldugunu soylerse hergun 1 bardak seftalı suyu ıcersın cok faydası oluyo
eyetkiner geçmiş olsuncanım
benyaz melek sende hoşgeldin cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?