2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Başdönmesi bendede cok var aslen, mesela dün akşam servisten indim, 1 saat pelte gibi yattım oyle kendime geldim tansiyonum düştü sanırım ama bu zamanlarda normal oldugunu düşünerek tepki vermedim fazla... Cok acaip bişi tahmin edebiliyorum cnm:teselli: Geçmiş olsun...

Eyetkinercim sanada geçmiş olsun cnm hemen arayıp doktorunla görüş bence onlar nede olsa hem bilgi hemde sükunet açısından daha normal yaklaşıyolar bis hemen panik yapıyorus en ufak seyde

teşekkürler zuzumm sağoll tatlım arayacağım dr umu haklısın biz panik anneler olucaz...

benim iştah durumum galiba iyiki 10.300 gr almışım baştan beri ama beni gören o 10 kilo nerde diye soruyor :CüvCüv: bi göbeğim bide göğüslerim var gözüken başka bişiy yok resmimi çekicem bu ara koyarım buraya kaydirigubbakcemile3 şişlik sanki bazen akşamları ayaklarımda hissediyorum ama her zaman değil sanırım ayakta çok kalırsam felan oluyo bende

kızlar sızın ıstah durumunuz nasıl. benım felaket onumune gelen herseyı yemek ıstıyorum. basından berı bulantı falan da olmadı. yemek yedıkten sonra bıle acım :)

benim hiç açılmadı iştahım. bi ara kapanmıştı başlarda şimdi de normale döndüm. her zamanki gibi yiyorum. sanırım onun için de fazla kilo almadım. :sm_cool:

eyetkiner canım ben bi ara olmuştum ama sabahları cornflakes yedim ondan oldum ben
haşlanmış patates kızarmış ekmek bol su içmemi çok yağlı yemememi söylemişti doktorum
sanada yardımcı olur belki canımcım

:1shok::1shok: inanmıyorum gaydın sen 10 kilo mu aldın. resmini hatırlıyorum en son gönderdiğin hiiiç öyle fazlalığın yok hakkaten göstermiyosun

benimde iştah durumum felaket annecik ortalağı iyecem diye eşimin ödü kopuyorkaydirigubbakcemile3
kırkbirkere aşşallah bana ama 3 kilo aldım henüz sanırım yakıyor bünyem yada bebeğe gidiyor kaydirigubbakcemile3
bie bu el ayak şişmesi bende olmuyor sanırım hiç tuz yemediğimden kaynaklanıyor ben hiç tuz tüketmişyorum bunun etkisi olsa gerek bu
uanlız kızlar sanırım benimde idrar yollarımda enfeksiyon var çok yanma oluyor çünkü idrarımı yaparken :asigim:

ay ishal olmanda kötü ama valla içimden keşke bir günlüğüne bende olsam dedim

kızlar selam herkese 2009 temmuz anne adaylarının göbek resimlerini koydugu sayfayı bulamıyorum ne oldu acaba resmimi koycmda :) bileniniz warmı acaba?

sağoll canımm çok teşekkürler ishal olmak da kabız olmak da çok kötüü... hamilelik tüm dengemizi değiştiriyor.. bol bol su içmem laızmmm...

bendeçok yiyorum ya özellikle iki haftadır:CüvCüv:
nasılsın diyolar cevabım açık oluyo
okadar yani
abarttım biraz
tartılmadım bu ay moralim bozuluyo
aldığım kilo sanırım normalde göbeğim acayip gergin
sanki her an patlıcak gibiyim-tatlicadiarzu-:CüvCüv:

canım sana da geçmiş olsun. ne zaman senin? kontrolün ihmal etmesen bu durumu iyi olur.

Swethome cum ben arada senin mesajını görmemişim cnm, İlsucum da sende bir an once kanlanın canlanın insallah a.s.

sağol canım , şinşallah kanlanıp canlanırız

teşekekkür ederim canım.allah razı olsun.
hepimiz birimiz birmiz hepimiz için

bu arada beyaz melek yazmıyorusn artık.
hadi artık sende bir şeyelr yaz canım.
ara verince olmaz ki ,daha bebekerl doğun ane yediler ne içtielri konuşacğaız.

şu an öyle bir uykum va rki
gözümü açık tutmakta zorlanıyorum ben yaaaaaaaa

ay ishal olmanda kötü ama valla içimden keşke bir günlüğüne bende olsam dedim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canımm ya sen çok yaşa walla koptumm ama inan bana ikiside çok kötüü kabızlık da ishal de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…