valla bilmiyorum karnım ağrıyo göbeimin üst kısmına doğru bi ağrı var . baş ağrım var
şu baş dönmesi hiç geçmedi zaten ne olacak bilmiyrum sanırım zor zamanlar var önümde. teyzemde böyledi baş dönmesi sürekli oluyordu tansiyonu çok düşük taşıyorum düşüp bayılmaktan korkuyorum evde olsam sorun yok yat sürekli burada yazı yazamaz duruma geliyorum bazen(
canım zaten yaptırmıssın bi sorun yoksa tekrar yaptırma bence
:CüvCüv:
kızlar sızın ıstah durumunuz nasıl. benım felaket onumune gelen herseyı yemek ıstıyorum. basından berı bulantı falan da olmadı. yemek yedıkten sonra bıle acım :)
benim iştah durumum galiba iyiki 10.300 gr almışım baştan beri ama beni gören o 10 kilo nerde diye soruyor :CüvCüv: bi göbeğim bide göğüslerim var gözüken başka bişiy yok resmimi çekicem bu ara koyarım buraya kaydirigubbakcemile3 şişlik sanki bazen akşamları ayaklarımda hissediyorum ama her zaman değil sanırım ayakta çok kalırsam felan oluyo bende
Geçmişi okuyorum da .Canım çok tuzlu yeme sanki biraz erken gibi şişmen için.Bir de bol su iç.Kendine iyi bak.kızlar sızın de ellerınızde sısme oldu mu benım alyansım dar gelıyor
benim de kan değerim 10 çıktı.. bende ferrrum fort içiyorum ama bu hap ayıptır söylemesi beni ishal yapıyoo böyle sorun yaşayan var mı..3 gün içmedimm ishalim geçtii ama içmem de gerekiyor biliyorum dr a da 2 hafta sonra gidicemm napsam acaba???
eyetkiner canım ben bi ara olmuştum ama sabahları cornflakes yedim ondan oldum ben
haşlanmış patates kızarmış ekmek bol su içmemi çok yağlı yemememi söylemişti doktorum
sanada yardımcı olur belki canımcım
benimde iştah durumum felaket annecik ortalağı iyecem diye eşimin ödü kopuyorkaydirigubbakcemile3
kırkbirkere aşşallah bana ama 3 kilo aldım henüz sanırım yakıyor bünyem yada bebeğe gidiyor kaydirigubbakcemile3
bie bu el ayak şişmesi bende olmuyor sanırım hiç tuz yemediğimden kaynaklanıyor ben hiç tuz tüketmişyorum bunun etkisi olsa gerek bu
uanlız kızlar sanırım benimde idrar yollarımda enfeksiyon var çok yanma oluyor çünkü idrarımı yaparken :asigim:
kızlar selam herkese 2009 temmuz anne adaylarının göbek resimlerini koydugu sayfayı bulamıyorum ne oldu acaba resmimi koycmda :) bileniniz warmı acaba?
Swethome cum ben arada senin mesajını görmemişim cnm, İlsucum da sende bir an once kanlanın canlanın insallah a.s.
İlsu, Swethome çok geçmiş olsun...Kan değerim hep düşük olmuştur benim de.Ama demir hapları takviyesiyle alt sınıra yakın şu sıralar...Doktorlarınızın müdahalesiyle normal değerlerine ulaşır inşallah...Dualarım sizinle...
ay ishal olmanda kötü ama valla içimden keşke bir günlüğüne bende olsam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?