2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aman çok dikkat et doktorunla konuş birde böle olduğunda çok su iç sürekli idrara çıkarak atabiliyırsun geçmiş olsun

canım sana da geçmiş olsun. ne zaman senin? kontrolün ihmal etmesen bu durumu iyi olur.

sağol canım ayın 16-17 si gibi kontrolüm ama benim iki sokak altımda sağlık ocağı var ordada bakıyorlar bu konuya testleri herşeyi ücretsiz yapıyorlar belki oraya giderim yarın olmadı pazartesi kendi doktoruma gidicem
bu arada 18 zi gibi de nazilli deyim sana yaklaşıyorm yani :)) anneme gelicem kaydirigubbakcemile2

benimde kan hapımdan gayet normal memnunum wc ye hergün çıkartıyo hiç aksattırmıyo ama ishal değilim önceden kabızlığım vardı hapı kullandığımdan beri geçti kızlar bende dün anneme gitmiştim ordanda komşuya oturmaya geçtik bana dedilerki doğum yaklaşmış sanırım ama ben daha 4 kilo aldımsenağlama bende dedim daha 3,5 ay var ciddenmi çok şiş göbeğin dediler

aman çok dikkat et doktorunla konuş birde böle olduğunda çok su iç sürekli idrara çıkarak atabiliyırsun geçmiş olsun

sağol canım ya daha hamileliğin ilk başındada olmuştum o zaan tek dozluk bir toz vermişti dr geçmişti şimdi gene başlaı nerden kapıyorum anlamadım
evdende dışarı çıktığım yok

hoşgeliceksin inş o zaman canım.a.s. ne güzel senin annen yakın her istediğinde gelebiliyorsun böyle.

:1shok::1shok: inanmıyorum gaydın sen 10 kilo mu aldın. resmini hatırlıyorum en son gönderdiğin hiiiç öyle fazlalığın yok hakkaten göstermiyosun

evet ya gerçekten göstermiyorum bende anlamış değilim ay ben bebeğemi kilo alıyorum acaba ya bide bebek çok şişman olursa tırstım şimdi ama yemezsem acıkıyorum kıslar karnım zil çalıyo resmen nasıl durayımki yemeden dimi ama mirmirmirmir:uhm:

Cnm bende 7 kilo almışım ama bendede görünürde bişey yok hatta göbeğim bile fazla çıkmadı sadece göğüslerim büyüdü biraz. Orantılımı alıyoruz ne kimse bişey anlamıyo yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canımm ya sen çok yaşa walla koptumm ama inan bana ikiside çok kötüü kabızlık da ishal de....

napayım çok sıkıntı çekiyorum eşim birinin wcye çıkmasını bu kadar sevinçle bekleyeceğimi düşünmezdim hiç diyoo

sağol canım ya daha hamileliğin ilk başındada olmuştum o zaan tek dozluk bir toz vermişti dr geçmişti şimdi gene başlaı nerden kapıyorum anlamadım
evdende dışarı çıktığım yok

hiç bi yerden kapmıyorsun o bakteriler hep oradalar hamilelik dolayısıyla flora bozuluyo sürekli aktive oluyorlar. eşinle beraber oluryorsan hemen akebinde 1 lt su iç zorla kendini yerleşmesinler sana

ya fıstık gibisin ye gitsin kaydirigubbakcemile5

evet canım ayda bir ordayım ben yada bizimkiler burda
senin annen nerde

bizimkiler memlekette canım yaa yani ankaradalar:çok üzgünüm:
kasımın sonunda görmüştüm en son. gerçi bir ay sonra ben de gidiyorum memlekete hem de ekime kadar orda kalıcam ama hiiç sevinemiyorum çünkü eşimi askere gönderiyorumsenağlamasenağlamasenağlama

kızlar ya haftaya kontrolümüz var şeker testi yaptırın dedi drum sizden istendi mii

hiç bi yerden kapmıyorsun o bakteriler hep oradalar hamilelik dolayısıyla flora bozuluyo sürekli aktive oluyorlar. eşinle beraber oluryorsan hemen akebinde 1 lt su iç zorla kendini yerleşmesinler sana

kaydirigubbakcemile3 malesef bizde öle bişiy yok :)) tüp bebek dr um baştan beri yasakladı yassakkk kaydirigubbakcemile3

ay canım benim allah kavuştursun dahabenim eşimin askerliğide duruyor

yok canım ben öyle dedim diye hissetme kendini kötü lütfen. 10 kilo ne ki doğuma 30 kilo ile girenler var. hem sen hiç göstermiyosun maşallah. eksik kiloyla hamile kalmışsındır belki. birçok etken oluyo biliyosun.

eyetkiner benimde öyle oulyordu canım ishal olmuştum birde rengi değişmişti .. sorun etme .seninde benimkiyle aynı 10 muş:)) 6-7 olanlar bile varmış yine de şükür.

Gaydın canım keçiboynuzunun pekmezi var evde artık yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…