benimde iştah durumum felaket annecik ortalağı iyecem diye eşimin ödü kopuyorkaydirigubbakcemile3
kırkbirkere aşşallah bana ama 3 kilo aldım henüz sanırım yakıyor bünyem yada bebeğe gidiyor kaydirigubbakcemile3
bie bu el ayak şişmesi bende olmuyor sanırım hiç tuz yemediğimden kaynaklanıyor ben hiç tuz tüketmişyorum bunun etkisi olsa gerek bu
uanlız kızlar sanırım benimde idrar yollarımda enfeksiyon var çok yanma oluyor çünkü idrarımı yaparken :asigim:
canım sana da geçmiş olsun. ne zaman senin? kontrolün ihmal etmesen bu durumu iyi olur.
aman çok dikkat et doktorunla konuş birde böle olduğunda çok su iç sürekli idrara çıkarak atabiliyırsun geçmiş olsun
sağol canım ayın 16-17 si gibi kontrolüm ama benim iki sokak altımda sağlık ocağı var ordada bakıyorlar bu konuya testleri herşeyi ücretsiz yapıyorlar belki oraya giderim yarın olmadı pazartesi kendi doktoruma gidicem
bu arada 18 zi gibi de nazilli deyim sana yaklaşıyorm yani :)) anneme gelicem kaydirigubbakcemile2
hoşgeliceksin inş o zaman canım.a.s. ne güzel senin annen yakın her istediğinde gelebiliyorsun böyle.
:1shok::1shok: inanmıyorum gaydın sen 10 kilo mu aldın. resmini hatırlıyorum en son gönderdiğin hiiiç öyle fazlalığın yokhakkaten göstermiyosun
benim iştah durumum galiba iyiki 10.300 gr almışım baştan beri ama beni gören o 10 kilo nerde diye soruyor :CüvCüv: bi göbeğim bide göğüslerim var gözüken başka bişiy yok resmimi çekicem bu ara koyarım buraya kaydirigubbakcemile3 şişlik sanki bazen akşamları ayaklarımda hissediyorum ama her zaman değil sanırım ayakta çok kalırsam felan oluyo bende
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canımm ya sen çok yaşa walla koptumm ama inan bana ikiside çok kötüü kabızlık da ishal de....
sağol canım ya daha hamileliğin ilk başındada olmuştum o zaan tek dozluk bir toz vermişti dr geçmişti şimdi gene başlaı nerden kapıyorum anlamadım
evdende dışarı çıktığım yok
evet ya gerçekten göstermiyorum bende anlamış değilim ay ben bebeğemi kilo alıyorum acaba ya bide bebek çok şişman olursa tırstım şimdi ama yemezsem acıkıyorum kıslar karnım zil çalıyo resmen nasıl durayımki yemeden dimi ama mirmirmirmir:uhm:
evet canım ayda bir ordayım ben yada bizimkiler burda
senin annen nerde
hiç bi yerden kapmıyorsuno bakteriler hep oradalar hamilelik dolayısıyla flora bozuluyo sürekli aktive oluyorlar. eşinle beraber oluryorsan hemen akebinde 1 lt su iç zorla kendini yerleşmesinler sana
bizimkiler memlekette canım yaa yani ankaradalar:çok üzgünüm:
kasımın sonunda görmüştüm en son. gerçi bir ay sonra ben de gidiyorum memlekete hem de ekime kadar orda kalıcam ama hiiç sevinemiyorum çünkü eşimi askere gönderiyorumsenağlamasenağlamasenağlama
evet ya gerçekten göstermiyorum bende anlamış değilim ay ben bebeğemi kilo alıyorum acaba ya bide bebek çok şişman olursa tırstım şimdi ama yemezsem acıkıyorum kıslar karnım zil çalıyo resmen nasıl durayımki yemeden dimi ama mirmirmirmir:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?