Selam canım...Biraz araştırma yaptım bu konuda.Bize yakın Medilife var,orda bir-iki doktordan bahsediliyor iyi diye.Birde Beylikdüzü Kolan da bir doktor varmış,iyi diyorlar.Bu haftasonu rutin kontrol zamanı.Onlardan birini deneyeceğiz,memnun kalmazsak diğer doktor...Confüse selam canım nasılsın senin doktor işin vardı neye karar verdiniz neresi takip ediyor şimdi seni
bizimkiler memlekette canım yaa yani ankaradalar:çok üzgünüm:
kasımın sonunda görmüştüm en son. gerçi bir ay sonra ben de gidiyorum memlekete hem de ekime kadar orda kalıcam ama hiiç sevinemiyorum çünkü eşimi askere gönderiyorumsenağlamasenağlamasenağlama
Nurcum benden de doktorum bi ara açlık kan şekerine baktır dedi bak unuttum se diyince aklıma geldi ama doktorumda unuttu zannımca, beni her gördügünde panik halinde oldugum icin adamcagızın aklına gelmemiştir... Cok acıyorum doktoruma cooookkk zavallı gitti benim gibi hasta onu buldu kaydirigubbakcemile3 Ben haftada 1 kilo almısım kızlar tartıya cıktım inanamadım dicem ama inanırım cünkü cok yiyorum,eşimle yarışıyorum her akşam, şişkoyummm işte cok şişkoyum şişkooookaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 malesef bizde öle bişiy yok :)) tüp bebek dr um baştan beri yasakladı yassakkk kaydirigubbakcemile3
bizimkiler memlekette canım yaa yani ankaradalar:çok üzgünüm:
kasımın sonunda görmüştüm en son. gerçi bir ay sonra ben de gidiyorum memlekete hem de ekime kadar orda kalıcam ama hiiç sevinemiyorum çünkü eşimi askere gönderiyorumsenağlamasenağlamasenağlama
ay canım benim allah kavuştursun dahabenim eşimin askerliğide duruyor
ayy canım hadi yaa :teselli:
doğumu ankarada yapıcaksın yani
hayırlısı olsun canım bir an önce kavuş ailene inşallah seşinde sağ salim yapıp gelsin askerliğini :Saruboceq:
şanslısın şeker kaydirigubbakcemile3 ama bebek doğduktan sonra canın çıkmasında kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
Bişi sorcam kızlar tüm bu problemlerin yanında hiç gibi kalır ama cildi cok kuruyan varmı, özellikle el parmaklarımın tırnaga yakın kenarları sanki yarılıyor gibi, sürekli krem sürüyorum ama saniyesinde kremi emiyo CADIARZU
zuzumm senin bu ticker geri geri mi gidiyor benmi yanlış görüyorum hayatım ya kaydirigubbakcemile3
vucudumda var zuzu .pul pul dökülüyor malesef .sürekli yağ sürüyorum bende .
Canım benim şimdiden allah kavustursun diyelim, sağsalim yapsın gelsin eşin askerliğini :Saruboceq: He bi yandan da şöyle düşün evliyken hiç olamıcaın kadar ailenle birlikte olcaksın, el üstünde tutar annen baban simdi seni bi ilgi bi ilgi ne güsellll:teselli:
eşi askere gidecek olan arkadaslar Allah kavuştursun inş sağ salim dönerler
ay asker yolu beklemek cok zor:a015:
bende flört dönemımızde esımı beklemıstım 1 sene alah sagsaglım kavustursun kızlar:Saruboceq:
Bişi sorcam kızlar tüm bu problemlerin yanında hiç gibi kalır ama cildi cok kuruyan varmı, özellikle el parmaklarımın tırnaga yakın kenarları sanki yarılıyor gibi, sürekli krem sürüyorum ama saniyesinde kremi emiyo CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?