2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Confüse selam canım nasılsın senin doktor işin vardı neye karar verdiniz neresi takip ediyor şimdi seni
Selam canım...Biraz araştırma yaptım bu konuda.Bize yakın Medilife var,orda bir-iki doktordan bahsediliyor iyi diye.Birde Beylikdüzü Kolan da bir doktor varmış,iyi diyorlar.Bu haftasonu rutin kontrol zamanı.Onlardan birini deneyeceğiz,memnun kalmazsak diğer doktor...
Senin adını verdiğin doktorlar hakkında iyi şeyler duydum ama anlatmıştım ya hani...Kayınvalidemin orayla ilgli anlattıkları yüzünden eşim kesinlikle istemedi.
Canımcığım... Sen ve Yağızın da iyisinizdir inşallah... İlgin için çok teşekkürler...
:1hug:

Nurcum benden de doktorum bi ara açlık kan şekerine baktır dedi bak unuttum se diyince aklıma geldi ama doktorumda unuttu zannımca, beni her gördügünde panik halinde oldugum icin adamcagızın aklına gelmemiştir... Cok acıyorum doktoruma cooookkk zavallı gitti benim gibi hasta onu buldu kaydirigubbakcemile3 Ben haftada 1 kilo almısım kızlar tartıya cıktım inanamadım dicem ama inanırım cünkü cok yiyorum,eşimle yarışıyorum her akşam, şişkoyummm işte cok şişkoyum şişkooookaydirigubbakcemile2

ayy canım hadi yaa :teselli:
doğumu ankarada yapıcaksın yani
hayırlısı olsun canım bir an önce kavuş ailene inşallah seşinde sağ salim yapıp gelsin askerliğini :Saruboceq:

benim görümcem 30 kilo almış hamileyken
yemese bile alıyormuş bünye ile ilgili sanirim

Bişi sorcam kızlar tüm bu problemlerin yanında hiç gibi kalır ama cildi cok kuruyan varmı, özellikle el parmaklarımın tırnaga yakın kenarları sanki yarılıyor gibi, sürekli krem sürüyorum ama saniyesinde kremi emiyo CADIARZU

zuzumm senin bu ticker geri geri mi gidiyor benmi yanlış görüyorum hayatım ya kaydirigubbakcemile3

Canım benim şimdiden allah kavustursun diyelim, sağsalim yapsın gelsin eşin askerliğini :Saruboceq: He bi yandan da şöyle düşün evliyken hiç olamıcaın kadar ailenle birlikte olcaksın, el üstünde tutar annen baban simdi seni bi ilgi bi ilgi ne güsellll:teselli:

ay canım benim allah kavuştursun dahabenim eşimin askerliğide duruyor

amin canım sağol. valla bu askerlik işi çok zor.aslında bebekten önce gidecekti ama yüksek lisansa başlayınca daha uzun yıllar gitmem dedi. biz de madem öyle bebeği bekletmeyelim dedik.şimdi de gidiyor işte. nasip böyleymiş.en zor zamanlarımda yalnız kalacağım. ama bebeğim babasız kalmasın istedim doğmadan gitsin istedim ben de.malum çocuklar askerliktir geri dönecektir anlamıyorlar terkedildiklerini sanıyorlar.siz de inş zorluk çekmeden yapar bitirirsiniz.
bu arada şeker yüklemesi için geçen gün sağlık ocağına gittiğimde bir dahaki ayki kontrolunde yapalım dediler. bizim burda hastane olmaığı için sağlık ocağında yapıyorlar sanırım bunu. ama bu arada doktora da gitmiş olacağım bakalım dr ne diyecek

ayy canım hadi yaa :teselli:
doğumu ankarada yapıcaksın yani
hayırlısı olsun canım bir an önce kavuş ailene inşallah seşinde sağ salim yapıp gelsin askerliğini :Saruboceq:

amin canım. teşekkür ederim güzel dileklerin için. doğumu zaten ankarada yapmayı düşünüyordum bi terslik olmadıkça.

ellerimde yok ama vucudumda var bebek yaı kullanıyorm yada neutrogenenin vucud kremi iyi geliyor

zuzumm senin bu ticker geri geri mi gidiyor benmi yanlış görüyorum hayatım ya kaydirigubbakcemile3

Geri geri gidiyo sevtapcım tipini cok sevdigim icin değiştiremiyorum, geri sayıyorum heyecan yaratıyo insanda acaba bugün kac kaldı diye kaydirigubbakcemile2

vucudumda var zuzu .pul pul dökülüyor malesef .sürekli yağ sürüyorum bende .

Senin dedigin gibi saç diplerim kaşım parmak kenarlarım başta olmak üzere resmen dökülüyorum, deri değiştiriyorum sanki, normaldir heralde dimi, doktorunla konustunmu cnm?

eşi askere gidecek olan arkadaslar Allah kavuştursun inş sağ salim dönerler

ay asker yolu beklemek cok zor:a015:
bende flört dönemımızde esımı beklemıstım 1 sene alah sagsaglım kavustursun kızlar
:Saruboceq:

saolun kızlar destekleriniz için.
zuzuum valla ben işin o kısmını düşünemiyorum hiç.çünkü eşimden ayrılmak bana çok zor geliyo. normalde ayrılmayız zaten en son mecburen 5 günlüğüne ayrıldığımızda bile hergün ağlayarak uyumuştum.

benım ayaklarım cok kuruyo sureklı kremlıyorumbenneyaptımki

askerde olanlara da gidecek olanlarada tez tezkereler sağ aslim dönsünler.siz bunları söyleyince aklım benim küçüklüğüme gitti bir yaşıma babasız girmişim. askerdeymiş annem albümüme onun askerdeki resmini koymuş yanınada benim pastamı ve beni :) inşallah çabuk dönerler arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…