ya kızlar şimdi tartıldım tam 2 kilo daha almışım 66.500gr :çok üzgünüm:
aslında 67 geldide çizme vardiye 500 nü attım kafadan
üf ya hangi ara aldım ben o kiloyu
sürekli oturmaktan alıyorum sanırım :CüvCüv:
ben hamile kalmadan öncede çok yerdim
hiç almazdım noğoldu bana ya
böyle gidersem top gibi yuvarlayarak götürecekler beni:CüvCüv:
aldıgım kılolar umrumda ble degıl yeterkı oğlusumu sagsaglım kucagıma alayım:Saruboceq:
hıcbırsey ondan önemlı olamaz:asigim:
saolun kızlar destekleriniz için.
zuzuum valla ben işin o kısmını düşünemiyorum hiç.çünkü eşimden ayrılmak bana çok zor geliyo. normalde ayrılmayız zaten en son mecburen 5 günlüğüne ayrıldığımızda bile hergün ağlayarak uyumuştum.
Hüzün yılı ve İlsu aranızda bi karar verin yağı kafama sürersem bitlenirmiyim bitlenmezmiyim kaydirigubbakcemile3
slm kizlar,
gecmisi okuyup geliyorum, bitirebilirsem:)))
gamyoncuiremsuKıslar saolun valla bende yemeye devam ediyorum bizimki kıpır kıpır içerde ya ama her yerde çokmu hareketli olucak acaba
Ablamın oğlu 10 aylık yerinde saniye durmuyo ona sordum şimdi karnındaykende çok hareketlimiydi dedim saniye durmuyodu gece uyandırıyodu sürekli dedi benimkide öyle hareketlimi olucak demektir bu ya yandım o zaman yeğenim çok fena ya bugün merdiven başına çıkmış sürüne sürüne düşse ev 5 katlı Allah korusun senağlama çok hareketlide çok fena işte hiç bişey yapmıcaksın sürekli peşinde olucaksın ablam mutafağa gidene kadar çıkmış valla karnımızdalarken daha iyi sanki en azından bizimle geziyolar düşme riski yok
gamyoncuiremsuKıslar saolun valla bende yemeye devam ediyorum bizimki kıpır kıpır içerde ya ama her yerde çokmu hareketli olucak acaba
Ablamın oğlu 10 aylık yerinde saniye durmuyo ona sordum şimdi karnındaykende çok hareketlimiydi dedim saniye durmuyodu gece uyandırıyodu sürekli dedi benimkide öyle hareketlimi olucak demektir bu ya yandım o zaman yeğenim çok fena ya bugün merdiven başına çıkmış sürüne sürüne düşse ev 5 katlı Allah korusun senağlama çok hareketlide çok fena işte hiç bişey yapmıcaksın sürekli peşinde olucaksın ablam mutafağa gidene kadar çıkmış valla karnımızdalarken daha iyi sanki en azından bizimle geziyolar düşme riski yok
canım bebe yagını bılmıyorum ama ben badem yagını suruyorumkaydirigubbakcemile3
Canım benim de yeğenim aynen öyle.Müthiş yaramaz...Bir saniye yerinde durmaz.Çok zor oluyor valla.Ben onu seyrederken yoruluyorum.Bakalım bizimkiler nasıl olucak.Ama karnında çok hareketliyse,doğduğunda da öyle olcağını duymuştum.Allah yardımcımız olsun...:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?