2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ya kızlar şimdi tartıldım tam 2 kilo daha almışım 66.500gr :çok üzgünüm:
aslında 67 geldide çizme vardiye 500 nü attım kafadan
üf ya hangi ara aldım ben o kiloyu
sürekli oturmaktan alıyorum sanırım :CüvCüv:
ben hamile kalmadan öncede çok yerdim
hiç almazdım noğoldu bana ya
böyle gidersem top gibi yuvarlayarak götürecekler beni:CüvCüv:

sanırım bünyemiz yavaşlıyor canım ondan oluyor ama üzülmemek lazım
sonuçda bebeklerimiz için herşey
tabi benim tuzum kuru 3 kilo aldım ya konuşuyorum car car kaydirigubbakcemile3

yok canım dr umla konuşmadım .
salı günü artık
sende bebe yağı sür zuzu iyi geliyor o kuruyan yerlere
tabi saclarına sürme bitlenirsin :tomato:

sacları kuruyanlar badem yagı surun yarım saat bekletın ve ılık suyla masaj yaparak yıkayın
haftada bır bunu tekrarlayın sonuc yumusacık saclar ve sac dıplerı :lepi:
hamılelıkte zararlımı bılmıyorum ama vucuda suruldugune gore saca surmenınde bı zararı olmaz heralde

aldıgım kılolar umrumda ble degıl yeterkı oğlusumu sagsaglım kucagıma alayım:Saruboceq:
hıcbırsey ondan önemlı olamaz:asigim:

Bencede cnm onlar sağlıklı olsunlarda kilolar nasılsa verilir ben kızıma hamileyken 22 kilo almıştım 6 ayda 23 kilo olarak verdim incecik oldum yine kilolar veriliyo yani bebişler iyi olsunda..

gamyoncuiremsuKıslar saolun valla bende yemeye devam ediyorum bizimki kıpır kıpır içerde ya ama her yerde çokmu hareketli olucak acaba
Ablamın oğlu 10 aylık yerinde saniye durmuyo ona sordum şimdi karnındaykende çok hareketlimiydi dedim saniye durmuyodu gece uyandırıyodu sürekli dedi benimkide öyle hareketlimi olucak demektir bu ya yandım o zaman yeğenim çok fena ya bugün merdiven başına çıkmış sürüne sürüne düşse ev 5 katlı Allah korusun senağlama çok hareketlide çok fena işte hiç bişey yapmıcaksın sürekli peşinde olucaksın ablam mutafağa gidene kadar çıkmış valla karnımızdalarken daha iyi sanki en azından bizimle geziyolar düşme riski yok

Canım bi de eşini düşünsene, o da arkada eşini ve bebeğini bırakarak gidip orada askerlik görevini yapacak, onun işi cok daha zor, Bende senin gibiyim yoksa 1 gün ayrı kalsam gitmeden hüngür hüngür aglarım eşime sarılıp sarılıp ama allah korusun cok ulvi ve güzel bisey için gidiyo, hemencecik bitirip gelicek oyle düşünmeye calış cnm zor biliyorum ama:teselli:

Bu arada benimde 1-2 yaşındayken babam askermiş sürekli kapıda oturur beklermişim hepke gelcek diye... Hepke neyse kendimce asker demekti sanırım, babaya pek benzemiyo...

Hüzün yılı ve İlsu aranızda bi karar verin yağı kafama sürersem bitlenirmiyim bitlenmezmiyim kaydirigubbakcemile3

ben badem yağını kafama sürüyorum bide zeytin yağıda karıştırıyorum 10 günder bi çok güzel oluyo 5 10 dakika bekletmek yeterli parlak ve yumuşacıkkaydirigubbakcemile2

Canım benim de yeğenim aynen öyle.Müthiş yaramaz...Bir saniye yerinde durmaz.Çok zor oluyor valla.Ben onu seyrederken yoruluyorum.Bakalım bizimkiler nasıl olucak.Ama karnında çok hareketliyse,doğduğunda da öyle olcağını duymuştum.Allah yardımcımız olsun...:tomato:

şekerim badem yağını sürersen ve yıkarsan bitlenmessin

ama bebe yağını sürersen bitli raziye olursun hehe:)))

Gaydıncım maalesef bu doğru bişey galiba, çünkü benim kızım karnımda fazla hareket etmezdi kıpraşmazdı nitekim sakin bi çocuk ama bu oğlan çok fena kıpır kıpır içimde hele akşam 10 dan sonra başlıyoo saatlerce...

kızlar bende 8 kilo aldım hayırlı uğurlu olsun. düşük kiloyla hamile olaydım hiç takmazdımda tartıda 80 i görünce eyvah diyorsun benneyaptımki

Evet canım ya Allah yardımcımız olsun çorbasını almaya gitmiş düşün o arada hemen çıkmış
İşi gücü bırakıp peşlerinde olmak lazım emeklemeye başlayınca yanıyosun o döneme kadar iyide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…