2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Herkes aynı şeyi söylüyo karnında hareketliyse doğuncada öyle olur diyolar bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun gece gezmeleri bitecek sanırım şimdi bol bol geziyorum kalıcam diye kaydirigubbakcemile2

üzülmeyin kızlar hala kilo rekoru bende 11 kilo aldım ben :hooray: kimse inanmıyor bu kadar kilo aldığıma bacaklarım popom hala küçük tek büyüyen yerim göbüş ve gögüslerim birazda belim kalınlaştı

kizlar selam. ancak bitirebildim gecmisi. sabahtan gittim en sonunda nufus cuzdanimi degistirdim, hala eskisini kullaniyordum. oradan ssk ya, saglik karnesi ve soyadi degisikliklerini hallettim geldim.
bisey soracam, dun aksam bebek arabalarina baktik, bebe confort alacaz kesin karar verdik, yalniz hasim iscanla fiyat karsilastirmasi yapmak istiyorum. internetten iki magaza buldum oradan aradim bu markayi satmiyorlar. bildiginiz magaza var mi, arayip sorsam. anadolu yakasinda oturuyorum, eger bu marka yoksa oralarda bosuna da o kadar yol gitmek istemiyorum.

demekki aynı durumdayız ilsucum... haklısın 10 olması 6-7 olmasından iyidir çok şükür...

aldıgım kılolar umrumda ble degıl yeterkı oğlusumu sagsaglım kucagıma alayım:Saruboceq:
hıcbırsey ondan önemlı olamaz:asigim:

bende kilo alıyorum göbüşüm büyüyoo.. ama bebeğim sağlıklı olsun da başka bişey istemiommm.. nasıl olsa veririz dimi ama....kaydirigubbakcemile2

ben badem yağını kafama sürüyorum bide zeytin yağıda karıştırıyorum 10 günder bi çok güzel oluyo 5 10 dakika bekletmek yeterli parlak ve yumuşacıkkaydirigubbakcemile2

bunu mutlaka bende denemeliyim saçlarım o kadar kurudu ki hem kremli şampuan kullanıyorum ayrıca krem kullanıyorum ama yine de kuruu...
bu formül iyi gelir inşallahh hihoyyyt

Benimki henüz faaliyette olmadıgına göre cok cok cok uslu olacağı sonucunu cıkarsammı acaba kaydirigubbakcemile2

Anammmmm herkes bi anda gelmişşş. Hoşgeldin Beyaz Melek, Karen ve Babaylonnn, var mı artırannnn, ay iş çıkışına yakın iyice geyik oldum ben biri beni durdursunnnhihoyyyt

benim kızım da aşırı hareketli
sanırım çok yaramaz olacak...
genelde kız bebekler daha uslu olur ama.........bakalım

hoşgeldin melekcim gel tabi sende katıl her zamanki gibi aramıza
babaylon.Haşim işcandan bişiyler almıştım yeğenime felan ama inan mağaza adı hiç dikkat etmedim canım ama her marka var orda bence bulabilirsin sanki:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…