2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

herkes aynı şeyi söylüyo karnında hareketliyse doğuncada öyle olur diyolar bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun gece gezmeleri bitecek sanırım şimdi bol bol geziyorum kalıcam diye kaydirigubbakcemile2

ay vallahi karnın anaıslsa dışarıdada öyle diyor çoğu anne.
Dün görümcemin 2,5 yaşınd aki kızı ortalığı savaş alnına çevirdi.
Bir dilli ,bir sesli ,hiperaktif hemde,yani zekası müthiş ama o kadar çok bağırıyor ki ve yerinde durmuyor ki kimse bir şey konuşsun.
Sürekli kıızm sen öğrnme bunalrı dedim durdum .çünkü sabahtan bu yana annesi -dayısı-anneannesi -desi herkesi çıldrtmış.beni görğünce bana sardı ve seninle sustu şimdi aferin dediler.ve oda hiç durmazmış annesinin karnınd a.artık görümcem kafayı yeridm diyor birazcık durusn .diye şimdide aynı tabi.
Bilmiyorum ne yapcağız.

hoşbulduk zuzuuum..ya senn nikin ne guzel öle..

bu arada benm ticker hala b hafta geri..yine kafayı yedi anlaşılan..

Babayloncum azcık bekleseydin yarın SSK da karşılaşırdık kesin, bende yarın gidip evli oldugumu beyan edicem artık, karnım gelmiş burnuma daha yeni gidiyorum. Yeri Fındıklı'da dimi?

canim cok tesekkurler.

bu arada zuzuucum hosgorduk! hihoyyyt

hoşgeldin canım
gel ve birdaha gitme sırnaşık şey

Anammmmm herkes bi anda gelmişşş. Hoşgeldin Beyaz Melek, Karen ve Babaylonnn, var mı artırannnn, ay iş çıkışına yakın iyice geyik oldum ben biri beni durdursunnnhihoyyyt

TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMMMŞenizŞeniz:1hug:a.s.a.s.a.s.

canim cok tesekkurler. hasim iscan yollari gozukuyor bana galiba...

bu arada zuzuucum hosgorduk! hihoyyyt

Herkes bana normal hayatımda da zuzu der cnm yanlıs anlasılma olmasın bi reklam vardı cocuk kuzuya zuzu derdiiii, kuzu gibi deilimmmm ordan gelme deil ismimden gelme şakkıdı

yaaaa benim oğluşum neden hareketli değill daha babamız bile hissedemedi meraktan çatlıcakk kocişimm....

kızlar drlar kaçıncı haftaya kadar otobus veya trenle seyahate izin veriyolar, bilgisi olan var mı?

Canım otobüs veya treni cok bilmiyorum ama uçakla son 1 aya dek uçabiliyosun ve sanırım yine tüm yolculuklarda seyahat edebilir ibaresi bulunan doktor raporu istiyolar, en güvenlisi uçak bence uçakla seyahat et, tren yada otobüs cok hopluyoooo

beyaz melek canımmm senii aramızda görmekk ne güselll ayy mutlu oldumm...:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…