zuzum boyalı saça bit gelmez boya varsa saçında istediğini sürebilirsin rahat ol :lepi::roflol:
yarın görüşürz kızlar eve gidyorum ben
Amastist aynı sorunu paylaşıyoruz( doktorun bır sey dıyor mu benı sureklı uyarıyor. cok cnm sıkılıyor
herkes aynı şeyi söylüyo karnında hareketliyse doğuncada öyle olur diyolar bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun gece gezmeleri bitecek sanırımşimdi bol bol geziyorum kalıcam diye kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin melekcim gel tabi sende katıl her zamanki gibi aramıza
babaylon.Haşim işcandan bişiyler almıştım yeğenime felan ama inan mağaza adı hiç dikkat etmedim canım ama her marka var orda bence bulabilirsin sanki:uhm:
babaylon.Haşim işcandan bişiyler almıştım yeğenime felan ama inan mağaza adı hiç dikkat etmedim canım ama her marka var orda bence bulabilirsin sanki:uhm:
hoşgeldin canım
gel ve birdaha gitme sırnaşık şey
Anammmmm herkes bi anda gelmişşş. Hoşgeldin Beyaz Melek, Karen ve Babaylonnn, var mı artırannnn, ay iş çıkışına yakın iyice geyik oldum ben biri beni durdursunnnhihoyyyt
kızlar drlar kaçıncı haftaya kadar otobus veya trenle seyahate izin veriyolar, bilgisi olan var mı?
yaaaa benim oğluşum neden hareketli değill daha babamız bile hissedemedi meraktan çatlıcakk kocişimm....
kızlar drlar kaçıncı haftaya kadar otobus veya trenle seyahate izin veriyolar, bilgisi olan var mı?[/quot
ucak icin duymustum da otobus veya tren icin birsey duymadim hic. oyle bir kisitlama var mi ki?
kızlar drlar kaçıncı haftaya kadar otobus veya trenle seyahate izin veriyolar, bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?