2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Haşim işçcan nerde kızlar .mağaza ismimi yoksa işhnı felan mı merak ettim

hasim iscan bir ishaniymis, icinde magazalar varmis bir suru. bisiklet, bebek arabasi vslerde internetten falan buldugunuz en uygun fiyatin 200-300-TL asagisina alabiliyormussun. ben de hic gitmedim ama herkes oradan bahsediyor. aksaray taraflarindaymis galiba.

Haşim İşcan saraçhanede cnm, aksaray yakınlarında bir alt geçit. İstanbul üniversitesi beyazıt kampüsüne de cok yakın... Cok güzel bi sürü bisiklet ve bebek arabaları var bizde ordan alıcas fiyatları da oldukca uygun...

bızde ordan almayı dusunuyoruz ama aradıgımız modelı bulabılırmıyız acaba orda
gercı orda ne ararsan var ama yınede cok pahalı urun satmıyolar dıye bılıyorum ben
fisfisfis

Bu arada kızlar yurtdışına cıkıcak olan varsa türkiyeden, thy 22. haftadan itibaren doktor imzalı raporu görmek istiyo ve seyahat edebilir ibaresini. Hatta Fransada benden raporum oldugu halde, XRAY cihazından geçemez ibaresi görmedikleri için xrayden geçmemi istediler geçtim bende mecburen. Eger yapabiliyosanız XRAY den geçmesi sakıncalıdır ibaresi de koydurun. Benim basıma geldi belki lazım olur diye söliyim dedim...

Son düzenleme:
yaaaa benim oğluşum neden hareketli değill daha babamız bile hissedemedi meraktan çatlıcakk kocişimm....
Canım babanın hissedememesi çok normal.Ben de içimde kayma şeklinde hissediyorum.Dışarıdan elimi karnıma koyuyorum ama dışarıdan hissedilmiyor.Sen hiç mi hissetmiyorsun yoksa az mı hareketli?
Geçen haftasonu Yalovaya gitmiştk,iki gün çok yoruldum.O zaman ve sonraki iki gün pek hissedemedim mesela.Allahıma şükür sonra tekrar net olarak ve daha sık hissetmeye başladım.Sen de endişelenme,normal bunlar...

canım cok sagol benım cıkma ıhtımalım var bunu ögrendıgım ıyı oldua.s.

kizlar korktum simdi, benim pasada oyle haraketliki sormayin, bazen ooyle haraketler yapiyoki canimi acitiyo:mymeka:
karnima baktigimda simdiden disardan belli oluyo oglusumun hareket ettigi

yaaaa benim oğluşum neden hareketli değill daha babamız bile hissedemedi meraktan çatlıcakk kocişimm....

CANIM DEMEKKİ ÇOK USLU Bİ ÇOCUK OLACAK OĞLUN MAŞALLAH.............
BİZİM BABAMIZDA HİSSEDİYOR ARTIK...........
HATTA KARNIM ORDAN ORAYA YAMULUYOR KIPIRDARKEN.........
BELKİ DE YERİ DAR İÇERDE:çok üzgünüm:

kizlar korktum simdi, benim pasada oyle haraketliki sormayin, bazen ooyle haraketler yapiyoki canimi acitiyo:mymeka:
karnima baktigimda simdiden disardan belli oluyo oglusumun hareket ettigi

Maaşallah canım...Valla benim dışarıdan hiç belli olmuyor hareketleri.Ben de eşimin biran önce hssetmesini istiyorum ama henüz anlaşılmıyor.Sadece ben içimde hissediyorum...

hoşgedsin cicim Şeniz
ama yaa benimde karnım yamulsunn benim hiç ötle olmuyor sadece hareketlerinin hissediyorum ben
ne meraklıymışız kendimizi deptirmeye bizde :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

Ya siz boyle dedikce ben cok kotu oluyorum senağlamasenağlama Allahım ben dısardan içerden hiçbi yerden hissetmiyorum, daha ben hissedicem de babamızda hissedicek...

Ya siz boyle dedikce ben cok kotu oluyorum senağlamasenağlama Allahım ben dısardan içerden hiçbi yerden hissetmiyorum, daha ben hissedicem de babamızda hissedicek...

zuzum sen hissetmiyorsun ben imki cinsiyetini göstermiyo bizi bu çocuklar şimdiden kahrediyolar :)) biz çatlıayacağız göbeğimizden biri gösteresiye biri tekmeleyesiye kadar

oy canim benim kiyayamam sana:teselli:
canim hissediceksin eninde sonunda merak etme bir kac hafta daha sabir:1hug:

Teşekkürler .haşim işcan bana çok uzak kalır.
O halde bn çevreden idare edeceğim.anadolu yakası (kartal) dayım.daha çok alışverşimi pendikten yaparım .orada ne varsa onunla idare ederim.ama pendikte de bayağı mağaza var.
Artık kızımın kısmetinde ne varsa onu alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…