Haşim işçcan nerde kızlar .mağaza ismimi yoksa işhnı felan mı merak ettim
Haşim İşcan saraçhanede cnm, aksaray yakınlarında bir alt geçit. İstanbul üniversitesi beyazıt kampüsüne de cok yakın... Cok güzel bi sürü bisiklet ve bebek arabaları var bizde ordan alıcas fiyatları da oldukca uygun...
Canım babanın hissedememesi çok normal.Ben de içimde kayma şeklinde hissediyorum.Dışarıdan elimi karnıma koyuyorum ama dışarıdan hissedilmiyor.Sen hiç mi hissetmiyorsun yoksa az mı hareketli?yaaaa benim oğluşum neden hareketli değill daha babamız bile hissedemedi meraktan çatlıcakk kocişimm....
Bu arada kızlar yurtdışına cıkıcak olan varsa türkiyeden, thy 27. haftadan itibaren doktor imzalı raporu görmek istiyo ve seyahat edebilir ibaresini. Hatta Fransada benden raporum oldugu halde, XRAY cihazından geçemez ibaresi görmedikleri için xrayden geçmemi istediler geçtim bende mecburen. Eger yapabiliyosanız XRAY den geçmesi sakıncalıdır ibaresi de koydurun. Benim basıma geldi belki lazım olur diye söliyim dedim...
yaaaa benim oğluşum neden hareketli değill daha babamız bile hissedemedi meraktan çatlıcakk kocişimm....
kizlar korktum simdi, benim pasada oyle haraketliki sormayin, bazen ooyle haraketler yapiyoki canimi acitiyo:mymeka:
karnima baktigimda simdiden disardan belli oluyo oglusumun hareket ettigi
CANIM DEMEKKİ ÇOK USLU Bİ ÇOCUK OLACAK OĞLUN MAŞALLAH.............
BİZİM BABAMIZDA HİSSEDİYOR ARTIK...........
HATTA KARNIM ORDAN ORAYA YAMULUYOR KIPIRDARKEN.........
BELKİ DE YERİ DAR İÇERDE:çok üzgünüm:
Ya siz boyle dedikce ben cok kotu oluyorum senağlamasenağlama Allahım ben dısardan içerden hiçbi yerden hissetmiyorum, daha ben hissedicem de babamızda hissedicek...
Ya siz boyle dedikce ben cok kotu oluyorum senağlamasenağlama Allahım ben dısardan içerden hiçbi yerden hissetmiyorum, daha ben hissedicem de babamızda hissedicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?