beyaz melek canımmm senii aramızda görmekk ne güselll ayy mutlu oldumm...:)))))
zuzum sen hissetmiyorsun ben imki cinsiyetini göstermiyo bizi bu çocuklar şimdiden kahrediyolar :)) biz çatlıayacağız göbeğimizden biri gösteresiye biri tekmeleyesiye kadar
Teşekkürler .haşim işcan bana çok uzak kalır.
O halde bn çevreden idare edeceğim.anadolu yakası (kartal) dayım.daha çok alışverşimi pendikten yaparım .orada ne varsa onunla idare ederim.ama pendikte de bayağı mağaza var.
Artık kızımın kısmetinde ne varsa onu alırız.
zuzum sen hissetmiyorsun ben imki cinsiyetini göstermiyo bizi bu çocuklar şimdiden kahrediyolar :)) biz çatlıayacağız göbeğimizden biri gösteresiye biri tekmeleyesiye kadar
oy canim benim kiyayamam sana:teselli:
canim hissediceksin eninde sonunda merak etme bir kac hafta daha sabir:1hug:
Eşim çok nadir.elie bir şeyin çarptığını hissediyor.öyle heyecanlanıyor ki.aşkım aşkım diyor.gözleri bir değişik bakıyor.
Ilk aşık olduğu günlerde ki gibi bana .
Onun o heycenı için bazen.
Kızım hadi babaya bir tane vur diyorum.
Yeter çocuğu rahat bırak.hiper yapacaksın kızımı diyor.
Ay benim minik aşkım bazen gerçekten anlıyor galiba.
Babanın sesine ve eline tepki veiyor.baba hissetmese bile bne öyle hissediyorum ki,
babanın elinin sıcaklığını duyunc abir oraya bir oraya nasıl hareketler yapıyorsa.
Zevkten dört köşe oluyorm.
Allahım doğunca da kucağımıza alıp mutluluktan sarhoş olmayı nasip etisin inşallah
sweethome, annemler gecende pendiktelerdi. faysalin yerine galiba (seyranin ara sokaginda) bir magaza acilmis, bebek yataklari, pusetler falan. guzel ve uygunmus. aklinda bulunsun.
bir de bostanci tarafinda bir magaza varmis, orasida toplu alisverislerde ozellikle cok indirim yapiyormus. internet sitesi falan da var. ilgilenirsen gonderirim.
benım kücük prensım babamız dokununca oynamayı bırakıyo:çok üzgünüm:
bıde esım hep ona sarkılar söyluyo onunla konusuyo ozaman tıp yapıyo sankıkaydirigubbakcemile3
esım elını cekıp susunca baslıyo oynamaya :asigim:
kesınlıkle hıssedıyolar ve anlıyolarkaydirigubbakcemile5
aa faysalın yerine mi hemen bakayım.c.tesi gideceğim inşallah.
ama onun gibi çok güzle bebek mağazaları var.
pendik her türlü şeyi bulabilme şansını seviyorum.
ablam da orada oturudğu için ,bana kolay oluyor.:))))
ama dediğin yere muhakkak bakacağım.
bosatncıda ki yerin de bilgisni veriren canım çok sevinirim.belki gideriz .yakın zaten.
canım sen de anadolu yakasında mı oturyorsun acaba ?
tabi bakıyorum ama almıyorum henüz hatta bakmıyorum bile.sizin aldıkalrınıza bakınca heveslniyorum.
7. ayımı bekliyorum.birde şirketin krizden çıkmasını.çıksın ki maaş alabileyim:)))))))
de bebeğime bir şeyler alayım değil mi:):Saruboceq:
beyaz melek hosgeldın. senı burda gormek guzel oluyo. foruma hareket gelıyor sankı
Bencede cnm onlar sağlıklı olsunlarda kilolar nasılsa verilir ben kızıma hamileyken 22 kilo almıştım 6 ayda 23 kilo olarak verdim incecik oldum yine kilolar veriliyo yani bebişler iyi olsunda..
melek hoş geldin canım ne güzel aramızdasın yineehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?