2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

SEVTAPÇIM SAĞOL HOŞBULDUKkaydirigubbakcemile5
BANA DA OĞLUN OLACAKMIŞ GİBİ GELİYOR NEDENSECADIARZU
İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR

sweethome, annemler gecende pendiktelerdi. faysalin yerine galiba (seyranin ara sokaginda) bir magaza acilmis, bebek yataklari, pusetler falan. guzel ve uygunmus. aklinda bulunsun.
bir de bostanci tarafinda bir magaza varmis, orasida toplu alisverislerde ozellikle cok indirim yapiyormus. internet sitesi falan da var. ilgilenirsen gonderirim.

Eşim çok nadir.elie bir şeyin çarptığını hissediyor.öyle heyecanlanıyor ki.aşkım aşkım diyor.gözleri bir değişik bakıyor.
Ilk aşık olduğu günlerde ki gibi bana .
Onun o heycenı için bazen.
Kızım hadi babaya bir tane vur diyorum.
Yeter çocuğu rahat bırak.hiper yapacaksın kızımı diyor.
Ay benim minik aşkım bazen gerçekten anlıyor galiba.
Babanın sesine ve eline tepki veiyor.baba hissetmese bile bne öyle hissediyorum ki,
babanın elinin sıcaklığını duyunc abir oraya bir oraya nasıl hareketler yapıyorsa.
Zevkten dört köşe oluyorm.
Allahım doğunca da kucağımıza alıp mutluluktan sarhoş olmayı nasip etisin inşallah

zuzum sen hissetmiyorsun ben imki cinsiyetini göstermiyo bizi bu çocuklar şimdiden kahrediyolar :)) biz çatlıayacağız göbeğimizden biri gösteresiye biri tekmeleyesiye kadar

Sormaaaa kardeşşşşsenağlamasenağlama Bak oyle dedin yine dertlendim, benimkinin cinsiyeti de kesin diil doktor inatla söylemiyo detay usg ye kadar... İnşallah cnm inşallah bi an once belli olur senin bebişinin cinsiyeti de ama bende erkek gibi hissettim ama bana aldırma kendiminkini de erkek hissetmiştim :dance:

oy canim benim kiyayamam sana:teselli:
canim hissediceksin eninde sonunda merak etme bir kac hafta daha sabir:1hug:

İnşallah cnm, bekliyorum sabrediyorum ama çatlıcammmmmmmmmm ortamdansenağlama Cinsiyetini bilmiyorum, isme karar veremiyorum, cinsiyet olmadan hiçbişey alınmıyoda, anca bekliyorum zaten napıyım, teşekkür ederim cnm tesellin için Şeniz

benım kücük prensım babamız dokununca oynamayı bırakıyo:çok üzgünüm:
bıde esım hep ona sarkılar söyluyo onunla konusuyo ozaman tıp yapıyo sankıkaydirigubbakcemile3
esım elını cekıp susunca baslıyo oynamaya :asigim:
kesınlıkle hıssedıyolar ve anlıyolar
kaydirigubbakcemile5

aa faysalın yerine mi hemen bakayım.c.tesi gideceğim inşallah.
ama onun gibi çok güzle bebek mağazaları var.
pendik her türlü şeyi bulabilme şansını seviyorum.
ablam da orada oturudğu için ,bana kolay oluyor.:))))
ama dediğin yere muhakkak bakacağım.
bosatncıda ki yerin de bilgisni veriren canım çok sevinirim.belki gideriz .yakın zaten.
canım sen de anadolu yakasında mı oturyorsun acaba ?
tabi bakıyorum ama almıyorum henüz hatta bakmıyorum bile.sizin aldıkalrınıza bakınca heveslniyorum.
7. ayımı bekliyorum.birde şirketin krizden çıkmasını.çıksın ki maaş alabileyim:)))))))
de bebeğime bir şeyler alayım değil mi:):Saruboceq:

ay sorma canim ya benim pasada sanki beni babasindan kiskaniyo:asigim:
babasi elini karnima koyunca birden duruyo, cekince yeniden basliyo ziplamaya,
tabi ben bozuntuya vermiyorum ama cok komigime gidiyokaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar bilmiyorum benimde minik bi çileğim mi olucak minik bi sıpacım mı olucak valla bende bilmiyorum en geç martın 25 şinde kesin size haber veririm çünkü detaylı usg ye gidicem 18-19 zu gibi ordanda direk anneme 25 şi gibi gelirim o zaman yazarım kızlar

ben de anadolu yakasindayim. sahrayicedid te oturuyorum ama pendik'i iyi bilirim. orada dogmusum, ablam yakin zamana kadar orada oturuyordu. hala ara ara gideriz pendik'e. dedigin gibi kucuk ve derli toplu herseyi bulabiliyorsun. diger yerin bilgisini acikca yazmayayim reklam falan demesinler :) simdi mesaj atarim sana. o kriz herkesin basinda. insallah bebisler ugurlu gelirler canim, herkesin hayati duzene girer.

anca geldim kızlar mutfakta yemek işleriyle uğraştım dışarı çıktım geldim maşallah sayfalar dolmuş yine 1 saat bırakmaya gelmiyo sizi gidi sizikaydirigubbakcemile3

Bencede cnm onlar sağlıklı olsunlarda kilolar nasılsa verilir ben kızıma hamileyken 22 kilo almıştım 6 ayda 23 kilo olarak verdim incecik oldum yine kilolar veriliyo yani bebişler iyi olsunda..

maşallah.bende kızımda 26 kilo almıştım üzerinden 4 sene geçti bende halen 10 kilosu kaldı .ama denemediğim bişede kalmadı. sen naptında 6 ayda verdin beeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…