maşallah.bende kızımda 26 kilo almıştım üzerinden 4 sene geçti bende halen 10 kilosu kaldı .ama denemediğim bişede kalmadı. sen naptında 6 ayda verdin beeeeeeeeeeee
dılos ya bende yemek yapıyorum hıc sevmıyorum yemek yapmayı
Ev hanımı olsaydım çeşit çeşit yemek yapardım
calışıpta eve gelip yemek yapmak gerçekten de ölüm
Ben yapmıyorum bile İlsu'cum haftaiçi bazen makarna vb. geçiştiriyorum bazen babaneme gidiyorum, sadece haftasonu yemek yapabiliyorum mirmirmirmir
Canım babanın hissedememesi çok normal.Ben de içimde kayma şeklinde hissediyorum.Dışarıdan elimi karnıma koyuyorum ama dışarıdan hissedilmiyor.Sen hiç mi hissetmiyorsun yoksa az mı hareketli?
Geçen haftasonu Yalovaya gitmiştk,iki gün çok yoruldum.O zaman ve sonraki iki gün pek hissedemedim mesela.Allahıma şükür sonra tekrar net olarak ve daha sık hissetmeye başladım.Sen de endişelenme,normal bunlar...
CANIM DEMEKKİ ÇOK USLU Bİ ÇOCUK OLACAK OĞLUN MAŞALLAH.............
BİZİM BABAMIZDA HİSSEDİYOR ARTIK...........
HATTA KARNIM ORDAN ORAYA YAMULUYOR KIPIRDARKEN.........
BELKİ DE YERİ DAR İÇERDE:çok üzgünüm:
hoşgedsin cicim Şeniz
ama yaa benimde karnım yamulsunn benim hiç ötle olmuyor sadece hareketlerinin hissediyorum ben
ne meraklıymışız kendimizi deptirmeye bizde :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
Ya siz boyle dedikce ben cok kotu oluyorum senağlamasenağlama Allahım ben dısardan içerden hiçbi yerden hissetmiyorum, daha ben hissedicem de babamızda hissedicek...
eyetkinerr canım sana özelden mesaj yazdım bi bakarmısın
benım kücük prensım babamız dokununca oynamayı bırakıyo:çok üzgünüm:
bıde esım hep ona sarkılar söyluyo onunla konusuyo ozaman tıp yapıyo sankıkaydirigubbakcemile3
esım elını cekıp susunca baslıyo oynamaya :asigim:
kesınlıkle hıssedıyolar ve anlıyolarkaydirigubbakcemile5
sağolun kızlar bilmiyorum benimde minik bi çileğim mi olucak minik bi sıpacım mı olucak valla bende bilmiyorum en geç martın 25 şinde kesin size haber veririm çünkü detaylı usg ye gidicem 18-19 zu gibi ordanda direk anneme 25 şi gibi gelirim o zaman yazarım kızlar
Ev hanımı olsaydım çeşit çeşit yemek yapardım
calışıpta eve gelip yemek yapmak gerçekten de ölüm
Kilo 6. Aydan sonra alınıyor diyorlar tecbrubeli hamişler doğru mu acaba?
Ben şimdi fazla kilo almadığım için sen gör 6. Aydan sonra nasıl alırsın diyorlar
etrafımdaki bi çok arkdaşımdada denedim bunu helede kızıma hamileyken 4 kişiydik apartmanda 2 kişimiz çok kilo aldı 2 kişi fazla almadı ve onlar eski haline döndü biz dönemedik buda öyle bi koyuyoki insanaÇok üzgünüm çoook
yandıkk o zamann 6. aydan sonra ama güzell bi tarafı da yaz olacakk yaz meyvelerinden yeriz bol bol su içeriz içimiz yanar çok yemek ağır şeyler yazın yenmiyor zaten... kendimizi şimdiden bölee avutalımm...
İşte adı üstünde arkadaşım avutmuş olcas kendimisi sora gerçeklerle karsılasınca şookkk üstüne şokkk-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?