2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

maşallah.bende kızımda 26 kilo almıştım üzerinden 4 sene geçti bende halen 10 kilosu kaldı .ama denemediğim bişede kalmadı. sen naptında 6 ayda verdin beeeeeeeeeeee

aynı bende öyleyim sizin gibi kilo maduru kızımda 24 kilo ile bitirdim 9 kilosu hediye kaldı-tatlicadiarzu- şimdi çok korkuyorum kalmasın diye dua ediyorum:Saruboceq:

Ev hanımı olsaydım çeşit çeşit yemek yapardım
calışıpta eve gelip yemek yapmak gerçekten de ölüm

kız korkutmayın beni ya alıyormu öyle kilolarr gerçi ben hala 3 kilo ile davam etmekteyim ama korktum şimdi :CüvCüv:

dılos ya bende yemek yapıyorum hıc sevmıyorum yemek yapmayı

canım bende sevmiyorum ama mecbur eşim dışarda yemiyo çok nadir illaki sıcak yemek olacak evde yoksa karnım doymuyo benim diyo helede ben iyice soğudum mutfaktan:dilcikar: mart bittiği gibi bada işi var toplu temizlik yapıcam artık durmadan uğraşamıyorumki canım iş bile yapmak istemiyo ne oldum ben böylekafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

Kilo 6. Aydan sonra alınıyor diyorlar tecbrubeli hamişler doğru mu acaba?
Ben şimdi fazla kilo almadığım için sen gör 6. Aydan sonra nasıl alırsın diyorlar

Ben yapmıyorum bile İlsu'cum haftaiçi bazen makarna vb. geçiştiriyorum bazen babaneme gidiyorum, sadece haftasonu yemek yapabiliyorum mirmirmirmir

bende heraksam yapmıyorum canım pestilim çıkıyor zaten
öğlenleyin iyi beslenmeye özen gösteriyorum onun için

Katılıyorummmm,ben sabah 8de kalkıp yaptım bugün hergün ne yiyelim diye düşünmekten fenalık geldi hep kahvaltıda olmuyo insan yemeği özlüyo arada.Aaahh ahhh şu izin günlerimi iple çekiyorumda o zamanda yemek yapıcak hal kalıcak mı bakalım.

Melekcim hoşgeldinnn seni tekrar burda görmek çok güzel :1hug:

Ben yapmıyorum bile İlsu'cum haftaiçi bazen makarna vb. geçiştiriyorum bazen babaneme gidiyorum, sadece haftasonu yemek yapabiliyorum mirmirmirmir

valla bu yemek isi cok fena. eger ben de pazar gununden duzenimi oturtabilirsem, yani haftalik alisverisimi yapmis ve pazartesinin yemegini yapmis olursam, hergun yemekten sonra duzenli bir sonraki gunun yemegini yapiyorum, sorun olmuyor. ama bu duzeni tutturmak zor oluyor :) en zoru da ne yapacagina karar verebilmek.

bende ev taşıdığım için yoruldum bu hafta hem de çook ondan mı net hiissetmiyorum acaba ben bazen vurup kaçma şeklinde pıt pıt hissediyorum ama çook belirgin değil tabii....

ayy ne güselll bizim babamızda bi hissetse daha hoş olacak heyecanla bekliyo eli karnımda uyur oldu garibim...

hoşgedsin cicim Şeniz
ama yaa benimde karnım yamulsunn benim hiç ötle olmuyor sadece hareketlerinin hissediyorum ben
ne meraklıymışız kendimizi deptirmeye bizde :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3aynen cnm katılıyorumm sanaa.. bende karnım şekilden şekile girsin istiyorumm...

Ya siz boyle dedikce ben cok kotu oluyorum senağlamasenağlama Allahım ben dısardan içerden hiçbi yerden hissetmiyorum, daha ben hissedicem de babamızda hissedicek...

kıyamammmm bende çok net hissetmiyorum içerdenn... bazen gün içinde hiç hissetmiyorumm... 22. haftamızı doldurana kadar sabredicez sanırımm..

eyetkinerr canım sana özelden mesaj yazdım bi bakarmısın

hemen bakıyorum tatlım kusura bakma geç cvp yazdım ama yoğunluk vardı sayfam açıktı ama ancak gelebildimm...

bizimki babamız olunca hiçç oynamıyoo zaten normalde de pek hissettirmiyoo
çok uslu sanırım oğluşummmmm...

allah hayırlısını versin canım sağlıkla gelsin miniğin...

çalışmak güzell ama yaaa.. evde olsam sanırım çook şişerr top gibi olurum ben... delikafadulden

evet ben calısmıyor olsaydım kesınlıkle daha duzenlı beslenırdım ve daha az kılo alırdım. ara ogun falan yerdım. calısırken cok ama cok zor.

Kilo 6. Aydan sonra alınıyor diyorlar tecbrubeli hamişler doğru mu acaba?
Ben şimdi fazla kilo almadığım için sen gör 6. Aydan sonra nasıl alırsın diyorlar

aynen canım 6 aydan sonra bi başlıyoki sorma helede son 2 ay her 15 günde 2 kilo alıp duruyosun.gerçi bende öle olmuştu başkalarını bilemem. son zamanlarda yediklerimize dikkat edelim.öle aman nolcak demeyin.illaki kalıyo.sonra veririm nolcak demeyin.zaten yaza doğum yapıcaz inşallah yürüyüşlerinizi ihmal etmeyin aman ha
SADECE BİR DOST TAVSİYESİ

evet kızlar hamileliğinde toplam 12 kilo ile bitirseniz kilo kalmıyo ama 12 kilodan fazla alırsanız kalıyo bence bana göre böylesengözlerimebaksanab

etrafımdaki bi çok arkdaşımdada denedim bunu helede kızıma hamileyken 4 kişiydik apartmanda 2 kişimiz çok kilo aldı 2 kişi fazla almadı ve onlar eski haline döndü biz dönemedik buda öyle bi koyuyoki insanaÇok üzgünüm çoook

Ya üf kızlar ama yazıyonuz be oku oku sayfalar bitmiyo bitincede gözlerim acıyooo.tam bitti diyom ozamanda yemek yapma saatim geliyo üf üf üf

yandıkk o zamann 6. aydan sonra ama güzell bi tarafı da yaz olacakk yaz meyvelerinden yeriz bol bol su içeriz içimiz yanar çok yemek ağır şeyler yazın yenmiyor zaten... kendimizi şimdiden bölee avutalımm...

Yaaaa sınır 12 olmasınnn, e benim pek bişi kalmadı, aaaaaaaaaaaaaaaa korkannnnccccccc, cok şişkoyum cok şişkoyummmm:1shok::1shok:

YA DİLARACIM ASLINDA BEN KENDİM ETTİM
DOĞUMDAN SONRA KİLO VERİLİRDİ AMA BEN 1 SENEDE GENE AYNI DOĞUM KİLOMA GERİ ÇIKTIM ÇOK KOYVERDİM.SONRA O KİLOLAR OTURDU BİDAHA ZOR GİTTİ.İNAN BANA HERŞEYİ DENEDİM AMA GENE KALDI 10 KİLO ONLAN ŞİMDİ GERİ KALDIM.EŞİMDE KIZIYO BANA.ÇONCA DOĞUM YAPAN VARDA Bİ SEN BÖLE ŞİŞKO KALDIN DİYO.ADAM HAKLI.KOYVERMEMEK LAZIM YANİ SUÇ BİZDE BENCEklava:

yandıkk o zamann 6. aydan sonra ama güzell bi tarafı da yaz olacakk yaz meyvelerinden yeriz bol bol su içeriz içimiz yanar çok yemek ağır şeyler yazın yenmiyor zaten... kendimizi şimdiden bölee avutalımm...

İşte adı üstünde arkadaşım avutmuş olcas kendimisi sora gerçeklerle karsılasınca şookkk üstüne şokkk-tatlicadiarzu-

İşte adı üstünde arkadaşım avutmuş olcas kendimisi sora gerçeklerle karsılasınca şookkk üstüne şokkk-tatlicadiarzu-

ayyy korktummm walla hakikaten 12 kilo ya da az kaldıı.. daha kaç ayımız var.. yandık walla çook dikkat etmek lazım çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…