2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Güzel annişler bide bi hatırlatmada bulunayım size
şimdi ben şukadar kilo aldım ama bi göbeğim çıktı başka yok diyonuzya.genelde hep öle hissedeksiniz.a

ama doğumda o göbüş gidince ayna karşısında şok olmayın.çünkü ozman belli oluyo nerenizin kilo aldığı.
Korkutmak istemem ama şimdiden hazırlıklı olun böle şeylere

kızlar aldığınız 12 kiloyla alakası yok bence işin tamamen bünyeyle alakalı
çünkü görümcemden biliyorum doumunda 27 kilo aldı gözlerimle şahit oldum buzdolabının önünden hiç ayrılmıyordu devamlı yiyordu
doğumu yaptıktan 1 sene sonra yani emzirmeyi bırakınca hamile kalmadan önceki kilosunun bile altına düştü hemde 31 yaşında doğum yapmıştı
kesinlikle boğazını tutarsan vermeyeceksin diye bişiy yok ben inanmıyorum şahsen buna
birde 6. ayımıza nerdeyse girdik yada giricez bu aydan sora 3 kilo almıştım çatlasam 17 yada 20 kilo alamam o yüzden kilomu çok dert etmiyorum seneye bebeğimi emzirmeden kesince yaparım rejimim veririm kilom da olursa

nasılsınız güzel annişler herkes iyidir umarım..geçmişi okumak imkansız sayfalar dolmuş..
bizde tetanoz aşımızı olduk geldik:))

Hadi kızlar bugünlük benden bu kadar, zaten cok kilo muhabbeti ettim karnım acıktı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ben muhtemelen 3 gün ortalarda gözükmicemmmm, kendinize bu sürede cok dikkat edin, bebişlerinize iyi bakın, herkesi çok iyi görcem pazartesi günü yoksa domates atarım kafanısa :tomato: yada oklavayla peşinizden koşarım klava: Öpüyorum hepinisi teker teker tombul yanaklarınızdan diyip son golü atıp gidermişimmmmm:hooray: Bye byeeeeee

Nilaycım hoşgeldin canım
aşı 2-3 gün kolunda ağrı bırakır telaslanma sonra geçiyor

kesinlikle bünye ile alakası var ama biz yine de dikkat edelimmm....

arkadaşlar kilo bünyeyle alakalı ben kilo alırsam veremem o yüzden kendime sınır çizdim 12 yi geçmişcem savaş vercemkötükedihüsokaydirigubbakcemile3

kesinlikle bünye ile alakası var ama biz yine de dikkat edelimmm....

elbetteki dikkat edelim etmeliyizde yağ olarak kendisinde kalmasını kimse istemez kiloların mesela ben makarnayla pilavla bulgurla kesinlikle ekmek yemiyorum gece 7 den sonra yemek yemiyorum sadece meyva yiyorum vs vs gibi

Ev hanımı olsaydım çeşit çeşit yemek yapardım
calışıpta eve gelip yemek yapmak gerçekten de ölüm
eevt eskiden yapardım bana mısn demezidm.her türlü.hamile olunca kaytarmaya başladım:))
kız korkutmayın beni ya alıyormu öyle kilolarr gerçi ben hala 3 kilo ile davam etmekteyim ama korktum şimdi :CüvCüv:
aaa ben 7 kg aldım bile sen hiç korkma.
daha alacağım gibi görünüyor:))))))))

Ben yapmıyorum bile İlsu'cum haftaiçi bazen makarna vb. geçiştiriyorum bazen babaneme gidiyorum, sadece haftasonu yemek yapabiliyorum mirmirmirmir
valla elimden geldiğinc eyapayım deidm.ama ben gittiğimde eşim kayınvalidem de oluyor.sohbe derken yemek yiyor çıkıyorum .ben de hiç böyle sırt daymayı sevmeidğim halde kayınvalideye dayadım 1 aydır.yemek işini haftanın en az 3 günü:)))
evet kızlar hamileliğinde toplam 12 kilo ile bitirseniz kilo kalmıyo ama 12 kilodan fazla alırsanız kalıyo bence bana göre böylesengözlerimebaksanab

[aaa ben 30 u bulmazsam iyi
şimdi 7 kg kalan 4 aydada *3 desek 12 kg daha bakalım en az limit bu .:))))))

nilaycımm geçmiş olsun cnm.. benim de 2. doz bu ayın 26 sında...alıştık artıkk...

ay canım ya sgl:1hug:seni oyaladım gittigidiyora bi bakayım sana iyi geceler rüyanda bebegini görürsün inş.

canım benim rica ederim Şeniz
" rüyanda bebegini görürsün inş " demişsin ya , ne kadar içten dilediysen artık ben hakkaten oğluşumu gördümmmmm :asigim:
gördüğüm yetmedi hatta emzirdim bile :asigim:
o emzirme hissini , sütün ilk damarlardan geçisini hissettim resmen :1rolleyes:
bütün gün leyla gibiydim o yüzden , hay Allah razı olsun senden :Saruboceq:
inşallah sen de görürüsün bebeğini canım rüyanda ve sonra zamanı gelince kollarında :Saruboceq:

Bende 3,5 kilo almışım sabahleyin tartıldım 62,5 çıktım .
Haftabası 61,5 tum:)) 3 günde 1 kilo almışım

elbetteki dikkat edelim etmeliyizde yağ olarak kendisinde kalmasını kimse istemez kiloların mesela ben makarnayla pilavla bulgurla kesinlikle ekmek yemiyorum gece 7 den sonra yemek yemiyorum sadece meyva yiyorum vs vs gibi

canım akşam 19,45 civarı evde oluyorum.bu 7 den sonra yemek yememe bana uymazCADIARZU

bende iki gündür çok acıkıyorum cidden baş etmek içinde elim suya gidiyo hemen su içiyorum yarım saat daha oyalıyorum kendimidelikafadulden

nilaycım geçmiş olsun bende ayın 16 sında olucam aşı a.s.
ebush eşin madem istemiyor 5 kilodan daha fazla almanı bi zahmet 7. aydan sona o taşısın bebeğikaydirigubbakcemile3 ne bu be böyle ambargomu olur sana yazık
hiç anlamıyorlar bizim halimiden bu erkekler :dilcikar:

Nilaycım hoşgeldin canım
aşı 2-3 gün kolunda ağrı bırakır telaslanma sonra geçiyor
evet öyle dediler ama şimdi hiç acımıyor inşallah acımaz canımcım..
nilay geçmiş olsun benimde 16 da var aşım bakalım nasıl gidicem-tatlicadiarzu-
sağol tatlım..
hadi bakalım hepimiz aşılanıcaz :)))
nilaycımm geçmiş olsun cnm.. benim de 2. doz bu ayın 26 sında...alıştık artıkk...
canım teşekkürler.. ilk dozu oldunmu canım sen 22. haftadan sonra yapıyorlar ilk dozu ikinci dozuda 1 ay sonra yapıyorlar..senin ne zaman yaptılar?

nilaycım benim ilk dozum 20+4 deyken oldu... aslında sağlık ocağı 16. haftadan sonra gel dedi ama ben yine 20. haftamda oldumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…