kızlar aldığınız 12 kiloyla alakası yok bence işin tamamen bünyeyle alakalı
çünkü görümcemden biliyorum doumunda 27 kilo aldı gözlerimle şahit oldum buzdolabının önünden hiç ayrılmıyordu devamlı yiyordu
doğumu yaptıktan 1 sene sonra yani emzirmeyi bırakınca hamile kalmadan önceki kilosunun bile altına düştü hemde 31 yaşında doğum yapmıştı
kesinlikle boğazını tutarsan vermeyeceksin diye bişiy yok ben inanmıyorum şahsen buna
birde 6. ayımıza nerdeyse girdik yada giricez bu aydan sora 3 kilo almıştım çatlasam 17 yada 20 kilo alamam o yüzden kilomu çok dert etmiyorum seneye bebeğimi emzirmeden kesince yaparım rejimim veririm kilom da olursa
kesinlikle bünye ile alakası var ama biz yine de dikkat edelimmm....
eevt eskiden yapardım bana mısn demezidm.her türlü.hamile olunca kaytarmaya başladım:))Ev hanımı olsaydım çeşit çeşit yemek yapardım
calışıpta eve gelip yemek yapmak gerçekten de ölüm
aaa ben 7 kg aldım bile sen hiç korkma.kız korkutmayın beni ya alıyormu öyle kilolarr gerçi ben hala 3 kilo ile davam etmekteyim ama korktum şimdi :CüvCüv:
valla elimden geldiğinc eyapayım deidm.ama ben gittiğimde eşim kayınvalidem de oluyor.sohbe derken yemek yiyor çıkıyorum .ben de hiç böyle sırt daymayı sevmeidğim halde kayınvalideye dayadım 1 aydır.yemek işini haftanın en az 3 günü:)))Ben yapmıyorum bile İlsu'cum haftaiçi bazen makarna vb. geçiştiriyorum bazen babaneme gidiyorum, sadece haftasonu yemek yapabiliyorum mirmirmirmir
evet kızlar hamileliğinde toplam 12 kilo ile bitirseniz kilo kalmıyo ama 12 kilodan fazla alırsanız kalıyo bence bana göre böylesengözlerimebaksanab
ay canım ya sgl:1hug:seni oyaladım gittigidiyora bi bakayım sana iyi geceler rüyanda bebegini görürsün inş.
elbetteki dikkat edelim etmeliyizde yağ olarak kendisinde kalmasını kimse istemez kiloların mesela ben makarnayla pilavla bulgurla kesinlikle ekmek yemiyorum gece 7 den sonra yemek yemiyorum sadece meyva yiyorum vs vs gibi
evet öyle dediler ama şimdi hiç acımıyor inşallah acımaz canımcım..Nilaycım hoşgeldin canım
aşı 2-3 gün kolunda ağrı bırakır telaslanma sonra geçiyor
sağol tatlım..nilay geçmiş olsun benimde 16 da var aşım bakalım nasıl gidicem-tatlicadiarzu-
canım teşekkürler.. ilk dozu oldunmu canım sen 22. haftadan sonra yapıyorlar ilk dozu ikinci dozuda 1 ay sonra yapıyorlar..senin ne zaman yaptılar?nilaycımm geçmiş olsun cnm.. benim de 2. doz bu ayın 26 sında...alıştık artıkk...
canım akşam 19,45 civarı evde oluyorum.bu 7 den sonra yemek yememe bana uymazCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?