sende yemekten sona bişiyler atıştırmazsın tatlım olmaz mı
Katılıyorummmm,ben sabah 8de kalkıp yaptım bugün hergün ne yiyelim diye düşünmekten fenalık geldi hep kahvaltıda olmuyo insan yemeği özlüyo arada.Aaahh ahhh şu izin günlerimi iple çekiyorumda o zamanda yemek yapıcak hal kalıcak mı bakalım.
Melekcim hoşgeldinnn seni tekrar burda görmek çok güzel :1hug:
nilaycım geçmiş olsun bende ayın 16 sında olucam aşı a.s.
ebush eşin madem istemiyor 5 kilodan daha fazla almanı bi zahmet 7. aydan sona o taşısın bebeğikaydirigubbakcemile3 ne bu be böyle ambargomu olur sana yazık
hiç anlamıyorlar bizim halimiden bu erkekler :dilcikar:
ama yemekten sorna muhahkkak canım meyve çekiyor.birde çerez yiyorum bazı günerl.badem ceviz gibi.cokacimcoook
arada da tatlı krizm tutuyor.en haif şeyelri seçiyorum ama
bilmiyorum.bzaen gözüm mü karnım mı aç bilmiyorum.hiç doymayacak gibi her şeye saldırmak geçiyor içimden .delikafadulden
sağol sevtapcım:)
doktorum bu tetanoz aşısı ömrünün sonuna kadar korur seni dedi..
Artık paslı metaller korksun bizdenkaydirigubbakcemile3
ben 53 kilo ile başladım hamileliğe...........hedefim 63 ile doğum yapmak.......şu an 55.5 kiloyum..........son 4 ayda 8 kilo alma hakkım var en fazla inşallah başarabilirim
ya banada 22. haftadan sonra dedi doktorum sağlık ocağıda 22. haftadan sonra dedi..nilaycım benim ilk dozum 20+4 deyken oldu... aslında sağlık ocağı 16. haftadan sonra gel dedi ama ben yine 20. haftamda oldumm..
Nilaycım hoşgeldin.çokta geçmiş olsun.ilk gün ağrısı oluyo ama sonraki gün geçiyo merak etme. Ben 5.dozumuda tamamladım.bitirdim artık.darısı başınıza.bu arada hiç uğramaz oldun hayırdır
ben 53 kilo ile başladım hamileliğe...........hedefim 63 ile doğum yapmak.......şu an 55.5 kiloyum..........son 4 ayda 8 kilo alma hakkım var en fazla inşallah başarabilirim
kızlar karnım ağrımaya başladı kafamçokkarıştı
hayırdır canım neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?