2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Nilaycım hoşgeldin.çokta geçmiş olsun.ilk gün ağrısı oluyo ama sonraki gün geçiyo merak etme. Ben 5.dozumuda tamamladım.bitirdim artık.darısı başınıza.bu arada hiç uğramaz oldun hayırdır

sende yemekten sona bişiyler atıştırmazsın tatlım olmaz mı

ama yemekten sorna muhahkkak canım meyve çekiyor.birde çerez yiyorum bazı günerl.badem ceviz gibi.cokacimcoook
arada da tatlı krizm tutuyor.en haif şeyelri seçiyorum ama
bilmiyorum.bzaen gözüm mü karnım mı aç bilmiyorum.hiç doymayacak gibi her şeye saldırmak geçiyor içimden .delikafadulden

CANIM HOŞBULDUK...
ÇALIŞINCA YEMEK ZOR OLUYOR GERÇEKTEN..ALLAHTAN BEN HİÇ YEMEK YAPMIYORUM KAYINVALİDEM YAPIYOR BÜTÜN YEMEKLERİMİ...........
YOKSA ÇOK ZORLANIRDIM:1closedeyes:

selam arkadaslar.. nasilsiniz bakalim?? yine asidan bahsediliyo hazir bu konuda konusuluyoken bende bisi sorayim. ben burada asi falan olmak istemiyorum. zaten bu konuda doktorumda hiicbisi demedi. 7. ayda turkiyede olucam. o zmn vurulmam uygun diil mi?? yada hic vurulmayan var mi??

sağol sevtapcım:)
doktorum bu tetanoz aşısı ömrünün sonuna kadar korur seni dedi..
artık paslı metaller korksun bizdenkaydirigubbakcemile3

saldır gitsin o zaman hayatım yiyeceklerekaydirigubbakcemile3:roflol:
bir dirhem et bin ayıp örtermiş napalım yapıcak bişiyimiz yok
kudurdu boğazlarımız artık
ayy çok güldüm göbeğim bile zıpladı yaakaydirigubbakcemile3

ben 53 kilo ile başladım hamileliğe...........hedefim 63 ile doğum yapmak.......şu an 55.5 kiloyum..........son 4 ayda 8 kilo alma hakkım var en fazla inşallah başarabilirim

sağol sevtapcım:)
doktorum bu tetanoz aşısı ömrünün sonuna kadar korur seni dedi..
Artık paslı metaller korksun bizdenkaydirigubbakcemile3

ya nilaycım öle bi aşıyla olmuyoki o.5 doz vurulman gerekiyomuş.ben tamamladım.ve ebe bana 50 yıl aşı ihtiyacın kalmadı dedi.ve bidaki gebeliklerimdede daha aşı maşı yok.

ben 53 kilo ile başladım hamileliğe...........hedefim 63 ile doğum yapmak.......şu an 55.5 kiloyum..........son 4 ayda 8 kilo alma hakkım var en fazla inşallah başarabilirim

bende 12-13 kiloile tamamlamayı düşünüyorum allahtan boy varda kaldırıyor kiloyu benimde daha 10 kilo alma hakkım var henüz

eger calıssaydım asla yemek yapmazdım esımde beklemezdı zaten sımdıde hamısım dıye beklemıyo canım benım:asigim:
swethome canım aksam eve gıdınce yemek yerıne meyve salata yada k-flakes falan yemeyı dene

akşama annemlere gidiyorummmmmmmmmm
şimdiden aradım tembihledim..........
sakın hamurişi veya ağır yemekler yapma valla hiçbişey yemem dedim.........
sebze yemeği var çok sevdiğim hafif.........onu istedim bide yoğurt yeter dedim...........
tatlı ne yapayım diye soruyor.........
ben de sakın yapma bişey dedim.........
zavallım şaşırdı tamam rejimli bebek diyor...

nilaycım benim ilk dozum 20+4 deyken oldu... aslında sağlık ocağı 16. haftadan sonra gel dedi ama ben yine 20. haftamda oldumm..
ya banada 22. haftadan sonra dedi doktorum sağlık ocağıda 22. haftadan sonra dedi..
bende öle biliyordum demekki değişebiliyormuş canım...

teşekkürler canım..seninde bitmiş gözün aydın..
5 dozmu:1shok: 2 doz diye biliyorum ben..
evet tatlım giremiyorum artık çok sık biraz bakıyorum sayfalar dolmuş muhabbetlere fransız kalıyorum diye çıkıyorum..
genelde öğlenleri yürüyüşe falan çıkıyorum pek evde durmuyorum..
birde arada ağrılarım oluyor böbreğimde uzanıyorum..
yokluğumu fark etmişsin canım öptüm seni a.s.

nilaycım merhaba tatlım nasılsın aşınızı olmuşsunuz ben daha olmadım önümüzdeki hafta olacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…