dilaracım gaz sancın mı var ne oldu canım
bilmiyorumki canım havada güzeldi üşütmedim hemen markete girdim geldim belki yemek yiyim geçer karnımmı acıktı needelikafadulden
nilaycım merhaba tatlım nasılsın aşınızı olmuşsunuz ben daha olmadım önümüzdeki hafta olacağım bakalım
bi yemek yiyim geliyorumkimse bir yere gitmesin klava:
selam melekcim saol biraz acımaya başladı kolum ama idare edicez artık..
önümüzdeki ayda 2. dozu olucam..
canım sen 2 buçuk kilomu aldın hemüz bence çok az tatlım ya o kadarda özen gösterme tatlınıda ye yemeğinide arada hamur işinide ben canım ne isterse yiyorum valla..
emzirirken girermiş kilolar zaten ben inanıyorum 34 bedendim ama doğumdan sonra 36 ya inerim yine..
hamurişi ve tatlıyı öcü gibi görmeye başladım valla nilaycımkötükedihüso
ne bileyim bi yararı olmadığını düşünüyorum.....
benden korkusuna zavallı canım bile isteyemiyor bu tür şeyleri:roflol:
hayırlısıyla vereceğiz inşallah kiloları bebeklerimiz sağlıkla gelsin de:1hug:
Tric*ho*mo*nasva*gi*na*lis’e bağ*lı üret*rit ve va*ji*nit,gi*ar*di*ya*zis ve ana*erob bak*te*ri en*fek*si*yon*la*rı*nın te*da*vi*sin*de;ana*erob bak*te*ri en*fek*si*yo*nu ola*sı*lı*ğı*nı ön*le*mek için, yük*sek riskta*şı*yan (vü*cu*dun sa*vun*ma di*ren*ci dü*şük ya da bas*kı*da bu*lu*nan, uzunsü*re*li re*ani*mas*yon*da tu*tul*muş, mü*ker*rer ame*li*yat ge*çir*miş, de*ği*şikan*ti*bi*yo*tik te*da*vi*le*ri gör*müş) has*ta*lar*da endikedir
İmi*da*zoltü*rev*le*ri*ne kar*şı aşı*rı du*yar*lı*ğı olan*lar*da kont*ren*di*ke*dirŞeniz
neden bole cıktı ınternetten ındırdım allah allah...
canim sagolasin yaa. ilgilendin ugrastigin icin.TurkMedikal . N E T >> Vademecum >> Nidazol
canım burdan okuyabılırsın benım ılacımın aynısı.........
masallah oglusuna canim. kocaman olmuss...
Cici ve şeker Anneler Merhaba :jeyyar:
Bugün renkli ultrasona girdik.Allahıma binlerce şükür hiçbir sorunu yok oğluşumun.Ama tek sorun rahim duvarının arasından çıkartamadı dr.amcası:1no2:sıkışık çekti videoyu.6 videosu var ama 2 snlik videolar...Sağlığı yerinde çok şükür ama benim sorunum hala geçmedi gögsümün tam altındaki ağrım hala kramp gibi ilerliyor.Dr.normal dedi iç organlarım yukarı çıkarken gayet normalmiş ama az kişide rastlanırmış bu ağrıya....Hadi hayırlısı çok mutluyuz şimdi ama keşke videolar 2 snlik değilde 5-10 dk ve tam olsaydı parça parça olmasından daha iyi olurduCADIARZU
nurcum gecmis olsun canim yaa. aman dikkkat et.kızlar feci üşütmüşüm ya titriyorum ve burnum şakır şakır akıyor o kadarda dikkat ettim
AHAN DA BENNNNNN delikafadulden
pazar dönüşü asansörde çektim kaydirigubbakcemile3
söyle söyle bakalım..............merak ettim bak duymaya aşerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?