2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende bebeğime bişeyler almak istiyorumm ama 7. ay dan önce almaya korkuyorum nedense...

CANIM ZATEN İŞYERİNDE O ŞEKİLDE YİYORUM.
ŞİRKETTEN GELEN YEMEĞİ YEMEDİĞİM İÇİN.BURADA MISIR GEVREĞİ-ÇORBA-PEYİR -YUMURTA GİİB TERCİHERLİMİZ VAR ANCAK.
:)))))))
AKŞAM DA AYNI YAAPRSAM TEK YÖNLÜ BESLNEMİŞ OALCĞAIM :)))))
BEN BELLİ OLDU ŞİŞKO BİR ANNE OLACAĞIM.AMA KOŞTURURKEN ZAYIFLARIM HERHALDE.
İŞE BAŞLADIKTAN SORNA .ANAM AĞLAR VALLAHİ.
NE YAPSAM BİLMEM TABİ:)))))
EVDE OŞTUR BEBEK -YEMEK -İŞ-SABA ERKEN BEBEĞİ HAZIRLA-İŞE GİT GEL-BAKICI SORUNU AYRI DERT OFFFFFFF
BEN ŞİŞKO AMA TELAŞLI BİR ANNE OLCAĞIMkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım .. iki tane ikiz anne adayımız var , comebaby ve aslı , seninle beraber 3 oldunuz
aslıyı açıkçası görmüyorum burada , comebaby ise şu sıralar dinlenerek geçirdiği için günlerini bir de evde misafirleri olduğundan pek sık giremiyor , ama yakalayınca hemen sor derim ben kaydirigubbakcemile3
bu arada hoş geldin ve keyifli paylaşımlar :1hug:

herkese gunaydına.s.
star_dust ve nurcum göbuşlerınız cok seker masalah
lotus79 canım cok sukur atlatmıssın zor gunlerı ınsallah bırdaha yasamazsın böyle sıkıntılar:Saruboceq:

Stardust ve nurcum göbüşlerinize maşallah.

Papetland testinin temiz çıkmasına çok sevindim.ikizler sağlıkla gelsin anneleri

günaydın kızlar
işlerim çok yoğun şu sıralar pek takılamıyorum sizlere
stardust ve nurcum göbekler bir harika büyüsünler kuzuklar

Günaydın kıslar
Stardust nur göbişler harika valla maşallah kuzucuklara ve sizlere çok güsel göbişler

teşekkür ederim kısssslarrr Şeniz

tuzu kesmen lazım canım , dr.um bana da yasakladı , vücudum çok şişti hamilelik haftama göre .. önce azcık azalttım .. salataya , yemek yerken tabağıma atmadım .. yemekler az tuzla pişti , kremalıyoğurtlu çrbalara biraz attım , çünkü midem kaldırmıyordu yoksa :1no2: sonra yemekler sadece salçanın tuzuyla pişti , tuz hiç eklemedim .. geçenlerde soya sosu-barbekü sosu vb. ekleyerek yaptığımız et-sebze yemeğini yaptı eşim , normalde hem pişişirken hem de tabağımıza koyduğumuzda tuz eklerdik , eşim pişerken çay kaşığının çok çok ucunda atmış , inan yiyemedim .. içtiğim hazır ayranı sulandırıp tuzsuz hale geitrdim , eşim üzülmesin diye zorla yedim desem yeri .. yani insan bir süre sonra alışıyor .. ki ben " bana 3 beyazdan şekeri , unu yasaklasınlar ama tuzu yasaklamasınlar yapamam " derdim önceki yıllarda .. ama iş başa düşünce ve ulvi bir amaç varsa hakkaten yapıyosun ve bi bakmışsın tuzlu yiyecekler senin için ıyyyykkkk olmuş kaydirigubbakcemile3

maşallah ksss kaşı kaşıııı kaydirigubbakcemile3
ben de sabaha karşı kalktığımda tosbaaam kemirmiş oluyor ve bi şeyler atıştırmadan uyuyamıyorum cokacimcoook

tuzdandır , tuzu ben de çok severdim ama inan azaltılabiliyor , sonra bi bakmışsın , " tuzlu mu ?? ayyyy kalsın " felan oluyosun , tecrübeyle sabit yerimseniben

Salı günü gideceğim canım bakalım
belki iğne verir

canımcım geçmiş olsun a.s.
comebaby de kullanıyor göbekten kan sulandırıcı iğne , biliyorsun değil mi yerimseniben
bir de coraspirin kullanmıyor muydun ???

uzun zamandır yoksun sen , nererlere kaybolup gidiyorsun :uhm:
belli olmadı mı yavru kuşun cinsiyeti hala ???

kızlar ben bir 5 dk sonra çıkıcam.sizlere iyi muhabbetler.çok kaynatmayın.bana dua edin.benim yağuşuklu iyi olsun.bant filan bir etki etmemiş olsun

inşallah sağlıklı haberlerle dönersin , akşam evden girip yaz gelişmeleri ok yerimseniben

canım amniyosentez yaptırıp , Allaha şükür :Saruboceq: , güzel sonuç aldıysan niye bir daha detaylı istediler ki ??
hani amniysentezden etkilendiler mi gibi bir düşünce mi oluştu , hem olur mu ki böyle bir şey ???
Allah her iki kuzunu da sağlıcakla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin ...

geçmiş olsun canım , iyi bak kendine klava: bakmıyosun çünkü ..
ne zaman seninle ilgili bi yazı okusam hastasın , biraz daha dikkat et :1hug:
artık evini taşıdın , kalleş patron da yolladı seni eve , bundan böyle kır bi yanını otur evde .. güzel havalar dışında burnunu uzatma sokağa .. hem kendine hem oğluşumun arkadaşı Ege'me iyi bak Şeniz

sen de mi Bürütüs klava:
kız azıcık dikkat edin anacım yaaa :1hug:
hayır böyle boru boru konuşuyorum , yarın ben de dermişim " yandım anammmm " diye , ay ne güleriiimmmmm kendime kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun tatlışımmmmm a.s.

kızlar ya haftaya kontrolümüz var şeker testi yaptırın dedi drum sizden istendi mii

benim daha var galiba , dr.um geçenlerde benimle ilgili çizelgeyi gösterdi pc sinden , belki bu ctesi kontrolde söyler...

ayyyyy bunu yazarken kuzum kıpır kıpır kıpırdadıııııııııııı
yirim onu ben yirimmmmmmmmmmm delikafadulden

benim görümcem 30 kilo almış hamileyken
yemese bile alıyormuş bünye ile ilgili sanirim

kesin su içmekten olmuştur , onu da dedi mi kaydirigubbakcemile3
geçen gittiğim kuaför ilk hamileliğinde hergün 1 tepsi ( ismi lazım değil ) bi tatlı yapıyormuş , akşama bitiyormuş o tatlı .. bu böyle doğuma kadar gitmiş ..
50 ile başladığı hamileliğini 85 le tamamlamış :1shok:
o yüzden bebek alsa alsa 4 kilo , bunun eşi kuşu etsin 2-3 kilo geriye en az 20 kg kalıyo , görümcende hamilelerde olan hafıza sorunu hasıl olmuş sanırım , hani omega 3 eksikliği balık yenmez ve balık yağı da tüketilmeyince ortaya çıkan sorun yerimseniben
sen yine de inanmış gibi yap tatlım , bozulmasın bari kaydirigubbakcemile3

58 kg 1,60 boyda hamile kaldım.
Ama herkes çok ideal olduğumu söylesede 55 olduğum zamanalrı çok severim.
Kısmet
ye gitsin diyorum kendime;:))))))))))))

bence cok normal hamıle kaldıgın kılo
bende 60 ıle hamıle kaldım en son 63 kıloydum sımdı 66 falan olmusumdur heralde ama görsen hala aynıyım boyumda 1.60 falan fazla uzun degılımdır emınım
sadece göbusum önde bıde kalcalarım top gıbı kıcım dısarıya fırlamıs çok komık duruyo:roflol:

kıs senle biz kopyamıyız ne :roflol: benim boyumda 1,60 kilom 62 di hamile kalmadan önce-tatlicadiarzu-

uzun zamandır yoksun sen , nererlere kaybolup gidiyorsun :uhm:
belli olmadı mı yavru kuşun cinsiyeti hala ???
[/B]

canım ya sorma taşınma eylemimiz var da yakınlarda evi toplamaya başladım yavaş yavaş. kendimi yormak istemiyorum diye şimdiden başladım onlarla uğraşıyordum bir haftadır falan. minik kuzumu da görmeye gidemedik bi türlü. ne zaman gideceğimiz de belli değil şu sıralar çook işimiz var onlarla boğuşuyoruz. bir de merkeze uzak bi yerdeyim dr buraya çook uzak....
neyse ki hareketlerini hissediyorum da içim rahat.
senin de göbüşünü gördüm maşallah çok şeker

ayyyyy star dust ödümü kopardın canım forum ilk giri,şte son yazılan yazılar varya orada star dust haberler kötü kanamam var yazıyordu deli gibi aradım ödüm koptu meğer sen o yazıya cevap yazmışsın tüp bebek bölümündeymiş dün pazara gitti ondan oldu diyorum kendi kendim e söyleniyordum kafamçokkarıştı

ya kızlar bu kiloları veririz diyoruz ama eski bedenimize de kavuşabilecek miyiz kilo verince.
mesela benim belim kalınlaştı doğumdan sonra incelir mi acaba:uhm:

derin hoş geldin hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…