tamam sevtapçım afiyet olsun bakalım çok yeme ama yarım tabak tamam mı................
biraz da salata ohh tamam işte akşam yemeğin hazır........
iyi akşamlar fıstıklar kaçtım ben artık
canim sagolasin yaa. ilgilendin ugrastigin icin.
:
eger calıssaydım asla yemek yapmazdım esımde beklemezdı zaten sımdıde hamısım dıye beklemıyo canım benım:asigim:
swethome canım aksam eve gıdınce yemek yerıne meyve salata yada k-flakes falan yemeyı dene
slm kızlar....uzun zamandır yazamıyorum bu topıge,arasıra okuyorum ama masallah cok hızlı ılerlıyor yetısemıyorum........
ortalama ıkıbucuk ay yattım canlar kanamam vardı......hamdolsun atlattık sımdılık.....nasıpse ıkızlerım gelıyor...
ıkız bekleyen temmuz anne adayı varmı canlar soracaklarım vardı da....
hepımıze hayırla ve saglıkla gelsın bebısler ınsallah optum hepınızı.....
herkese gunaydına.s.
star_dust ve nurcum göbuşlerınız cok seker masalah
lotus79 canım cok sukur atlatmıssın zor gunlerı ınsallah bırdaha yasamazsın böyle sıkıntılar:Saruboceq:
Stardust ve nurcum göbüşlerinize maşallah.
Papetland testinin temiz çıkmasına çok sevindim.ikizler sağlıkla gelsin anneleri
günaydın kızlar
işlerim çok yoğun şu sıralar pek takılamıyorum sizlere
stardust ve nurcum göbekler bir harika büyüsünler kuzuklar
Günaydın kıslar
Stardust nur göbişler harika valla maşallah kuzucuklara ve sizlere çok güsel göbişler
Kızlar herkese günaydın,
Size sormak isediğim bir şey var. Ben daha 21. hafta içindeyim ama bir haftadır ayaklarımda ve ellerimde şişlik olmaya başladı, özellikle de sabah uyandığımda. Bu sabahsa göz kapaklarım dahi şişmişti senağlama
Daha erken değilmi bunlar için? Sizce neden olabilir?
Buna benzer şikayetleri olan varmı aranızda?
günaydın kızlarr bugün ilk defa bu saate kadar uyudum ama nasıl derseniz akşam fazla yemek yememmiştim süt içip yattım gece haliyle acıktım kız wc kalktı yattı uyumaya devam etti baktım saate saat 5,30 ben uyuyamıyorum karnım ötüyo açlıktan hemen kendime bi sandiviç meyve suyu yedim yattım öyle bi uyumuşumki şükür dedim bu günleride gördüm yine acıktım ben kahvaltı hazırlayımcokacimcoook
Bende gazla bebegi ayırt edemiyorumİnsallah güzel haberlerle dönersin cnm... Ne kadr heyecalı bişey ya insanın hayatındaki baska bi heyecanla karşılaştırması mümkün degil :sm_cool:
Kızlar bu arada benimde sabah ellerimde akşamda ayaklarımda şişme oluyo, ayaklarım resmen bi topun üzerine parmak çizglerini çizmişsin gibi oluyo kaydirigubbakcemile3, doktorum tüm sorumlunun tuz oldugunu sölüyo, bende tuzu cok severim :1no2: Geceleri ama cok sükür hala cok rahat yatıyorum lavaboya cok kalkıyorm ama hala yatış kalkış seriliğim bozulmadı, insallah bilas daha sona dogru baslar diyorum cunku hep duydugum eninde sonunda uyku problemini tüm anne adaylarının yaşadığı...
Salı günü gideceğim canım bakalım
belki iğne verir
merhabalar temmuzun güzel anneleria.s.
herkesler özellikle bebişler iyiler maşallah
günler ne kadar da hızlı geçiyor hepimiz yarıyı geçtik nerdeyse
bebişlerimiz en az 20 cm koccamaaan oldular
her türlü hayatımıza etki etmeye başladılar ben burdayım diyolar her halleriyle, bize anneliği yaşatmaya başladılar çok şükür.
minik kuzumu çook seviyorumsırnaşık şey
kızlar ben bir 5 dk sonra çıkıcam.sizlere iyi muhabbetler.çok kaynatmayın.bana dua edin.benim yağuşuklu iyi olsun.bant filan bir etki etmemiş olsun
merhaba güzel anneler, akşam baya kaynatmışsınız oku oku bitiremedim valla.
detaylı ultrason sonucunda tedavi gören ilaç takviyesi alan varmı aranızda.
yoksa sadece organların sağlıklı olup olunmadığına mı bakılıyor
ben 17. haftada yaptırdım sorun çıkmamıştı bi konu hariç onun için de amniyosentez yaptırdım zaten çok şükür bi sorun olmadığını öğrendim
ama 21. haftada tekrar detaylı yaptırmamı önerdiler ben gerekli olup olmadığını düşünüyorum şimdi
ikiz oldukları için 400 ödemiştim bi öncekinde muhtemelen şimdide o kadar istiyecekler o yüzden kararsızım
sağoll canımm.. suyu çok içmem lazım zaten sistit de vardı bende idrar testimi tekrarlamam lazım aslında ama işlerden fırsat bulamıyorum işte bi de taşınma v.s çıkmıştı... en güzeli dr umu arayayım
benimde iştah durumum felaket annecik ortalağı iyecem diye eşimin ödü kopuyor
kırkbirkere aşşallah bana ama 3 kilo aldım henüz sanırım yakıyor bünyem yada bebeğe gidiyor
bie bu el ayak şişmesi bende olmuyor sanırım hiç tuz yemediğimden kaynaklanıyor ben hiç tuz tüketmişyorum bunun etkisi olsa gerek bu
uanlız kızlar sanırım benimde idrar yollarımda enfeksiyon var çok yanma oluyor çünkü idrarımı yaparken :asigim:
kızlar ya haftaya kontrolümüz var şeker testi yaptırın dedi drum sizden istendi mii
benim görümcem 30 kilo almış hamileyken
yemese bile alıyormuş bünye ile ilgili sanirim
bence cok normal hamıle kaldıgın kılo
bende 60 ıle hamıle kaldım en son 63 kıloydum sımdı 66 falan olmusumdur heralde ama görsen hala aynıyım boyumda 1.60 falan fazla uzun degılımdır emınım
sadece göbusum önde bıde kalcalarım top gıbı kıcım dısarıya fırlamıs çok komık duruyo:roflol:
kıs senle biz kopyamıyız ne :roflol: benim boyumda 1,60 kilom 62 di hamile kalmadan önce-tatlicadiarzu-
uzun zamandır yoksun sen , nererlere kaybolup gidiyorsun :uhm:
belli olmadı mı yavru kuşun cinsiyeti hala ???[/B]
cıddımısın diloş ay ne guzel bız oyuzden ıyı anlasıyoruz galıbaŞeniz
ayyyyy star dust ödümü kopardın canım forum ilk giri,şte son yazılan yazılar varya orada star dust haberler kötü kanamam var yazıyordu deli gibi aradım ödüm koptu meğer sen o yazıya cevap yazmışsın tüp bebek bölümündeymiş dün pazara gitti ondan oldu diyorum kendi kendim e söyleniyordum kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?