2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hepinizi tebrik ederimkızlar çok sevindim bende1yıllık evliyim bebek istiyorum beşgün günüm geçtibugün test yaptım ama çıkmadı inşallah çıkarda bende aranıza katılırım banada dua edin lütfen

canım benim hoşgeldinn.. çok haklısın walla hastalık hastası oldum ben... çok dikkat etmem lazım kendimee ve biricik oğluşumaa...

ayyy canımmm inşallah en kısa zamanda allah gönlüne göre verir...:Saruboceq:

hoşbulduk dilara misafirim vardı yeni girebildim oku oku bitiremedim canım benim saçlarımda röfleli siyahlarımda çok çıktı amaboyatmıyorum yinede drum yasak dedi zatenşurda 3.5 ayımız kaldı ama boyatan var

canlarım bende çıkıyorummm.. evime gidiyorummm.... hepinize iyi akşamlarr...

teşekkür ederiz canım allah en kısa zamanda bekletmeden getirir meleğini allah tüm bebek isteyenlerin sesini duysun rabbim inşallah güzel haberinide verirsin biz burdayız sormak istediğin bişey varsa çekinme sor

inş canım Rabbim sana da bi kuzucuk nasib etsin en kısa sürede. belki seninledir de henüz sesini çıkarmıyordur annesi.

aman dikkat
kızlar 3-4 gündür su gibi akıntım wardı doktorumu aradım ve hemen gel dedi başta çok korktum gittim muayene etti bebeğimin sıvısıyla ilgili bi problem yokmuş telefonda bebeğin sıvısı olabil,r dedi allahtan bişey çıkmadı ama enfeksiyon kapmışım eger bir süre daha doktora gitmesydim bebeğime zarar werebilirmiş çok korktum dikkat edin eger öle bi şikayetiniz warsa hemen dr gidinihmal etmeyin

canım geçmiş olsun a.s.

canım çok çok geçmiş olsuna.s.
sende de mi idrar yolları enfeksiyonu çıktı?

ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM.SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.PAYLAŞIMIN İÇİNDE ÇOK SAOLhihoyyyt

zuzucum , o dediğin bende özellikle çocukluk dönemimde olurdu , mızmızın teki olduğumdan bişey yemez beğenmezdim , vitamin eksikliğinden kaynaklanırmış , ivtamin desteğiyle aşmıştık o sorunu .. istersen bi dr.una yada dermatologa da sor .. çatlak olsa el üstünde soğuktan veye bir şeyin sebep olduğu egzama olabilirdi belki ( şimdi dikkat ettim de fetva verir gibi , işin ehli gibi yazmışım kaydirigubbakcemile3 , alerjiden mütevellit çok dermatolog kapısı aşındırdım da a.s ) , ama ennnnn güseli kendi dr.una , kesmezse bi dermatologa görün canım kaydirigubbakcemile5

Allah kavuştursun canım yaaaa :Saruboceq: :teselli:
ben de eşimi bekledim flört dönemimizde , hem de 15 ay :1shok: , kısa dönem de çıkmadı şansına kocişimin , kasım '99da gitti - şubat '01de döndü .. sonra ablalarımızı everdik , annem ben her sene kız veremem gurbete , sen bi sene daha bekliiceksin dedi , hayyyydaaaaaaa ben bi sene daha annemin gönlü hoş olsu diye bekledim , ki o zaman ben Balıkesirde öğretmenim , annemler İzmirde , eşim İst.da .. ay çok uzattım , kendi anılarım depreşti birden :asigim:
Allah sağlıcakla gidip , her kulun evladıyla , yine sağlıcakla dönebilmeyi nasip etsin :Saruboceq:

17.- 18. haftadan sonra ( yani 4 ay bittikten sonra ) birden kilo alınıyormuş , göbişler fırtlıyormuş ...

aldıgım kılolar umrumda ble degıl yeterkı oğlusumu sagsaglım kucagıma alayım:Saruboceq:
hıcbırsey ondan önemlı olamaz:asigim:

ayyynen canım , çak hatta kaydirigubbakcemile5
diyetisyenler , ozon terapistler ne bileyim estetisyenler niye var ayol ???
bizim için kaydirigubbakcemile3
geçenlerde konuşuyoruz eşimle , 4 sene içinde 4 tüp bebek tedavisine dünyanın parasını bayıldık .. Allah izin verir de kucağımıza sağlıcakla alırsak oğluşumuzu , emzirme vs. dönemi geçmesine rağmen veremediğim kilo kalırsa 1 tedaviye vereceğimiz kadar parayla baştan yapılanabilirim dedik hihoyyyt

Allah korusun yaaa , valla gözümüz kulağımız hep üzerlerinde olacak ama bi yolunu bulup yapacaklarını yine yapıyorlar ..
mesela eltim , k.birader , ben ve eşim aynı odadayız , eltimin oğlu ( büyük olan ) kızı kaşla göz arasında bir cırmaladı yüzünü görmelisiniz , ki güya hepimiz de oğlanı kolluyoruz aman kıza rahat versin diye , tamamen birbirlerinden ayırıp iyice kışkırtmamak için de mecburen ikisi de yan yaan ve göz önünde olmak zorundaydı ve malesef yaşanıyor bazen küçük aksaklıklar ..
mesela ben de az değilmişim . daha emeklemeye başladığım zaman kapıyı nasıl açık bulduysam , sen çık dışarı , emekleye emekleye merdivenlerin ortasına kadar gelmişim bi yandan da mıdır mıdır konuşurken komşu teyze kapıyı açmış ablam sanıp beni görüp de " ayyy ben seni seher sandım sen miydiiiiiiiiiiiinnnnnn delikafadulden " deyince ben de emeklerken bi yandan kafayı kaldırınca paldır küldür düşmüşüm geri , çıkan 2-3 dişle dilimi kesmişim .. babam polis memuru ve gececi, , o dönem evlerde tel. yok , bi yolunu bulup beni hastaneye ve haber vermek için de birini karakola göndermişler .. babam gelmiş ki hastane inliyo benim çığlıklarımdan .. dr.un iğnesini ipliğini görünce ağımı kaparmışım , dudaklarımın kenarından vampir gibi sızarmış kan , bazen de boğazıma kaçınca öğürüp açarmışım ağzımı kafamçokkarıştı.. sonunda babamı göndermişler hastanenin teeeee en dışına , bahçeden bile dışarı , dayanamamış çünkü adamcağız .. , sonra yaşlı bi dr. beni kandırıp dilimi yakalamış gazlı bezle falan filan ... halen dilimde bombesi vardır dikiş yerimin
ona da yine sebep benim , ekmek üstü yağ-reçel çok severmişim , ama dikişler çıkana kadar yask olduğu için annem vermiyormuş , bi gün çok ağlamışım , annemin de içine çok batmış vermiş bir parça , dikişin birini o zaman koparmışım , iz de buna sebepmiş.
hay çenemi naaapayım ben :mymeka:
bu da böyle bir anımdır kaydirigubbakcemile3..

şekerim badem yağını sürersen ve yıkarsan bitlenmessin

ama bebe yağını sürersen bitli raziye olursun hehe:)))

ya nasıl sürüyosunuz şu yağları fisfisfis
parmak uçlarınıza sürüp masaj mı yapıyosunuz ??
sonra kaç kere şampuanlanınca çıkıyor o yağlar ??
hep yapmayı düşünüp her seferinde vaz geçmişimdir .. 2 gr yağ sürüp fayda beklerken yarım kilo şampuanla ( dolayısıyla kimyevi maddeyle ) yıkadıktan sonra ne anlamı var gibi bir mantaliteyle hareket ettiğimden denemedim bile :uhm:
mesela bir küçük şişe yağ bir seferde mi kullanılıyor ?

kızlar bende 8 kilo aldım hayırlı uğurlu olsun. düşük kiloyla hamile olaydım hiç takmazdımda tartıda 80 i görünce eyvah diyorsun benneyaptımki

ben de görürüm tartıda , yakındır kaydirigubbakcemile5 çok değil haftaya mesela kaydirigubbakcemile3

boya bakım falan derken ben sacımı doguma bır hafta kala boyatmayı dusunuyorum acaba bı sorun olurmu?benneyaptımki

valla bi kuaföre sorum diplerime organik boya için " organik dediklerinin içinde sadece amonyak yok diğer boyalara göre , kalan her şey aynı ve ben tavsiye etmiyorum , kendime de yapmam böyle bir şeyi " demişti ..
benim saçlarda röfle var , çok çok gözümü karartırsam 8. ayda diplerden 1 parmak geriden yenileticem diplerimi ve paketler açılırken de önce aşağıdan açtırıp saç diplerime değdirtmeden kısım kısım yıkattırırım diye dşünüyorum , bakalım fisfisfis

bunu bende merak edıyorum yurt dıına cıkma ıhtımalım var cunku cumartesı sorucam doktoruma

yurt dışına otobüsle nasıl gidicen yaa , Bulgaristana felan mı ??
ay ne meraklı bişiii oldum ben de yaaaa :roflol:

yaaaa benim oğluşum neden hareketli değill daha babamız bile hissedemedi meraktan çatlıcakk kocişimm....
Maaşallah canım...Valla benim dışarıdan hiç belli olmuyor hareketleri.Ben de eşimin biran önce hssetmesini istiyorum ama henüz anlaşılmıyor.Sadece ben içimde hissediyorum...

benim kociş de hissedemedi , ama sizin kocişler hissedemediyse benimki bi süre daha avcunu yalıcak demekki :roflol:
bana ne şanslısın yaaaa :dilcikar: diyor :))))

Haşim işçcan nerde kızlar .mağaza ismimi yoksa işhnı felan mı merak ettim

canımcım çapa-fındıkzadeden taksime giden otobüsler sola doğru çıkıyor ya bi köprü üzerinde , solda pertevniyal lisesi kalıyor hani , o köprüye gelince 2. durakta ineceksin .. ilk durak asma bir üst geçit , ikinci durak peron gibi , büyük ve üstünden yol geçiyor , zaten oraya girince sağlı sollu bisikletleri bebek ıvır zıvırlarını görürsün yerimseniben
diğer adı " saraçhane durağı " ,daha önce gittiysen İst. belediye yada fatih medical parka gider gibi gidiyorsun yerimseniben

hoşgedsin cicim Şeniz
ama yaa benimde karnım yamulsunn benim hiç ötle olmuyor sadece hareketlerinin hissediyorum ben
ne meraklıymışız kendimizi deptirmeye bizde :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

geçenlerde bi yerde mi okudum eşim mi söyledi bilmiyorum ama ilk duyduğumda çok gülmüştüm , o geldi senin bu mesajını görünce ; kadının biri anlatıyormuş " bir gün sana birisi tekme atacak ve sen çok mutlu olacaksın " deseler inanmazdım , ama öyleymiş , çok mutlu oluyorum o bana tekme attıkça ...

kızlar iyi akşamlar bi bakayım nasılsınız diye geldim hala çok kötüyüm nefes dahi alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…