ya kızlar bu kiloları veririz diyoruz ama eski bedenimize de kavuşabilecek miyiz kilo verince.
mesela benim belim kalınlaştı doğumdan sonra incelir mi acaba:uhm:
kızlar aranızda saç boyatan varmı merak ettim:ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım , iyi bak kendineklava: bakmıyosun çünkü ..
ne zaman seninle ilgili bi yazı okusam hastasın , biraz daha dikkat et :1hug:
artık evini taşıdın , kalleş patron da yolladı seni eve , bundan böyle kır bi yanını otur evde .. güzel havalar dışında burnunu uzatma sokağa .. hem kendine hem oğluşumun arkadaşı Ege'me iyi bak Şeniz
benım ıncelmedı malesef
ayrıca göguslerım catladı ve sarktılar eskısı gıbı dık degıllersenağlama
hepinizi tebrik ederimkızlar çok sevindim bende1yıllık evliyim bebek istiyorum beşgün günüm geçtibugün test yaptım ama çıkmadı inşallah çıkarda bende aranıza katılırım banada dua edin lütfen
hepinizi tebrik ederimkızlar çok sevindim bende1yıllık evliyim bebek istiyorum beşgün günüm geçtibugün test yaptım ama çıkmadı inşallah çıkarda bende aranıza katılırım banada dua edin lütfen
canlarım bende çıkıyorummm.. evime gidiyorummm.... hepinize iyi akşamlarr...
canlarım bende çıkıyorummm.. evime gidiyorummm.... hepinize iyi akşamlarr...
aman dikkat
kızlar 3-4 gündür su gibi akıntım wardı doktorumu aradım ve hemen gel dedi başta çok korktum gittim muayene etti bebeğimin sıvısıyla ilgili bi problem yokmuş telefonda bebeğin sıvısı olabil,r dedi allahtan bişey çıkmadı ama enfeksiyon kapmışım eger bir süre daha doktora gitmesydim bebeğime zarar werebilirmiş çok korktum dikkat edin eger öle bi şikayetiniz warsa hemen dr gidinihmal etmeyin
:1no2::1no2: bi de o var değil mi. göğüsler büyüdü zaten bi de emzirince sarkarlar...
aman dikkat
kızlar 3-4 gündür su gibi akıntım wardı doktorumu aradım ve hemen gel dedi başta çok korktum gittim muayene etti bebeğimin sıvısıyla ilgili bi problem yokmuş telefonda bebeğin sıvısı olabil,r dedi allahtan bişey çıkmadı ama enfeksiyon kapmışım eger bir süre daha doktora gitmesydim bebeğime zarar werebilirmiş çok korktum dikkat edin eger öle bi şikayetiniz warsa hemen dr gidinihmal etmeyin
aman dikkat
Bişi sorcam kızlar tüm bu problemlerin yanında hiç gibi kalır ama cildi cok kuruyan varmı, özellikle el parmaklarımın tırnaga yakın kenarları sanki yarılıyor gibi, sürekli krem sürüyorum ama saniyesinde kremi emiyo CADIARZU
bizimkiler memlekette canım yaa yani ankaradalar:çok üzgünüm:
kasımın sonunda görmüştüm en son. gerçi bir ay sonra ben de gidiyorum memlekete hem de ekime kadar orda kalıcam ama hiiç sevinemiyorum çünkü eşimi askere gönderiyorumsenağlamasenağlamasenağlama
ya kızlar şimdi tartıldım tam 2 kilo daha almışım 66.500gr :çok üzgünüm:
aslında 67 geldide çizme vardiye 500 nü attım kafadan
üf ya hangi ara aldım ben o kiloyu
sürekli oturmaktan alıyorum sanırım :CüvCüv:
ben hamile kalmadan öncede çok yerdim
hiç almazdım noğoldu bana ya
böyle gidersem top gibi yuvarlayarak götürecekler beni:CüvCüv:
aldıgım kılolar umrumda ble degıl yeterkı oğlusumu sagsaglım kucagıma alayım:Saruboceq:
hıcbırsey ondan önemlı olamaz:asigim:
gamyoncuiremsuKıslar saolun valla bende yemeye devam ediyorum bizimki kıpır kıpır içerde ya ama her yerde çokmu hareketli olucak acaba
Ablamın oğlu 10 aylık yerinde saniye durmuyo ona sordum şimdi karnındaykende çok hareketlimiydi dedim saniye durmuyodu gece uyandırıyodu sürekli dedi benimkide öyle hareketlimi olucak demektir bu ya yandım o zaman yeğenim çok fena ya bugün merdiven başına çıkmış sürüne sürüne düşse ev 5 katlı Allah korusun senağlama çok hareketlide çok fena işte hiç bişey yapmıcaksın sürekli peşinde olucaksın ablam mutafağa gidene kadar çıkmış valla karnımızdalarken daha iyi sanki en azından bizimle geziyolar düşme riski yok
şekerim badem yağını sürersen ve yıkarsan bitlenmessin
ama bebe yağını sürersen bitli raziye olursun hehe:)))
kızlar bende 8 kilo aldım hayırlı uğurlu olsun. düşük kiloyla hamile olaydım hiç takmazdımda tartıda 80 i görünce eyvah diyorsun benneyaptımki
boya bakım falan derken ben sacımı doguma bır hafta kala boyatmayı dusunuyorum acaba bı sorun olurmu?benneyaptımki
bunu bende merak edıyorum yurt dıına cıkma ıhtımalım var cunku cumartesı sorucam doktoruma
yaaaa benim oğluşum neden hareketli değill daha babamız bile hissedemedi meraktan çatlıcakk kocişimm....
Maaşallah canım...Valla benim dışarıdan hiç belli olmuyor hareketleri.Ben de eşimin biran önce hssetmesini istiyorum ama henüz anlaşılmıyor.Sadece ben içimde hissediyorum...
Haşim işçcan nerde kızlar .mağaza ismimi yoksa işhnı felan mı merak ettim
hoşgedsin cicim Şeniz
ama yaa benimde karnım yamulsunn benim hiç ötle olmuyor sadece hareketlerinin hissediyorum ben
ne meraklıymışız kendimizi deptirmeye bizde :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?