geçmiş olsun canım( biz iyiyiz canım inşallah sende çabuk atlatırsınbenneyaptımki
Teşekkürler .haşim işcan bana çok uzak kalır.
O halde bn çevreden idare edeceğim.anadolu yakası (kartal) dayım.daha çok alışverşimi pendikten yaparım .orada ne varsa onunla idare ederim.ama pendikte de bayağı mağaza var.
Artık kızımın kısmetinde ne varsa onu alırız.
canım benim rica ederim Şeniz
" rüyanda bebegini görürsün inş " demişsin ya , ne kadar içten dilediysen artık ben hakkaten oğluşumu gördümmmmm :asigim:
gördüğüm yetmedi hatta emzirdim bile :asigim:
o emzirme hissini , sütün ilk damarlardan geçisini hissettim resmen :1rolleyes:
bütün gün leyla gibiydim o yüzden , hay Allah razı olsun senden :Saruboceq:
inşallah sen de görürüsün bebeğini canım rüyanda ve sonra zamanı gelince kollarında :Saruboceq:
Eşim çok nadir.elie bir şeyin çarptığını hissediyor.öyle heyecanlanıyor ki.aşkım aşkım diyor.gözleri bir değişik bakıyor.
Ilk aşık olduğu günlerde ki gibi bana .
Onun o heycenı için bazen.
Kızım hadi babaya bir tane vur diyorum.
Yeter çocuğu rahat bırak.hiper yapacaksın kızımı diyor.
Ay benim minik aşkım bazen gerçekten anlıyor galiba.
Babanın sesine ve eline tepki veiyor.baba hissetmese bile bne öyle hissediyorum ki,
babanın elinin sıcaklığını duyunc abir oraya bir oraya nasıl hareketler yapıyorsa.
Zevkten dört köşe oluyorm.
Allahım doğunca da kucağımıza alıp mutluluktan sarhoş olmayı nasip etisin inşallah
ben de anadolu yakasindayim. sahrayicedid te oturuyorum ama pendik'i iyi bilirim. orada dogmusum, ablam yakin zamana kadar orada oturuyordu. hala ara ara gideriz pendik'e. dedigin gibi kucuk ve derli toplu herseyi bulabiliyorsun. diger yerin bilgisini acikca yazmayayim reklam falan demesinler :) simdi mesaj atarim sana. o kriz herkesin basinda. insallah bebisler ugurlu gelirler canim, herkesin hayati duzene girer.
ya kızlar bu kiloları veririz diyoruz ama eski bedenimize de kavuşabilecek miyiz kilo verince.
mesela benim belim kalınlaştı doğumdan sonra incelir mi acaba:uhm:
kızlar aranızda saç boyatan varmı merak ettim:ecrin_bebek:
Ben boyattım cnm ama organik boyayla
Eşim çok nadir.elie bir şeyin çarptığını hissediyor.öyle heyecanlanıyor ki.aşkım aşkım diyor.gözleri bir değişik bakıyor.
Ilk aşık olduğu günlerde ki gibi bana .
Onun o heycenı için bazen.
Kızım hadi babaya bir tane vur diyorum.
Yeter çocuğu rahat bırak.hiper yapacaksın kızımı diyor.
Ay benim minik aşkım bazen gerçekten anlıyor galiba.
Babanın sesine ve eline tepki veiyor.baba hissetmese bile bne öyle hissediyorum ki,
babanın elinin sıcaklığını duyunc abir oraya bir oraya nasıl hareketler yapıyorsa.
Zevkten dört köşe oluyorm.
Allahım doğunca da kucağımıza alıp mutluluktan sarhoş olmayı nasip etisin inşallah
benım kücük prensım babamız dokununca oynamayı bırakıyo:çok üzgünüm:
bıde esım hep ona sarkılar söyluyo onunla konusuyo ozaman tıp yapıyo sankıkaydirigubbakcemile3
esım elını cekıp susunca baslıyo oynamaya :asigim:
kesınlıkle hıssedıyolar ve anlıyolarkaydirigubbakcemile5
ay sorma canim ya benim pasada sanki beni babasindan kiskaniyo:asigim:
babasi elini karnima koyunca birden duruyo, cekince yeniden basliyo ziplamaya,
tabi ben bozuntuya vermiyorum ama cok komigime gidiyokaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar bilmiyorum benimde minik bi çileğim mi olucak minik bi sıpacım mı olucak valla bende bilmiyorum en geç martın 25 şinde kesin size haber veririm çünkü detaylı usg ye gidicem 18-19 zu gibi ordanda direk anneme 25 şi gibi gelirim o zaman yazarım kızlar
anca geldim kızlar mutfakta yemek işleriyle uğraştım dışarı çıktım geldim maşallah sayfalar dolmuş yine 1 saat bırakmaya gelmiyo sizi gidi sizikaydirigubbakcemile3
Kilo 6. Aydan sonra alınıyor diyorlar tecbrubeli hamişler doğru mu acaba?
Ben şimdi fazla kilo almadığım için sen gör 6. Aydan sonra nasıl alırsın diyorlar
Ben yapmıyorum bile İlsu'cum haftaiçi bazen makarna vb. geçiştiriyorum bazen babaneme gidiyorum, sadece haftasonu yemek yapabiliyorum mirmirmirmir
etrafımdaki bi çok arkdaşımdada denedim bunu helede kızıma hamileyken 4 kişiydik apartmanda 2 kişimiz çok kilo aldı 2 kişi fazla almadı ve onlar eski haline döndü biz dönemedik buda öyle bi koyuyoki insanaÇok üzgünüm çoook
ayyy korktummm walla hakikaten 12 kilo ya da az kaldıı.. daha kaç ayımız var.. yandık walla çook dikkat etmek lazım çook
top gibi yuvarlanırız son aylarımızdalülülülülülü
masallah canim yaa. cok tatli gorunuyosun. allah nazardan korusun:1hug:
bende bebeğime bişeyler almak istiyorumm ama 7. ay dan önce almaya korkuyorum nedense...
star_dust hoşgeldin canummŞeniz
canım ya sorma taşınma eylemimiz var da yakınlarda evi toplamaya başladım yavaş yavaş. kendimi yormak istemiyorum diye şimdiden başladım onlarla uğraşıyordum bir haftadır falan. minik kuzumu da görmeye gidemedik bi türlü. ne zaman gideceğimiz de belli değil şu sıralar çook işimiz var onlarla boğuşuyoruz. bir de merkeze uzak bi yerdeyim dr buraya çook uzak....
neyse ki hareketlerini hissediyorum da içim rahat.
senin de göbüşünü gördüm maşallah çok şeker
ayyyyy star dust ödümü kopardın canım forum ilk giri,şte son yazılan yazılar varya orada star dust haberler kötü kanamam var yazıyordu deli gibi aradım ödüm koptu meğer sen o yazıya cevap yazmışsın tüp bebek bölümündeymiş dün pazara gitti ondan oldu diyorum kendi kendim e söyleniyordum kafamçokkarıştı
aman dikkat
kızlar 3-4 gündür su gibi akıntım wardı doktorumu aradım ve hemen gel dedi başta çok korktum gittim muayene etti bebeğimin sıvısıyla ilgili bi problem yokmuş telefonda bebeğin sıvısı olabil,r dedi allahtan bişey çıkmadı ama enfeksiyon kapmışım eger bir süre daha doktora gitmesydim bebeğime zarar werebilirmiş çok korktum dikkat edin eger öle bi şikayetiniz warsa hemen dr gidinihmal etmeyin
kızlar iyi akşamlar bi bakayım nasılsınız diye geldim hala çok kötüyüm nefes dahi alamıyorum
canım cok sevindim negüzel bi duygu demi inş.sende saglıkla kucagına alısında 2sene doya doya emzirirsin oglusunu.cünkü ben 2yıl emzirdim oglumu zorla bıraktı hatta ama o sırada ne kilo kaldı ne göbek cok güzel vermiştim.hatta dediler emzirmeyi bırakınca alırsın emzirdiginden zayıfladın falan dediler ama hiç alakası olmadı almadım yanisırnaşık şey
aynı fikirdeyim canım , maşallllahhh bizim kızlarda bi çene bi çene kaydirigubbakcemile3
kızlar size bi sır vereyim , belki biliyordur çoğunuz : Lahana suyu kürü !!!!!!!!
ben denedim 1 hafta 10 gün de , çok da dikkat ederek içmememe rağmen , biraz yürüyüş bandımı da kullandım , sabah-akşam 30ar mekikle karnım dümdüz olmuştu diyebilirim a.s
daha önceden de ayı aktiviteleri yapardım bu kadar çabuk düzleşmezdi karnım , ama bu lahana suyu mucizevi bi şey .. bu kürü düzenli bir şekilde 2 ay uygulayan , biraz yediğine ded dikkat edip + fiziksel aktivite ekleyen bir çok kişi 2 ayda 20 kilo verenler olmuş ..
yediğine içtiğine dikkat etmeyip , spor neyin yapmayanlar ise 2 ayda yanlış kalmadıysa aklımda 6 kg felan vermiş sadece bu kürle yerimseniben
ben o yüzden ona güveniyorum , gün gelir de bi kıtlık neyin olmaz da lahananın köküne kıran girmezse çabucak veririm sanırım kaydirigubbakcemile3
selam kızlarr iyi akşamlarr kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin fıstıkımmmm Şeniz
hoş geldin sevtap a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?