2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canim Kartal Pendik tarafinda Chicco'nuin deposu oldugunu ve ayda 1 kez falan depodan satis yapildigini, onunde erkenden kuyruk oldugunu vs okumustum bu sitede. yani evine de yakin, gidebilirsin oraya.

canım cok sevindim negüzel bi duygu demi inş.sende saglıkla kucagına alısında 2sene doya doya emzirirsin oglusunu.cünkü ben 2yıl emzirdim oglumu zorla bıraktı hatta ama o sırada ne kilo kaldı ne göbek cok güzel vermiştim.hatta dediler emzirmeyi bırakınca alırsın emzirdiginden zayıfladın falan dediler ama hiç alakası olmadı almadım yanisırnaşık şey

Benim esim de 10 gun once falandi, hep ayni yerde oynayip duruyordu kizim. koydum elini. ve hissetti. dedi kas atisi gibi. baska nasil olabilir ki:)

Canim o kadar yakin oturuyoruz ki. benim evim de erenkoy'de. Evim kurulu derili orada. gerci kurulu derili derken esyalar komple degismesi lazim da gene de orda bir ev var uzakta, o ev benim evimdir diyebiliyorum:)

Beyz melekcim bu arada hosgeldin, cok iyi bir karar almissin.

buradan d abir hatami duzeltmek istiyorum ozelden de kendisi ile yazistik ama buradan yazdigim icin buradan ozur dilemek istiyorum. Ben silinmis mesajlari gormedigim icin geride kalan okudugum mesajlara gore yorum yapmistim ki, olay bambaskaymis. Yorumumdan dolayi ozur diliyorum kendisinden herkesin huzurunda.

selam arkadaslar ikinci kez:) nasilsiniz bakalim??

nurcum allah acil sifa versin canim yaa..
bende pendikte oturuyorum. haziranda nasipse gittigimdee bebisimin tum ihtiyaclarini ordan alicam. her keseye gore urun bulunabiliyo...

ay sorma canim ya benim pasada sanki beni babasindan kiskaniyo:asigim:
babasi elini karnima koyunca birden duruyo, cekince yeniden basliyo ziplamaya,
tabi ben bozuntuya vermiyorum ama cok komigime gidiyokaydirigubbakcemile3

ya ayyyynı durum bizde de var hem de ayyynısı kaydirigubbakcemile5

ben diyorummmm çilek o çilekkkkk :asigim:

anca geldim kızlar mutfakta yemek işleriyle uğraştım dışarı çıktım geldim maşallah sayfalar dolmuş yine 1 saat bırakmaya gelmiyo sizi gidi sizikaydirigubbakcemile3

aynı fikirdeyim canım , maşallllahhh bizim kızlarda bi çene bi çene kaydirigubbakcemile3

Kilo 6. Aydan sonra alınıyor diyorlar tecbrubeli hamişler doğru mu acaba?
Ben şimdi fazla kilo almadığım için sen gör 6. Aydan sonra nasıl alırsın diyorlar

kıskandıklarından öyle diyorlardır .. belki de almayacaksın , ne malum yerimseniben
benim bir arkadaşım dikkat etti yediğine içtiğine , ama öyle ölçü hesabı , kaşık hesabı felan da yapmadı kaydirigubbakcemile3 sadece 8 kilo aldı , hem tuzu felan da kesmedi , herzamanki gibi bol tuzlu yedi , ödem-tansiyon sorunu da olmadı
doğumdan sonra 2-3 kilosu kalmıştı , onu da dikkat etmeden 3-5 ay içinde verdi

Ben yapmıyorum bile İlsu'cum haftaiçi bazen makarna vb. geçiştiriyorum bazen babaneme gidiyorum, sadece haftasonu yemek yapabiliyorum mirmirmirmir

ben de yemek yapmıyorum , annem geliyo bazen o yapıyor , genelde eşim yapıyor .. bazen hazır çorba içiyorum ama knorr değil , sakın içmeyin knorrdan , çünkü içinde monosodyum glutamat ( kıvam arttırıcı, çorbaya lezzet katan madde ) var , bu madde hamileyken bebeğe ve gelişim çağındaki çocuğa olumsuz çok etkisi var ve yurt dışında bu maddenin kullanılması yasakmış .. ama naturamaks markasıyla marketlerde satılan bir çorba var , onu rahatlıkla yüyebilirsin , çünkü o maddeden yok ve püre gibi , sulandırıp ısıtıp yiyorsunuz cokacimcoook

ayyy korktummm walla hakikaten 12 kilo ya da az kaldıı.. daha kaç ayımız var.. yandık walla çook dikkat etmek lazım çook

top gibi yuvarlanırız son aylarımızdalülülülülülü

kızlar size bi sır vereyim , belki biliyordur çoğunuz : Lahana suyu kürü !!!!!!!!
ben denedim 1 hafta 10 gün de , çok da dikkat ederek içmememe rağmen , biraz yürüyüş bandımı da kullandım , sabah-akşam 30ar mekikle karnım dümdüz olmuştu diyebilirim a.s
daha önceden de ayı aktiviteleri yapardım bu kadar çabuk düzleşmezdi karnım , ama bu lahana suyu mucizevi bi şey .. bu kürü düzenli bir şekilde 2 ay uygulayan , biraz yediğine ded dikkat edip + fiziksel aktivite ekleyen bir çok kişi 2 ayda 20 kilo verenler olmuş ..
yediğine içtiğine dikkat etmeyip , spor neyin yapmayanlar ise 2 ayda yanlış kalmadıysa aklımda 6 kg felan vermiş sadece bu kürle yerimseniben
ben o yüzden ona güveniyorum , gün gelir de bi kıtlık neyin olmaz da lahananın köküne kıran girmezse çabucak veririm sanırım kaydirigubbakcemile3

masallah canim yaa. cok tatli gorunuyosun. allah nazardan korusun:1hug:

teşekkürler sılacımmm Şeniz

bende bebeğime bişeyler almak istiyorumm ama 7. ay dan önce almaya korkuyorum nedense...

canım o korku bende tedaviden öncelerden beri vardı , ama inan cinsiyetini öğrenir öğrenmez soluğu aldık bi bee mağazasında :asigim:
biliyorum tatlım , senin kaıpların oldu bundan önce , ama Allahın izniyle olmayacak bu kez , bak bu haftalara geldin , yolun yarısı çokkkkk şükür bitti sağlıklıca , kalan yarısını da aslanlar gibi tamamlarsın Allahın izniyle ..
ben de korkuyordum , eşim de .. hatta aile üyelerine ambargo uygulamıştım , " sakın almayın , alırsanız da eve felan almam , götürün derim ona göre " derdim , ama aldım canım , hem de görüp beğendiğim , oğluşuma yakışacağını düşündüğüm ilk 3-6 ay için gücümün yettiğini aldım .. düşündüm ki ben şimdi alsam da lamasam da olacağı varsa olacak zaten .. bu zamana kadar helali hoş osun , hep yeğenlerimize aldık , hem de özenerek , hem de kendi çocuğumuza alır gibi sevinerek .. bu kez böyle bir mutluluğu yakalamışken esirgemek istemedik eşimle birbirimizden .. Allah vermesin bir şey olursa kaldırır saklarım hepsini , Allah yine verirse kız-erkek farketmez ona giydiririm dedim , yada birilerinin elbet çocuğu oluyor onlara gönderirim peyder pey dedim ve belki de o yüzden şimdiden puset-bebek arabası-yatak olayına değinmedim henüz yerimseniben amam bakmıyor da değilim kaydirigubbakcemile3

star_dust hoşgeldin canummŞeniz

saol tatlımmmmmmmmm Şeniz
bugün ölen eşim geldi aldı beni , çalıştığı AVM'ye gittik , öğle yimeeeni beraber yedik .. sonra o işe döndü ben de pazar günü doğum günü olan İst.daki bir canım arkadaşıma hediye bişeyler baktım , onu kargoya verdim .. oğluşuma masal kitabı aldım :asigim:
alışverişi yapıp eşimi çağırdım o arabaya koydu , sonra sevisle eve döndüm , bi şeyler yedim derken saat 5 olmuştu bile ..
geldim pc yi açtım hemen , geçmişten beri okuyup geleyim dedim , anam ne çene yapmışınız bugün kaydirigubbakcemile3 ona laf yetirştir buna laf yetiştir halaa forumun sonunu göremedim kaydirigubbakcemile3

ay geçmişler olsun canımmmm , bu halde ev topla yerleştir çok sıkıntılı olmuştur benneyaptımki
ayy ne güzel hareketlerin hissediyorsan :asigim:
ne zaman en yakın kontrolün ??
teşekkürler canımmm :1hug:

ay hadi yaaa :1hug:
canım o arkadaşı ben onun tedavide olduğu dönemden beri tanıyorum , çok şey paylaştık onunla , inanılmaz üzüldüm okuyunca .. dördüzlere hamile kalmıştı ve ikisi daha 8. haftadayken redüksüyonla alındı benneyaptımki Allaha şükür ki bu ikisi sağlıklı çıktı , şimdi biri kız biri erkekmişşşşş :asigim:
kıyamam canım yaaa , paniklettim seni demekkk :1hug:Şeniz

çok çok geçmiş olsun canımmm a.s.
ve teşekkürler bilgilendirme için ...

kızlar iyi akşamlar bi bakayım nasılsınız diye geldim hala çok kötüyüm nefes dahi alamıyorum

geçmiş olsun canımmm , buğu felan yapsan iyi gelmez mi acaba :sm_confused:

aaaaaaaaamin canım inşallah :Saruboceq:
ben de çok istiyorum en az 1 yıl emzireyim , hatta 2 yıl olsa ne güzel olur diye .. ablam da kızını 2 yıl emzirdi , maşallah yeğenim zehir gibi ve bünyesi çok kuvvetli

allah iyiliğini versin emi kıtlık gelcekmiş kaydirigubbakcemile3lahanaya herşeye gelirde lahanaya gelmez şekerim sana katılıyorum lahana çok işe yarıyo ben bide yazın 5 bir yerede mate çayı kullandım 1 ayda 7 kilo verdim normal herşeyimi yedim sadece tuzu azalttım bide sabah akşam yürüyüş ve mekik mekiklerim duruyo doğum yapayım 40 ım çıksın mekiğe devam anacımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…