2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

walla ayynen öyle , lahana ennnnn sevdiğim sebze oluverdi birden kaydirigubbakcemile3
mate vücuttaki ödemi atmaya yardımcı olurmuş , genelde ameliyatlardan sonra önerirlermiş hastalara , sen bir de ödem dostu tuzu da çıkarmışsın hayatından , ohhh ne güzel gitmiş vücuttaki gereksiz su birikintileri .. bir de maydanoz - limon kürü var , onu da uyguluycam emzirmeden sonraya kalan kilolar için altın vuruş olarak ayırdım onu :roflol:
senin doğum normal mi sezaryen mi olcak ??
sezaryende 4-5 hatta kad.doğ. bir arkadşıma göre 6 aydan önce mekik vb. hareketlerin yapılması sakıncalıymış .
ayol sabahları da Ebru'yla plates takıldık mı kilo da kim , ne olcak bizim için hihoyyyt

stardustcim cok haklisin canim mucizevi bisi o lahana kuru. burada ruslar lahana yiyiyp omur geciriyolar. hepsi de incecikler valla. hele 9 aylik hamile bi rus izlenmeye deger. koksocaman bi karin cop gibi kol ve bacaklar. kalcalardan bahsetmiyorum bilee minicikkk.... ahh ahh nerdeeee keske bende ole kalabilsemm...

göbişlerimiz bizden önce gidiyo maşallahı var bende anlamıyorum giyimdenmi fark ediliyo ne oluyorsa bugün gördüler beni göbeğin yok okadar diyolar dün ki misafirler doğurcakmısın diyolar ayy hangisine inanayım bunların birileri yalan söylüyo göbeğim hakkında:roflol:

hoşbulduk fıstıkım nasılsın
ay ben bugün göbeğime bi baktım gebeş kurbağalara dönmüşüm ben yaakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

sen de telefonunla çek ekle görelim delikafadulden
akşamları ( herkes gibi ) benim de çok şişiyor , sabah yatarken , güçççük danam da kıpraşmazsa unutucam hamile olduğumu neredeyse , o derece hissetmiyorum .. ama akşam resmen evrim geçirip bir mutanta dönüşüyorum dermişimmmmm :roflol:

kokoşcumm sen ebruyla plateslere takıla dur bakalım bebeğe kim bakıcak biz onlara takılırken
alman dadı mı tutsak aceppkaydirigubbakcemile3

bizim etimiz budumuz biraz da genetik galiba kaydirigubbakcemile3
bir de kıyamıyoruz galiba yaa , aman o eksik kalmasın ondan da sebeplensin veletcan deyip yiyoruz çoğu zaman sırnaşık şey

canım benim sezaryan olacak aman sen onlara bakma 5 6ay demelerine ben neler yaptım kızdayken görsen düşer kalırdın 20 günlüktüm camları sildim halılarımı yıkadım kaldırdım daha sayımmı merdivenleri 2 şer 2 şer çıkyodum vallahidelikafadulden bendede he unutmuştum kıs iyi aklıma getirdim bi ara şişireyimde ayakarlımı uzatayım üzerine rahat olur havasını almıştım ben onun yazın bide onun üstünde arada tepindim durdum wayy be ben ne çok iş yapmışımdelikafadulden

akşamları gebeş kurbağalara dönüyoruz valla aynen
yarın eklerim canım resmimi

aman şekerim bizde doğumdan sonra lahanaya saldırırz herbişeyini yer içer zayıflarız ruslar yapıyoda bizim ne eksiğimiz var dimi amadelikafadulden

bak ayyyyyynısı bana da oldu .. 31 ocaktaki kontrolümden önce kaşlarımı aldırmak için bi kuaföre gitmiştim , o zaman 13. haftanın sonuydu sanırım , kaşlrımı alan kız bana " doğum yakın galiba " demişti , çok bozulmuştum :çok üzgünüm:
2 gün önce başka bi yerde kaş aldırıyordum , kadın neden raporlu olduğumu ve çalışmadığımı sorunca söyledim hamile olduğumu " aaaaa sen söylemesen anlamazdım biraz göbeğin var gibi duruyor " demişti ..
ben de şaşırdım hangisine inanayım :uhm:
gerçi 2 gün öce boğazlı penye ve incecik ipten örülmüş göbeğimin azcık aşağısına inen tunikimsi bir şey vardı , o yüzden anlamamıştır fisfisfis yoksa resimlerde de görüldüğü üzere dar bi şey giyince , hele bir de akşamsa fırtttttt diyor ordan benimki kaydirigubbakcemile3

bizim etimiz budumuz biraz da genetik galiba kaydirigubbakcemile3
bir de kıyamıyoruz galiba yaa , aman o eksik kalmasın ondan da sebeplensin veletcan deyip yiyoruz çoğu zaman sırnaşık şey

valla ole yaa.. sen istemiyosan bebisinin cani istiyodur. yok sen iki kisilik yemelisin bilmem nee?? gereksiz kilolar alip duruyorus valla yaa. kafamçokkarıştı

yok anam yok sen hagget deliymişin kaydirigubbakcemile3 hayyyyyyyata işim olmaz benim o dönem öyle şeylerle , heralde kırar bi tarafımı nekahet dönemindeyim ayol deyip kurulur bir köşemde otururm :roflol:

aman şekerim bizde doğumdan sonra lahanaya saldırırz herbişeyini yer içer zayıflarız ruslar yapıyoda bizim ne eksiğimiz var dimi amadelikafadulden

ben en çok çiğden salatasını seviyorum , ama mayonez var içinde , naapalım , az koyarız biz de yerimseniben
beni oklavayla kovalamayın, ben arada fastfood yiyorum , kola içiyorum , ketçap-mayonez yiorum
günah çıkaran smiley niye yok :uhm:

terbiyessizz nerde zarar var onları ye sen günah falan çıkarma hiç
yeme yazık tosbana klava:klava:

kokoşcumm sen ebruyla plateslere takıla dur bakalım bebeğe kim bakıcak biz onlara takılırken
alman dadı mı tutsak aceppkaydirigubbakcemile3

akşamları gebeş kurbağalara dönüyoruz valla aynen
yarın eklerim canım resmimi

canım bu çocuk hiç mi uyumuycak :dilcikar:
o zaman yaparıssss delikafadulden
yarın koy bak resmini , niye yarın yaaaaa
şimdi koysana merak ettim hihoyyyt

valla ole yaa.. sen istemiyosan bebisinin cani istiyodur. yok sen iki kisilik yemelisin bilmem nee?? gereksiz kilolar alip duruyorus valla yaa. kafamçokkarıştı

" iki canlısın " ı atlamışsın .. onun cnaı istiyormuş , dünkü velet tadını bilmediği şeyi nerden canı isteyecek :roflol: o muhabbeti emzirirken de yapıyorlar çok , hadi diyosun hamileyken ben yemişimdir de canı çekmiştir felan filan ..
ay yemek yeme üzerine olmadık bahane nerde ?? tabiiki bizde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…