allah iyiliğini versin emi kıtlık gelcekmiş kaydirigubbakcemile3lahanaya herşeye gelirde lahanaya gelmez şekerim sana katılıyorum lahana çok işe yarıyo ben bide yazın 5 bir yerede mate çayı kullandım 1 ayda 7 kilo verdim normal herşeyimi yedim sadece tuzu azalttım bide sabah akşam yürüyüş ve mekik mekiklerim duruyo doğum yapayım 40 ım çıksın mekiğe devam anacımdelikafadulden
hoşbulduk fıstıkım nasılsın
ay ben bugün göbeğime bi baktım gebeş kurbağalara dönmüşüm ben yaakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
walla ayynen öyle , lahana ennnnn sevdiğim sebze oluverdi birden kaydirigubbakcemile3
mate vücuttaki ödemi atmaya yardımcı olurmuş , genelde ameliyatlardan sonra önerirlermiş hastalara , sen bir de ödem dostu tuzu da çıkarmışsın hayatından , ohhh ne güzel gitmiş vücuttaki gereksiz su birikintileri .. bir de maydanoz - limon kürü var , onu da uyguluycam emzirmeden sonraya kalan kilolar için altın vuruş olarak ayırdım onu :roflol:
senin doğum normal mi sezaryen mi olcak ??
sezaryende 4-5 hatta kad.doğ. bir arkadşıma göre 6 aydan önce mekik vb. hareketlerin yapılması sakıncalıymış .
ayol sabahları da Ebru'yla plates takıldık mı kilo da kim , ne olcak bizim için hihoyyyt
stardustcim cok haklisin canim mucizevi bisi o lahana kuru. burada ruslar lahana yiyiyp omur geciriyolar. hepsi de incecikler valla. hele 9 aylik hamile bi rus izlenmeye deger. koksocaman bi karin cop gibi kol ve bacaklar. kalcalardan bahsetmiyorum bilee minicikkk....ahh ahh nerdeeee keske bende ole kalabilsemm...
walla ayynen öyle , lahana ennnnn sevdiğim sebze oluverdi birden kaydirigubbakcemile3
mate vücuttaki ödemi atmaya yardımcı olurmuş , genelde ameliyatlardan sonra önerirlermiş hastalara , sen bir de ödem dostu tuzu da çıkarmışsın hayatından , ohhh ne güzel gitmiş vücuttaki gereksiz su birikintileri .. bir de maydanoz - limon kürü var , onu da uyguluycam emzirmeden sonraya kalan kilolar için altın vuruş olarak ayırdım onu :roflol:
senin doğum normal mi sezaryen mi olcak ??
sezaryende 4-5 hatta kad.doğ. bir arkadşıma göre 6 aydan önce mekik vb. hareketlerin yapılması sakıncalıymış .
ayol sabahları da Ebru'yla plates takıldık mı kilo da kim , ne olcak bizim için hihoyyyt
sen de telefonunla çek ekle görelim delikafadulden
akşamları ( herkes gibi ) benim de çok şişiyor , sabah yatarken , güçççük danam da kıpraşmazsa unutucam hamile olduğumu neredeyse , o derece hissetmiyorum .. ama akşam resmen evrim geçirip bir mutanta dönüşüyorum dermişimmmmm :roflol:
stardustcim cok haklisin canim mucizevi bisi o lahana kuru. burada ruslar lahana yiyiyp omur geciriyolar. hepsi de incecikler valla. hele 9 aylik hamile bi rus izlenmeye deger. koksocaman bi karin cop gibi kol ve bacaklar. kalcalardan bahsetmiyorum bilee minicikkk....ahh ahh nerdeeee keske bende ole kalabilsemm...
göbişlerimiz bizden önce gidiyo maşallahı var bende anlamıyorum giyimdenmi fark ediliyo ne oluyorsa bugün gördüler beni göbeğin yok okadar diyolar dün ki misafirler doğurcakmısın diyolar ayy hangisine inanayım bunların birileri yalan söylüyo göbeğim hakkında:roflol:
bizim etimiz budumuz biraz da genetik galiba kaydirigubbakcemile3
bir de kıyamıyoruz galiba yaa , aman o eksik kalmasın ondan da sebeplensin veletcan deyip yiyoruz çoğu zaman sırnaşık şey
aman şekerim bizde doğumdan sonra lahanaya saldırırz herbişeyini yer içer zayıflarız ruslar yapıyoda bizim ne eksiğimiz var dimi amadelikafadulden
canım benim sezaryan olacak aman sen onlara bakma 5 6ay demelerine ben neler yaptım kızdayken görsen düşer kalırdın 20 günlüktüm camları sildim halılarımı yıkadım kaldırdım daha sayımmı merdivenleri 2 şer 2 şer çıkyodum vallahidelikafadulden bendede he unutmuştum kıs iyi aklıma getirdim bi ara şişireyimde ayakarlımı uzatayım üzerine rahat olur havasını almıştım ben onun yazın bide onun üstünde arada tepindim durdum wayy be ben ne çok iş yapmışımdelikafadulden
aman şekerim bizde doğumdan sonra lahanaya saldırırz herbişeyini yer içer zayıflarız ruslar yapıyoda bizim ne eksiğimiz var dimi amadelikafadulden
ben en çok çiğden salatasını seviyorum , ama mayonez var içinde , naapalım , az koyarız biz de yerimseniben
beni oklavayla kovalamayın, ben arada fastfood yiyorum , kola içiyorum , ketçap-mayonez yiorum
günah çıkaran smiley niye yok :uhm:
ben en çok çiğden salatasını seviyorum , ama mayonez var içinde , naapalım , az koyarız biz de yerimseniben
beni oklavayla kovalamayın, ben arada fastfood yiyorum , kola içiyorum , ketçap-mayonez yiorum
günah çıkaran smiley niye yok :uhm:
kokoşcumm sen ebruyla plateslere takıla dur bakalım bebeğe kim bakıcak biz onlara takılırken
alman dadı mı tutsak aceppkaydirigubbakcemile3
akşamları gebeş kurbağalara dönüyoruz valla aynen
yarın eklerim canım resmimi
valla ole yaa.. sen istemiyosan bebisinin cani istiyodur. yok sen iki kisilik yemelisin bilmem nee?? gereksiz kilolar alip duruyorus valla yaa. kafamçokkarıştı
mayoness ketçap yok 2 ay sabretcenklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?