2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben de kaçtım .. neredeyse akşam 5.30dan beridir buradayım , azcık uzanayım ..
gelirim ilerleyen saaatlerde yine ..mucksssssssss

ben mayonez cok nadır yıyorum ketcabı canım cektıkce yıyorum
benım doktorum sıgara ve alkol harıc ıstedıgın herseyı yıyebılırsın yasak yok dedı ben yınede dıkkat etmeye calısıyorum canım cekınce yıyorum

sormayın benim eşimde öyle bide o tv bakarken yada sevdiği bişey olursa yanında olmamı istiyo bide bana yorum yapıyo kurtlar vadisi seri oldum artık-tatlicadiarzu-

sormayın benim eşimde öyle bide o tv bakarken yada sevdiği bişey olursa yanında olmamı istiyo bide bana yorum yapıyo kurtlar vadisi seri oldum artık-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol: bide sana yorum mu yapıyor kız yazık sana bizimkide son sesde dinliyo benim çocuk da modzart dinleyeceğine kurtlar vadisinin zurnasını dinliyor :roflol:

bende kayınvalideme indim aşağıya aşkı memnuyu izledim çıktım eşimde kurtlar vadisini izliyor ne güzel kurtulmuştuk o diziden yine başladı

kızlar kızıma yeni bir isim buldum sizce nasıl SİDELYA anlamı cennette açan çiçek demekmiş bugün arkadaşım söyledi ben birde ecrini düşünüyorum oda allahın armağanı demekmiş ay ne zor yaaa bir türlü karar veremiyorum

derin sen yine isim bulup karar veremiyorsun bne isim de bulamıyorum ya deli gibi ne olsun diye hç telaş etmiyorum.
kızım canım ben,m diye seveceğim herhalde

sidelya ilginç bir isim , ilk defa duydum .. ama açıkçası ecrin ismini heççç begenmedim haaa , dilber hala gibi oldum kaydirigubbakcemile3
benim favorilerim
" serra , sıla , naz , derin , ekin , elif , eylül "

Ay nihayet yakaladım. Özelden mesaj kafana göre atamıysun ya. 600 sn beklemek lazım. Bir oraya gidiyorum bir buraya geliyorum. Maymun ettin kız beni.

Ay nihayet yakaladım. Özelden mesaj kafana göre atamıysun ya. 600 sn beklemek lazım. Bir oraya gidiyorum bir buraya geliyorum. Maymun ettin kız beni.

ya hakkaten ne gıcık oldu şu 600 sn olayı .. ben de tam buraya bi şey yzıcak oluyorum , hooop mesaj gelmiş , önce ona bakiim diyorum , sonra saf saf onu bekliyordum ki başka sekmeden açma fikrim geldi :))))

bu arada dün ben göbeeemi ekledim , sonracııma bugün nerden baksan 4 saat burdaydım ama sen yoktun bebişim :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…