2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

beyaz melek geçmiş olsun bayağı büyük bir ameliyat geçirmiş görümcen ama sen fazla stres yapma bebişini düşün

takvimler gidince bende değiştirdim bu çıktı
eski takvimim inşallah geri gelir şimdilik sitede bir sorun var.inşallah düzelir

görümcene geçmiş olsun beyaz melek ALLAH şifasını versin morali iyi olursa tedaviside çok daha iyi gider. bu arada bulantılar felaket şekilde başladı zor duruyom ayakta

kızlar diş ağrısı çekiyorum azcık ağrıyo ama ağrısı artıcak diye korkuyorum önericeğiniz bişey varmı ilaç yada bi tür ağrı dindirici..

kızlar ya bir sürü hamişlerimiz var ama yazan yok neredesiniz( sadece topasan 10 kişi yazıyoruz hadi canlanalım diğer arkadaşlarımız nerdesiniz hadi bakalım durumlarınız nasıl merak etmeye başladım...

Kızlar sezeryanı kendiniz mi istiyorsunuz yoksa aksiliklerden dolayı mı ?

canım benim drum söyledi benim kilom çok fazla birde 11 sene sonra gelen bir bebek olduğu için heralda allahım inş o günleri görürüz sağlıkla hepimiz meleklerimize kavuşuruzkaydirigubbakcemile2:içelim::sm_cool:

her iki sebepten de olabiliyor canım
kızlar diş ağrısı çekiyorum azcık ağrıyo ama ağrısı artıcak diye korkuyorum önericeğiniz bişey varmı ilaç yada bi tür ağrı dindirici..

İçinde sadece parasetamol olan ağrı kesici alabilirsin eczanaden..

canım şeyden dolayı sordum bazıları herşey normal olduğu halde sezeryan diye tutturuyorlar o yüzden sordum canım

valla benimki biraz garip oldu . Doğuma 15 gün kalana kadar normal doğum istiyordum fakat 15 gün kala dr. beni alttan muayene etti mahfetti beni gözümden yaş geldi o derece cnm yandı bana açılma olmamış çok az açılmış dedi ve bana sen buna dayanamıyosun doğumda ben böyle en az 20 kere bakıcam dedi tabii ben o gün normal doğuramayacağıma karar verdim. Ama biliyorumki normal doğum isteseydim bile saatlerce sancı çekip gene sezeryana alıcaklardı çünkü çevremdeki 4 arkadaşım bu olayı yaşadı..

ya şimdi bu yazdıklarımdan dolayı kimse yanşıl anlamasın kızlar herkese böyle olmuyo çok rahat normal doğum yapanlarda var bu benim şanssızlığım oldu gözünüzü korkutmıym yaniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…