2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar bence çok erken daha doğum ile ilgili konuşmalar
heleki dr ların sezeryan normal doğum yapacaksın gibilerinden konuşmaları.son ana kadar ne olacağı belli olmaz ki ...hamileliğin gidişatına göre kim ne istiyorsa o şekil doğum yapar ..

tabiki normal doğum en sağlıklısı.her doğumda kadın yeniden doğmuş gibi oluyormuş.gerçekten çok sağlıklı bişey normal doğum yapmak.üstelik göbüşler daha çabuk kayboluyo normal doğumdan sonra.
sezeryan iseBAŞLI BAŞINA BİR AMELİYAT.koplikasyonları her ameliyatla aynı sonuçta anestezi alacaksın.daha fazla bakım gerektiren bir durum.ama pisikolojiniz hangisine daha yakınsa o doğumu tercih edin...saplıklı doğumlar yaparız inşallah

Ben daha evvel rahimden ameliyat olduğum için ve endometriosiz olduğu için rahimde sezaryan olucam Allahın emri artık o...a.s

sağol badem beğenmene sevindim takvimimi...
bu arada bilmeyenler için takvimdeki hamile kız benimmm
nasılll

Beyaz Melek sen Bursa da yaşıyorsun ama ben senin tipini tatara benzetiyorum..Daha öncede sormuştum ama cevaplamamıştın..Benim eşim tatar da...:asigim:

Takvimi nasıl yaptın bize de öğretsene..:)

merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum benide araniza alirsaniz sevinirim.
buarada bende 6+5 haftalik hamileyim. ve cok heyecanliyim.
ah birde su mide bulantisi olmasa. hic bisey yiyemiyorum. cok halsizim...

Merhaba kizlar ...Doktordan yeni geldim ...Ve doktorun söledigine göre hersey ok mis...Kese büyüklügü ve bebek büyüklügü .... Önümüzdeki cumaya tekrar gel daha detayli görebilirz dedi-.... Mutluyum cok ...

yok tatlım tatar değilim hiç alakam da yok bademcim.....
daha önceki sorunu da muhtemelen görmedim yada arada kaynadı hatırlamıyorum.biliyosun orda sayfalar çok çabuk ilerliyordu ben pek geriye dönüp takip edemiyordum ..............:((((
şimdi daha sakin sayfalar o yüzden daha çok görebiliyoruz yazıları falan

Ben profilinde sormuştum canım,topikte değil..neyse öğrenmiş oldum:1hug:

Kızlar bir zamanlar bu bana hayaldi ama şimdi hayallerim gerçek oldu....
Işte ben ve hamile halim.....
Tabiki karnım bu kadar büyük değil ama küçük bir fotomontajla bu hale geldiii

Heeee resmi büyütünce anladım aşağıdaki adresten:lepi:

Bakalım becerebilcekmiyim Baya uğraşmam gerekicekkaydirigubbakcemile3

Teşekkürler:1hug:

kızlar listemiz bayağı kabardı yeni eklenen arkadaşlarla, son durum nedir? isterseniz listeyi güncelleyelim.

bedemcim nerde oldunu bende bilmiyorum çünkü bana da arkadaşım yaptı özloş06 rumuzlu üye yapmıştı ona sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…