2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bademım masallah keselerı gormussun...........ınsallah sana ve hepımıze dogduktan sonrakı fotolarınıda koymak nasıp olur........sevgılerımle canıma.s.

ALEYKÜM SELAMM kaydirigubbakcemile3 MAŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELENLER NASILDA MUTLU EDİYOR İNSANI

herkeze kocamann günaydın,,,,
dün erken çıktım işten akşam da 11,30 da eve geldim.çok yorucu ve stresli bir gün geçirdim dün.görümcem ameliyat oldu tam 5 saat sürdü ameliyat.çok gergin bir bekleyişti.
ameliyat iyi geçmiş.tüm tümor temizlenmiş.yalnız ana damardan birine de bulaşmış tümör o yüzden damarı kopartıp diyer baacaktan damar nakli yapmışlar.şimdilik herşey iyi gözüküyor.ama ne yazık ki tümör kötü huylu o yüzden ışın tedavisi ve kemoterapi görecek.allah yardımcısı olsun inşallah
sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl...
badem keseleri görmüşsün gözün aydın.2 kese giibi görünüyor ama 1 i daha net.:1hug:a.s.

Günaydın herkese.... Kızlar midem fena umarızm sizler iyisinizdir... Daha 6 haftadayım takribi 10 hafta daha sürecek deniyor.. Sanırım dr.un verdiği bulantı ilacını kullanacağım

günaydın arkadaşlar
ben de yarın dr a gidiyorum. bakalım ne diyecekler bana du edin inşallah herşey yolundadır .)

günaydın kızlar, çalışmam gerek ama ben gözlerimi açamıyorum, başımı masadan kaldıramıyorum acayip uykum var ve midem de kötü, siz nasılsınız?

Günaydın arkadaslar
beyaz melek geçmiş olsun canım inş allah daha ağırlarıyla sınamaz görümceni inş iyileşir .

Günaydın herkese.... Kızlar midem fena umarızm sizler iyisinizdir... Daha 6 haftadayım takribi 10 hafta daha sürecek deniyor.. Sanırım dr.un verdiği bulantı ilacını kullanacağım

canım senin bulantıların bir basladı pir basladı ya... enbazından bebeğinin sağlıklı olduğunu biliyosun ya o sana yeter.
ah arkadasım bende tık yok ara ara aksamları gelior bazen sonra geciyor .:)) belki de hiç bulanmayacak benimkisi

günaydın canım, doktor mide bulantısı için ne verdi sana? kullanmanda bir sakınca yok değil mi?

İSMİNİ ŞU AN BİLMİYORUM EŞİMDE REÇETE ALACAK BİRAZDAN.. AÇ KARNINA GÜN DE 3 DEFA ALABİLİRSİN DEDİ... SAKINCA OLSA VERMEZDİ AMA KAĞIDINI OKURUM YİNE ARAŞTIRIR İÇERİM.. ZATEN DAYANAMAYACAK GİBİ OLURSAM KULLANIRIM İLAÇ KULLANMAK TARAFTARI DEĞİLİM AMA MECBUR KALINCA .

AMA YİNE ŞÜKÜR ALLAHIMA.. BULANTI OLMASIDA GÜZEL.... SADECE BENİM GÜN İÇİNDEDE SÜRÜYOR BİRDE ÇALIINCA ETKİLENİYOR BAYA Bİ İNSAN...:1no2:

canım telefonumun sarjı bitmiş :)) şimdi gördüm
ben bugun işe geç geldim zaten sağlık ocağına gidip dr un verdiği testlerden 4 tanesi orada yapıılyormuş yaptırdım diğer kalan 4 üde hast. halletcem artık.

Hepinize günaydin kizlar birazdan doktora gidicem ... Dualarinizi eksik etmeyin ...Hepinizi öpüyorum cok ...Bebislerenize ii bakin ...Beyaz melekcim gecmis olsun tekrar ... Hersey yoluna girer merak etme... Önemli olani atlatti bundan sonrasi daha kolay olur Allahin izniyle insallah..

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR DESTEĞİNİZ İÇİN...
şimdide bebeğimi düşünüyorum ve onu görmek istiyorum hemencik.
cumartesi günü gideceğim yine doktoruma

Herkese güzel bir gün diliyoruma.s.

Evet,canım biri daha net biri de onun arkasında gibi..İnşallah pazara daha ayrıntılı bir ultrasonum olur:asigim:

Görümcenin baya uzun sürmüş ameliyatı..İnşallah herşey yolunda gider..Moralinizi yüksek tutmaya çalışın..Allah tez zamanda şifa versin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…