Merhaba anneler...
Ben dün doktoruma gittim ve bebişimi 2. kez gördüm
Görseniz o haliyle bile çok şeker gözüküyodu..
Yani çok küçüktü
Sizede çok çok selamı var teyzelerii :roflol: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Günaydın herkese.... Kızlar midem fena umarızm sizler iyisinizdir... Daha 6 haftadayım takribi 10 hafta daha sürecek deniyor.. Sanırım dr.un verdiği bulantı ilacını kullanacağım
Günaydın herkese.... Kızlar midem fena umarızm sizler iyisinizdir... Daha 6 haftadayım takribi 10 hafta daha sürecek deniyor.. Sanırım dr.un verdiği bulantı ilacını kullanacağım
günaydın arkadaslar
beyaz melek geçmiş olsun canım inş allah daha ağırlarıyla sınamaz görümceni inş iyileşir .
günaydın canım, doktor mide bulantısı için ne verdi sana? kullanmanda bir sakınca yok değil mi?
günaydın kızlar nasılsınız bakalıma.s. ben yine sabahın köründe kalktım uyku yok bendemirmirmirmir
Dilara senin son adet tarihin ne cnm seninle bizimki çok yakın sanırım benim 26 eylül
herkeze kocamann günaydın,,,,
dün erken çıktım işten akşam da 11,30 da eve geldim.çok yorucu ve stresli bir gün geçirdim dün.görümcem ameliyat oldu tam 5 saat sürdü ameliyat.çok gergin bir bekleyişti.
ameliyat iyi geçmiş.tüm tümor temizlenmiş.yalnız ana damardan birine de bulaşmış tümör o yüzden damarı kopartıp diyer baacaktan damar nakli yapmışlar.şimdilik herşey iyi gözüküyor.ama ne yazık ki tümör kötü huylu o yüzden ışın tedavisi ve kemoterapi görecek.allah yardımcısı olsun inşallah
sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl...
badem keseleri görmüşsün gözün aydın.2 kese giibi görünüyor ama 1 i daha net.:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?