2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

BTRKLC canım çok geçmiş olsun ne denir bilmem ama allah ım en kısa zamanda
sağlıklı saatli uzun ömürlü bebiş versin sana

kızlar ben bugün dka gittim alttan uldrasonla bakıldı
5 haftalık hamileymişim sadece keseyi gördük
bebeği 10 güne kadar görmemiz lazım dedi
beni aralığın 5 de çağırdı

şimdi benim durumun normal demi
bana dış veya boş gebelik falan değil dedi
ama görmemen normalmişimdi siz ne zaman kalp atışını gördünüz?
lütfen yardımcı olun halen heyecanlıyım korkuyorum

ben bugün gördüm cnm kalp atışlarını 6+4 üm ... gecen hafta gittiğimde sadece kese görünmüştü haftaya tekrar gel dedi ve kalp atışlarını ve bebeği gördük.. mrk etme yani normal bi durummm... haftaya görürsün bebişini...

canımcım gözün aydın allah tamamına erdersin :hooray:benimde midem çok kötü kusma yok ama sürekli bulantı halinde yemek yiemiyorum.seninki ne derecedeydiki laç verdi.birde ilacın adı neydi.

nilaycım çok saol iyi dileklerin için allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
kendine dikkat et hasta olmamayaçalış.

kızlar kabızlık için sabahları ılık su için
sonra kayısı yiyin
meyvalardan elma ve kivi çok iyi geliyor hergün mutlaka tüketin
muz pek tüketmeyin
su bol için
yoğurt bol tüketin bana beslenme doktoru demişti bunları

kese kaç mmdi biliyro muusn

kımsecıkler yok sanırım.
bende yemek yapmak ıcın mutfaga gıdeyım barı.sonra yıne gorusuruz.:a015:
artık yemek yapmakta cok sıkıntı yasıyorum..kafamçokkarıştı

canım ii yinede yapabiliyorsan bravo valla ben mutfaga girmek bile istemiyorum yemek adı duymak istemiyorum sadece kahvaltı yapabiliyorum a.s.a.s.

selam arkadaşlarr.. güsel anne adaylarıı.. nasılsınızz?? ben de allahım nasip ederse temmuz sonunda alıcam kucağıma bebeğimi. henüz 4+6 yız.. inş sağlıkla sıhhatle nasip eder rabbim..

yaşasın sonunda benimle satı aynı olan birini buldum hehe bende 4+6 günlüğüm bugün bebeğimin kesesini gördüm:) hayırlı olsun canım inş. sorunsuz devam eder herşey

buca tıp merkezine gidiyorum op. dr. aylin barbaros çok ii bi doktor ve çok ii bir hastane çok ilgileniyorlar ayrıca ssk ve bağkurdan da yararlanabiliosun... tavsiye ederimm...

ben karabaglarda oturuyorum aslında bize yakın buca tıp ama ssk daha yok ondan alsancakta türkiz beye gidiyorum

yaşasın sonunda benimle satı aynı olan birini buldum hehe bende 4+6 günlüğüm bugün bebeğimin kesesini gördüm:) hayırlı olsun canım inş. sorunsuz devam eder herşey
ayy aynen canım çok mutlu oldum. kimsecikler yazmamıştı bişi.. hayırlı olsun cnm. darısı başıma. henüz doktora gitmedim ben. burda kalp atşını duymak için alıyolar ultrasona. bende onu bekliyorum. inş cnmm

ben karabaglarda oturuyorum aslında bize yakın buca tıp ama ssk daha yok ondan alsancakta türkiz beye gidiyorum

istersen özel fiyatlarını sorabilirsin ben bağkurluyumm 20 ytl veriyorum muayene ücreti.... eğer istersen numarasını veririmm sorabilirsin fiyatları...gercekten çok ilgili bi doktor....

Merhaba anneler...
Ben dün doktoruma gittim ve bebişimi 2. kez gördüm
Görseniz o haliyle bile çok şeker gözüküyodu..
Yani çok küçüktü
Sizede çok çok selamı var teyzelerii :roflol: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

yok canım benimki numan ulay...çok da memnunum....ama sen nerede tüp bebek uygulam olduysa orada devam et tabiki...ben önce acıbadem e gitmiştim hamile kalınca...7 haftalıkken numan beye geçtim iyiki geçmişim...

Cnm slm..Numan beyin devlet hastanesinde doğum yaptırttığını ve sadece sezeryana girdiğini biliyorsun deilmi?bende önce onu düşündüm ama bunları duyunca vazgeçtim..

canım ınan cok uzuldum.........RABBIM bır an once acını untturup sana hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…