Selam kızlar...
Az önce dr.dan geldim.. çok mutluyum... Bebeğimi gördüm 6+3 günlükmüş ve canlanmış dedi dr.um kalbi atıyormuş...
Gayet sağlıklı görünüyor şu an bi problem yok dedi..
Folibole devam etmemi söledi mide bulantım için ilaç verdi..
Aç kalma sürekli atıştır dedi.... Ilişkide ağrı kanam aolursa yapmayın dedi ...
şikayetin olmaz ise ayda 1 gelmen yeterli dedi olursa ne zaman istersen gel dedi....
Tahlillerim var onları yaptıracağım....
Boyuda 6 mm teyzelaeri çok mutluyum çok çok şükür... Boş gebelikden sonra bu çok güzel bir duygu..
Allahım herkese nasip etsin... Korusun bebeklerimizi ve bize bağışlasın inş...
ben bugün gördüm cnm kalp atışlarını 6+4 üm ... gecen hafta gittiğimde sadece kese görünmüştü haftaya tekrar gel dedi ve kalp atışlarını ve bebeği gördük.. mrk etme yani normal bi durummm... haftaya görürsün bebişini...
kımsecıkler yok sanırım.
bende yemek yapmak ıcın mutfaga gıdeyım barı.sonra yıne gorusuruz.:a015:
artık yemek yapmakta cok sıkıntı yasıyorum..kafamçokkarıştı
selam arkadaşlarr.. güsel anne adaylarıı.. nasılsınızz?? ben de allahım nasip ederse temmuz sonunda alıcam kucağıma bebeğimi. henüz 4+6 yız.. inş sağlıkla sıhhatle nasip eder rabbim..
kese kaç mmdi biliyro muusn
buca tıp merkezine gidiyorum op. dr. aylin barbaros çok ii bi doktor ve çok ii bir hastane çok ilgileniyorlar ayrıca ssk ve bağkurdan da yararlanabiliosun... tavsiye ederimm...
ayy aynen canım çok mutlu oldum. kimsecikler yazmamıştı bişi.. hayırlı olsun cnm. darısı başıma. henüz doktora gitmedim ben. burda kalp atşını duymak için alıyolar ultrasona. bende onu bekliyorum. inş cnmmyaşasın sonunda benimle satı aynı olan birini buldum hehe bende 4+6 günlüğüm bugün bebeğimin kesesini gördüm:) hayırlı olsun canım inş. sorunsuz devam eder herşey
ben karabaglarda oturuyorum aslında bize yakın buca tıp ama ssk daha yok ondan alsancakta türkiz beye gidiyorum
selam arkadaşlar. ben de cuma günü test yaptım. şu anda 4+2 günlük hamileyim. Kısmetse ben de Temmuz annesi olacam. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum
yok canım benimki numan ulay...çok da memnunum....ama sen nerede tüp bebek uygulam olduysa orada devam et tabiki...ben önce acıbadem e gitmiştim hamile kalınca...7 haftalıkken numan beye geçtim iyiki geçmişim...
selam kızlar badem seni ve eşini tebrik ederim hayırlı olsun birtanem.
ama ben güzel haber veremicem.artık temmuz annesi değilim.bebeğim 9 gün süren kanamada kaybetmişim.o düşen parça eski çatlamayan yumurta değilmiş.bebeğimmiş :1no2:
sevgiyle kalın.babeklerinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?