2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

doktora gittim geldim.çok şükür.
5+5 aslında
ama doktor 5 haftalık bebek dedi.
15 gün sonra kalp atışalını dinleyeceğiz inşallah.
15,8 mm imiş kese.
ya ne değişik bir duygu sanki başkasının karnına bakar gbi hissettim kendimi.
nasıl bir şey bu ya ,allahım inşallah kalp atışalrınıda duyarım 15 gün sonra.
ağır kaldırma -ağır iş yapma.günde yarım saat yürü.
hergün at tavuk balık tan birni ye.sebze yemeği hergün ye dedi.
birde dondrulmuş gıdalaran ,uzak dur felan.işte gibi şeyler.
henüz tahlil istemedi.
15 gün sorna mı
ne isteyecekmiş. işte
üst karından usg ile baktı.sorun yok yani::)) gitmemiş olanlara umarım rahatlatmış olurum

inş bi dahaki sefere kalp atışlarını da duyyarsın daha çok rahatlarsın. senin yazını okuyunca ben de rahatladım çünkü şimdilik doktora gitmeyi düşünmüyorum. oturduğum yerde kadın doğum doktoru yok malesef(hatta hiçbir uzman doktor yok). ben de şehir merkezine gitmişken bebeğimi de görmek kalp atışlarını da duymak istiyorum çünkü sık sık gidemeyeceğim.lakin bi yandan da içimde rahatsız eden bi duygu var( sanırım gördüğüm rüyalardan kaynaklanıyor) biran önce gitsem de herşeyin yolunda olduğunu öğrensem diyorum. arada kalmıştım. şimdi biraz daha rahatladım.
diğer kızların iyi haberlerini de alırız inş.

slm arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim 2 gün önce öğrendim temmuz 5 de anne olucam inşallah. tabi daha çok küçük aslında gördüğüm küçük bi nokta kadardı 15 gün sonra kalbi atmaya başlıyomuş. ben hala şoktayım diyebilirim.

Kızlar bişey soracam doktor progestan kullan dedi aranızda kullanan var mı?

merhaba kıslar.bende temmuz annası olucam ınsallah ALLAH ım nasıp ederse.
salı gunu kan testı yaptırdım ve hamıle oldugumu ogrendım doktorum persembe tekrar yaptır dedı.
yarın yenıden ceta hcg yaptırıcam.buarada salı gunu beta hcg 147 cıktı.yarın kac cıkması gerekıyor acaba?sızınde doktorunuz 2 gun sonra testı yenılemenızı ıstedımı?

canım çok sevindim görmüşsün bebeğini...
bende gördüm bugün:)))
bizim kesemiz 10.4mm
benim 3 ay önce bebeğimin kalbi durduğu ve kürtaj olduğum sorun varmı yokmu diye vajinal baktı dr...Allahıma sükür herşey yolunda...
10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez..
kan verdim tahlil için sonucu p.tesi günü alıcam...
diğer arkadaşlarımında güzel haberlerini bekliyorum..

evet canım bende kulanmaya başladım önceki hamileliğimdede kullanmıştım zaten...

cnm merhaba...
öncelikle sevindim aramiza hoş geldikn git gide kalabaliklaşiyoruz..
Senin gebeliğin kaç hafta? 147 iyi ama kaç haftalik olduğuna bağli iyi olup olmadiği yada son regl tarihin kaç?

bu arada testi istemesinin nedeni düzenli gelişip gelişmediğine bakmak...
Inşallah hayirli sonuçlarla bize haber verirsin...

temmuz anneleri hoşgeldiniz tebrik ederim hepinizi
ben mart annesiyim temmuz annelerini görünce hem şaşırdım hem sevindim
allah kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah

cnm merhaba...
öncelikle sevindim aramiza hoş geldikn git gide kalabaliklaşiyoruz..
Senin gebeliğin kaç hafta? 147 iyi ama kaç haftalik olduğuna bağli iyi olup olmadiği yada son regl tarihin kaç?

canım bana doktorum kac haftalık oldugunu soylemedı.sadece henuz cok kucuk testı yenıleyım dedı.buarada benım sat ekım 5.netten hesapladıgıma gore 4 haftalık gozukuyor.

kızlar bu progestan ne oluyor ne işe yarıyor?
benim aklım karışık biraz hamilelikte alınan bu takviyelere karşı.
mesela ben folik asit kullanmadım bu zamandan sonra kullanmam gerekiyor mu yada işe yarar mı?.. yada ellevit diyorlar sanırım folik asitle birlikte bazı vitaminleri içeriyormuş kafamçokkarıştı
sonra bana sağlık ocağındaki ebe hepatit,anti hepatit testi falan verdi yaptır 1 aya kadar dedi. şimdi netten baktım hepatit testi hamilelğin son aylarında yapılır diyo.

slm kızlar bende bugün hamıle olduğumu öğrendım 4 haftalık falan sanırım temmuz annesi olacağım bende değil mi çok heyecanlıyım ya öğrenmem gereken çok sey var.Allahım minicik bir can suan içimde çook mutluyum çooookkk.ama daha doktora gitmedim.bakalım haftaya gidebileceğim heralde.kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin aramıza....
allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin (hepimiz için)

canım bana doktorum kac haftalık oldugunu soylemedı.sadece henuz cok kucuk testı yenıleyım dedı.buarada benım sat ekım 5.netten hesapladıgıma gore 4 haftalık gozukuyor.

cnm geç döllenme olmuştur... inş 2. testte ikiye katlar sonra deyme keyfine hadi bakalım hayırlısı... buradan haber ver bize cnm... (test sonucunuda) :CüvCüv: :CüvCüv:

kizlar gecen sene bu zamanlar suan yasadiginiz heyecanlari yasiyordum,hepiniz tebrik ederim,insallah saglikla sihhatle kucaginiza alirsin o mis kokulu bebislerinizi,eski temmuz annisleri siz fazlalastikca biz cekilicez artik aradan sevgiler kizlar

teşekkü ederim canlarım.benimde sat 30 eylül.4 haftalık dediler ama nette 5 çıkıyo.bakalım artık haftaya doktora gidelim.birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var.ne olur bize akıl verin,yardım edin tecrübelı anneler deneyımlerinize ihtiyacım var her konuda.şimdiden teşekkürler öptümmmm hepinizi

kıslar sizin kervana bende katıldım.... :CüvCüv: hamileyim :sm_cool: :dance:
4 hafta 5 günlük

tebrik ederim kizlar.. gittikce cogaliyorsunuz..

biz buralardayiz ve gözümüz üzerinizde :)) kafaniza takilan seyleri sorabilirsiniz ..
annembirmelek canim 4 haftalik diolarsa ..öyle düsün .. 5 haftalik dersin son günlerinde vakit gecmez .. 4 haftalik olursa 1 hafta daha kazaniosun
bu 9 ay cabucak geciyoda ..son bir hafta hic gecmio kizlarr..

Kızlar dün bende gittim doktora çok şeker bi doktorum var. Nette hesaplarım 6+3 çıkıyor fakat doktorum 4+5 sanırım, geç döllenme olmuş dedi keseyi gördük 7,5 mm. 3Hafta sonra tekrar gidicez ve o zaman kalbini duyabilecekmişiz. ve doktorum o kadar anlayışlı bir beydiki. Dediği bişey çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim 'sakın benim doğumum diye başlyan sözleri dinleme' dedi. Çünkü herkadının yaşadığı bu olay çok farklı bişeydir ve kişiden kişiye değişir kimseden duymadım tam zordu ama allah çok şükür bebeğimize kavuştuk oldu bitti diyenini görmedim dedi. Her kadın bu konuyu ayrıntılarıyla anlatmayı sever ama unutuyosunuz ki her kadının bünyesi ayrıdır dedi. Ve sakın komşularına sorma bişi olursa direk yanlış şeyler söylücektir teli açıyosun ve bana soruyosun dedi. Bu arada alttan bakmadı. Normal göbeğime baktı. Ay ilk kontorolümüze görümcem abim eşim gittik doktor güldü. Bilmiyom doğuma nasıl gitcez Ay kızlar uzun oldu ama napiyim çok svindim.

2009 TEMMUZ ANNE ADAYLARI

hihoyyyt
MENEKŞEAK.........1 TEMMUZ
HURREM_S..........2 TEMMUZ
YEŞİMNUR...........2 TEMMUZ
SCAARLET..........3 TEMMUZ
SWETHOME..........3 TEMMUZ
BEBİŞİMM..........3 TEMMUZ
NİLAYY..........4 TEMMUZ
DİLARA80..........4 TEMMUZ
AHUDUDULU..........5 TEMMUZ
GAMZE:)..........5 TEMMUZ
NUR_84..........6 TEMMUZ
ANNEMBİRMELEK......7 TEMMUZ
NAZLI..........8 TEMMUZ
AYBİKE..........8 TEMMUZ
DESİNG.........11 TEMMUZ
GÜLÜM_12........11 TEMMUZ
ROSEM..........13 TEMMUZ
MARCHANDİZE..........?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…