2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

]

bugün misafirim geldi. kızına hamileyken hiiç su içemiyormuş sadece gazoz içermiş düşünebiliyormusunuz. günde 1-2 litre içermiş. şaşırdım kaldım. ama bebeği çok susuz kalmış sorunlar olmuş. şimdi sağlıklı kocaman kızı var.

ketçap neden yasak kızlar:uhm: ben de arada kızartma ile yiyorum ama içim rahat değil. mayonezi zaten sevmezdim. çiğ yumurta var onda uzak durun yawsyasakkelime

Rekor kırmışsın. Eşinden vize çıktı galiba.
Geçmişi okuyamadım. Var mı atlanmaması gereken birşey?

yok o işten gelinceye kadardı , sonra bir de o dvd koydu benim sevmediğim türden , ben de pc de takıldım , filme dalınca beni unuttu naapıyorum felan :))))))))
şimdi de uyukluyo kanepede , en fazla 15 dak. var , birazdan uyanır ya da ben kıyamam , hadi gidelim yerimize derim ..
bence yok tabi , aa bi şey var , kullanıcı adını hatırlayamadığım yeni bir arkadaş yazmıştı , su gibi akıntısı olmuş , korkmuş dr.a gitmiş , dr. da bebeğin suyu sanmış önce , Allaha şükür değlmiş , ama geç kalsaymış tehlikeli olabilirmiş bebek için .. geri kalan aynıydı zaten ..
hastalananlar , dr.a giden ve gelenler , kilo muhabbeti :))

bu arada star dustcım benim dr beni çağırmıyor. şu tarihte gel demiyor. ben de kafama göre takılıyorum. sıradaki kontrol tarihim belli değil yani

Ben onu bunu sevmem diye içmeyenlere kızıyorum. Suyun nesi sevilir yani. Gerekiyorsa içersin.
Bir süre sonra alışkanlık olur. Günde 1 bardak su içmezdim bile. Su ihtiyacımı kahve ile giderirdim. Şimdi 2 lt. içiyorum hiç de zor değil. Gazozla hamillik mi geçer.

ya yumurta olsa da ne kadar varki benneyaptımki
çiğ yumurta neden bu kadar tehlikeli , yada tehlikeli mi :uhm:
ben bazen yumurtamı kayısı kıvamında yiyorum , o da tehlikeli mi acep ???
hem ben ayda 1-2 kere yiyorum , bir de canım çekerse ekmeğe sıkıp yiyorum , tam kalori bombası delikafadulden cokacimcoook
kilo almak istemeyenler beni irkilerek okuyordur heralde kaydirigubbakcemile3

Ay ben de korktum şimdi. Benim de akıntım bu aralar arttı. Gerçi birkaç gün soğuk oldu ya o zaman başladı. Sizlerde de oluyor mu?

Ay ben de korktum şimdi. Benim de akıntım bu aralar arttı. Gerçi birkaç gün soğuk oldu ya o zaman başladı. Sizlerde de oluyor mu?

yooo , normal akıntı oluyor bende
ama anladığı kadarıyla onun akıntısı çok sıvıymış , dur bulabilirsem kopyalayayım onun yazdığını buraya

Ben kilo almadım manken gibiyim. Önceden de öyleydim şimdi de. O yüzden inanamıyorum sana. Mayonezi sıkıp ye de şiş:))

canım çiğ yumurta çiğ et çiğ hayvansal ürünler hep aynı etkiyi yapıyor: toxoplazma. bilmiyorum mayonezde ne kadar vardır da sen baya seviyorsun bu mayonezi galiba.
ben burda çiğ etli bişeyler yiyenleri bile okudum gerçi.fisfisfis olunca oluyor Allah koruyacaksa da kucağına verecekse bebeğini de bişey olmuyor. ama dikkat etmek lazım yine de. saldım çayıra Mevlam kayıra da yapamıyoruz işte

Bu arada yarın sabah tartılıp gerçekten ne kadar kilo aldığımı anlayacağım. İnşallah ölçü kaçmamıştır.
Artık tatlı yemiyorum desem yeridir. Çaya bile şeker atmıyorum. Kepek ekmek yiyorum. Hergün yaklaşık 15+15 dk yürüyüş yapıyorum. Yine de kilo alıyorum. Kızın da kilosunu ölçtüreyim belki o alıyordur :)

Aslında daha önce bunların hepsini bol bol tükettik. Toxoplasma olmamışım 32 senede. Şimdi yiyince mi olacak? Olmayacak tabiki de insan yine de cesaret edemiyor. Olabilme ihtimali yetiyor, di mi?

Normal nasıl oluyor, daha doğrusu benimki anormal mi acep?
Kremsi, beyaz bir akıntı benimki. Bir de günlük pedi kirletecek kadar geliyor.
Bunu baz alırsan nasıl değerlendirirsin?sengözlerimebaksanab

hani o arkadaşım mesajında su gibi gelmiş dedim ve sen de onun üzerine akıntım arttı deyince senikini de öyle sandığım için bende normal oluyo dedim .
dediğin gibi normal akıntı kremsi , yoğun değil , afedersin sümüksü kaydirigubbakcemile3 , kaygan oluyor ..su gibi değil yani ..

bu arada mesajı buldum :

yserez kullanıcısından alıntı
aman dikkat
kızlar 3-4 gündür su gibi akıntım wardı doktorumu aradım ve hemen gel dedi başta çok korktum gittim muayene etti bebeğimin sıvısıyla ilgili bi problem yokmuş telefonda bebeğin sıvısı olabil,r dedi allahtan bişey çıkmadı ama enfeksiyon kapmışım eger bir süre daha doktora gitmesydim bebeğime zarar werebilirmiş çok korktum dikkat edin eger öle bi şikayetiniz warsa hemen dr gidinihmal etmeyin

Normal nasıl oluyor, daha doğrusu benimki anormal mi acep?
Kremsi, beyaz bir akıntı benimki. Bir de günlük pedi kirletecek kadar geliyor.
Bunu baz alırsan nasıl değerlendirirsin?sengözlerimebaksanab

bende de oluyor tam anlattığın tarzda ama benim hamileliğimin başından beri 3 farklı antibiotik kullanmama rağmen başedemediğim bi idrar yolları enfeksiyonum var. dr da bıktı ben de valla. üstelik hiç bi belirtisi de yok.

saol canım , bu kadar olduğunu ilmiyordum hakkaten .. ağzıma sürmem artık :1no2:
evet çok sever(d)im mayonezi fisfisfis

ben aldığını çok sanmıyorum ama yine merak ettim bi bak bakalım .. valla ben geçen haftaya göre 800 gr aldığımı görünce vazgeçtim tartılmaktan , ctesi nasıl olsa ölçecek hemşire ve ben yine onunla kavga döğüş 100 gr.ın pazarlığını yapıcam :roflol:

çıkıcam ben şimdi .. daha sık ve erken gel tamam mı , özletme kendini bu kadar Şeniz

Aslında daha önce bunların hepsini bol bol tükettik. Toxoplasma olmamışım 32 senede. Şimdi yiyince mi olacak? Olmayacak tabiki de insan yine de cesaret edemiyor. Olabilme ihtimali yetiyor, di mi?

aynen öyle anne sorumluluğu işte.
ama ben bi yerde bu hastalığı okumuştum normal zamanda olunabilirmiş ve bağışıklık kazanılırmış. yani farkında bile olmayabilirmişsin hastalığı kaptığının. hatta bağışıklığı kazandığın için de hamileliğinde karşılaşsan bile hamilelikte ilk karşılaşan biri kadar etkileri olmuyormuş daha hafif oluyormuş.
amaaan çok karışık yazdım galibalaelaelaelaelae anlarsın inş ne demek istediğimidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…