hani o arkadaşım mesajında su gibi gelmiş dedim ve sen de onun üzerine akıntım arttı deyince senikini de öyle sandığım için bende normal oluyo dedim .
dediğin gibi normal akıntı kremsi , yoğun değil , afedersin sümüksü kaydirigubbakcemile3 , kaygan oluyor ..su gibi değil yani ..
bu arada mesajı buldum :
yserez kullanıcısından alıntı
aman dikkat
kızlar 3-4 gündür su gibi akıntım wardı doktorumu aradım ve hemen gel dedi başta çok korktum gittim muayene etti bebeğimin sıvısıyla ilgili bi problem yokmuş telefonda bebeğin sıvısı olabil,r dedi allahtan bişey çıkmadı ama enfeksiyon kapmışım eger bir süre daha doktora gitmesydim bebeğime zarar werebilirmiş çok korktum dikkat edin eger öle bi şikayetiniz warsa hemen dr gidinihmal etmeyin
bende de oluyor tam anlattığın tarzda ama benim hamileliğimin başından beri 3 farklı antibiotik kullanmama rağmen başedemediğim bi idrar yolları enfeksiyonum var. dr da bıktı ben de valla. üstelik hiç bi belirtisi de yok.
geldim canım ewet benim akıntım 3-4 gündür su gibi bildiğiniz su enfeksiyon kapmışım fitil werdi şimdilik bi sorun yok allaha şüküresas kadın da geldi hihoyyyt
ben aldığını çok sanmıyorum ama yine merak ettim bi bak bakalım .. valla ben geçen haftaya göre 800 gr aldığımı görünce vazgeçtim tartılmaktan , ctesi nasıl olsa ölçecek hemşire ve ben yine onunla kavga döğüş 100 gr.ın pazarlığını yapıcam :roflol:
çıkıcam ben şimdi .. daha sık ve erken gel tamam mı , özletme kendini bu kadar Şeniz
aynen öyle anne sorumluluğu işte.
ama ben bi yerde bu hastalığı okumuştum normal zamanda olunabilirmiş ve bağışıklık kazanılırmış. yani farkında bile olmayabilirmişsin hastalığı kaptığının. hatta bağışıklığı kazandığın için de hamileliğinde karşılaşsan bile hamilelikte ilk karşılaşan biri kadar etkileri olmuyormuş daha hafif oluyormuş.
amaaan çok karışık yazdım galibalaelaelaelaelae anlarsın inş ne demek istediğimidelikafadulden
geldim canım ewet benim akıntım 3-4 gündür su gibi bildiğiniz su enfeksiyon kapmışım fitil werdi şimdilik bi sorun yok allaha şükür
sağol canım ama nasıl korktum warya yüreğime indi resmen doktora telefon edince aman dikkat edin kendinize üşütmeyin iç çamaşırlarınızdan sıcak ütüyle geçin çok önemli çünküGeçmiş olsun. Amniyon sıvısı su gibi değilmiş mazallah. Yeşil gibiymiş galiba.
maşallah kızlar muhabbet koyulaşmış bende güzel sıcak bi duş aldım rahatladım inşallah güzel bi uyku çeekrimmirmirmirmir
sağol canım ama nasıl korktum warya yüreğime indi resmen doktora telefon edince aman dikkat edin kendinize üşütmeyin iç çamaşırlarınızdan sıcak ütüyle geçin çok önemli çünkü
kibele hoş geldin canım nasılsın kızın nasılkaydirigubbakcemile5
Canim ya geldim gittim:) vallahi biz iyiyiz cok tembeliz sadece. annesi oyle yani. bugun gene puset bakmaya gittik, zor is. araba almak gibi birsey. o begendigim de pahali. kararsiz kaldim.
Sen iki yonlulerden al demistin ya, fotosunu koyar misin seninkinin? markasi ne?
canım benimkinin markası kraft biz hepsiburada dan almıştık halen varmış orda bak bu sadece benimki grili pembeli rengi değişik
canim supersin cok tesekkurler, cok darda kalirsam isterim. cok sagol gene de teklifin icin. anacim pazar da yok ki burada.
ben de pazardan cok sey alirdim. herkes de cok begenir sorardi nerden aldin diye. pazar deyip gecme cok guzel seyler satiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?