2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Yok öyle su gibi değil. Ama senin tarifine de tam uymuyor. Yarın dr'a sorayım bari.

Ben de üşütünce artmasından anladım soğukla alakalı olduğunu. Bakalım dr ne diyecek. Öyle önemsememekten dolayı birşey olmasın Allah korusun.

Tamam hadi iyi geceler Aras'ıma iyi uykular.

uyku geldi bedeneeee
ne mutlu Türküm diyeneeee
ben kaçar
iyi sohbetler sizeeeeee

kaydirigubbakcemile3

Anladım ben de okumuştum. Grip gibi geçiriyormuşsun.

Geçmiş olsun. Amniyon sıvısı su gibi değilmiş mazallah. Yeşil gibiymiş galiba.
sağol canım ama nasıl korktum warya yüreğime indi resmen doktora telefon edince aman dikkat edin kendinize üşütmeyin iç çamaşırlarınızdan sıcak ütüyle geçin çok önemli çünkü

maşallah kızlar muhabbet koyulaşmış bende güzel sıcak bi duş aldım rahatladım inşallah güzel bi uyku çeekrimmirmirmirmir

Herkesin uykusu gelmiş. Dilara benimki sabahları 6'da tekmeleriyle uyandırıyor artık. Çok kibar bebişim. Eşim de öpüyor beni. Bak ben öperek o tekmeleyerek uyansırıyor aramızdaki fark bu diyo.
Şimdi gözlerim küçülmeye başladı bile.

sağol canım ama nasıl korktum warya yüreğime indi resmen doktora telefon edince aman dikkat edin kendinize üşütmeyin iç çamaşırlarınızdan sıcak ütüyle geçin çok önemli çünkü

Evet benim dr da hergün çamaşırını değiştir. Yüksek ısıda yıka ve ütüle dedi.
Aman tedbiri elden bırakma canım. Gerçekten bir doğursak da kurtulsak bu endişelerden.

Ben de yatıyorum artık.
Kendinize iyi bakın annişler. Uyuyanlara tatlı rüyalar.
Uyuyacaklara iyi geceler.
Bebişleri sıkıştırmayın ha...

kibele hoş geldin canım nasılsın kızın nasılkaydirigubbakcemile5

Canim ya geldim gittim:) vallahi biz iyiyiz cok tembeliz sadece. annesi oyle yani. bugun gene puset bakmaya gittik, zor is. araba almak gibi birsey. o begendigim de pahali. kararsiz kaldim.

Sen iki yonlulerden al demistin ya, fotosunu koyar misin seninkinin? markasi ne?

allah hepimize sabır wersin kızlar hayırlısıyla kucagımıza almak nasip etsin sağlıkla gelsin bebişlerimiz sonuca güzelliklerle warırız inşallahh
hepinize ii geceler

canım benimkinin markası kraft biz hepsiburada dan almıştık halen varmış orda bak bu sadece benimki grili pembeli rengi değişik

canım benimkinin markası kraft biz hepsiburada dan almıştık halen varmış orda bak bu sadece benimki grili pembeli rengi değişik

Dilaracim cift yonlu kullanilabilme ozelligi diyor. bu nasil bir sey tam olarak aciklaya bilir misin? bebegin yonunu cevirebilme ozelligi mi bunda behsedilen cift tarafli kullkanma olayi/ bir de kac yasina kadar kullanilir sence?

ya o kadar arada kaldim ki. gidip bir tane baston tipli en ucuzundan alacam sonunda haaa, kafam bozuluyor:)

Canim ben motherhood diye bir magazadan aliyordum hemde cok pahali deil urunler.ama zaten burda pek cok magazanin maternity bolumu var.Dahasi target te bile bulabiliyorsun birseyler.Hamilelik sutyeni simdilerde kullanmaya baslaybilirsin ama birde mezirme sutyeni var onuda doguma 3 hafta kala almani oneririm bana oyle demislerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…