Günaydın herkese işyerindeyim kahvaltımı yaptım çayımı içtim.Dünkü kasık ağrılarım akşama kadar sürdü bugün bişeyim yok çok şükür iyiyim.Zaten yarında kontrolüm var.Bu arada oğluşumda iyice hareketlendi kıpır kıpır hiç durmuyor.Teyzelerine günaydın diyorr
dün akşam eşimle yorgunluktan koltukta uyuya kalmışımız.. bi kalktım saat 1 olmuş. boğazım öyle acıyor kii anlatamam... hemen sıcak bişeyler içmem lazım..
stardust canım yine kızacaksın ama bu sefer de boğazım şiştii.....
dün akşam eşimle yorgunluktan koltukta uyuya kalmışımız.. bi kalktım saat 1 olmuş. boğazım öyle acıyor kii anlatamam... hemen sıcak bişeyler içmem lazım..
stardust canım yine kızacaksın ama bu sefer de boğazım şiştii.....
derin sen yine isim bulup karar veremiyorsun bne isim de bulamıyorum ya deli gibi ne olsun diye hç telaş etmiyorum.
kızım canım ben,m diye seveceğim herhalde
herkese günaydınlarrrrrr
swethome ben rahatım aslında daha 3.5 ay var diyorum ama insanlar rahat bırakmıyorne koyacan şunu koy bunu koy daha düşünmedinmi bunaltıyorlar bende içime sineni koymak istiyorum ben NAZ DİYORUM EŞİMDE ÇOK BEĞENİYOR ama herkez yok nazlı olur yok eski isim birsürü şey söylüyolar yada onlara bi isim söyliyeyim ama sonra koymuyayım belki herkezin çenesi kapanır SİDELYAyıda dün arkadaşım ısrar ediyor koy bak çok güzel şöle böle niye ısrar ederler anlamıyorum
ayyyyy canım ya sen hakikaten bu aralar çok yoruldun.............
sanırım bünyende hassas............geçmiş olsun..........sıcak bişeyler iç........
geçer inşallah.............hemencicik:teselli:
günaydınlarrr
yağmura tutuldum hep ıslandım bugunçamur yağdı resmen montumda beyazdı renk değiştirdi:)))
yarın kızımı görmeye gidiyorum yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok heycanlıyım özledim kızımı............
biliyorsunuz hastane değiştirdik ve ben yeni hastaneye ilk kez gideceğim.............
bakalım kızım yeni yerini sevecek mi.................
usg si yine 4 boyurlu renkli ve bir önceki gittiğim usg nin bir üst modeliymiş doktoum öyle dedi............
bakalım merakla ekliyorum
herkese günaydınlarrrrrr
swethome ben rahatım aslında daha 3.5 ay var diyorum ama insanlar rahat bırakmıyorne koyacan şunu koy bunu koy daha düşünmedinmi bunaltıyorlar bende içime sineni koymak istiyorum ben NAZ DİYORUM EŞİMDE ÇOK BEĞENİYOR ama herkez yok nazlı olur yok eski isim birsürü şey söylüyolar yada onlara bi isim söyliyeyim ama sonra koymuyayım belki herkezin çenesi kapanır SİDELYAyıda dün arkadaşım ısrar ediyor koy bak çok güzel şöle böle niye ısrar ederler anlamıyorum
ilsucum günaydın servisin yok mu tatlım işyerinin.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?