2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günaydın herkese işyerindeyim kahvaltımı yaptım çayımı içtim.Dünkü kasık ağrılarım akşama kadar sürdü bugün bişeyim yok çok şükür iyiyim.Zaten yarında kontrolüm var.Bu arada oğluşumda iyice hareketlendi kıpır kıpır hiç durmuyor.Teyzelerine günaydın diyorr

gunaydın canım hoşgeldına.s.
biz henuz kahvaltı yapmadık ama kücük prens acıktı galıba hıssetırıyo kendını:asigim:

Günaydın tatlı annişler...............
bu gün keyfim daha iyice...............
sabah annem ve babamla harika bir kahvaltı ettik................
kızımında keyfine diyecek yok.............
annem diyorki zavallı bebek ahh anne keşke hep annaneme gitsen diyordur diye dalga geçiyor benimle..........
sonra da babam beni işe bıraktı ..........şimdi de keyif çayımı içiyorum ama çok açık.............
herkeze güzel bir gün olmasını diliyorum

dün akşam eşimle yorgunluktan koltukta uyuya kalmışımız.. bi kalktım saat 1 olmuş. boğazım öyle acıyor kii anlatamam... hemen sıcak bişeyler içmem lazım..
stardust canım yine kızacaksın ama bu sefer de boğazım şiştii.....

ayyyyy canım ya sen hakikaten bu aralar çok yoruldun.............
sanırım bünyende hassas............geçmiş olsun..........sıcak bişeyler iç........
geçer inşallah.............hemencicik:teselli:

yarın kızımı görmeye gidiyorum yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok heycanlıyım özledim kızımı............
biliyorsunuz hastane değiştirdik ve ben yeni hastaneye ilk kez gideceğim.............
bakalım kızım yeni yerini sevecek mi.................
usg si yine 4 boyurlu renkli ve bir önceki gittiğim usg nin bir üst modeliymiş doktoum öyle dedi............
bakalım merakla ekliyorum

canım sanırım usuttun sen bende öyle oluyorum sabah ılk kalktıgımda sonra gecıyo sıcak cay ıcınce a.s

derin sen yine isim bulup karar veremiyorsun bne isim de bulamıyorum ya deli gibi ne olsun diye hç telaş etmiyorum.
kızım canım ben,m diye seveceğim herhalde

herkese günaydınlarrrrrr
swethome ben rahatım aslında daha 3.5 ay var diyorum ama insanlar rahat bırakmıyorne koyacan şunu koy bunu koy daha düşünmedinmi bunaltıyorlar bende içime sineni koymak istiyorum ben NAZ DİYORUM EŞİMDE ÇOK BEĞENİYOR ama herkez yok nazlı olur yok eski isim birsürü şey söylüyolar yada onlara bi isim söyliyeyim ama sonra koymuyayım belki herkezin çenesi kapanır SİDELYAyıda dün arkadaşım ısrar ediyor koy bak çok güzel şöle böle niye ısrar ederler anlamıyorum

derıncım kesınlıkle naz dıyorum ben:lepi:

ayyyyy canım ya sen hakikaten bu aralar çok yoruldun.............
sanırım bünyende hassas............geçmiş olsun..........sıcak bişeyler iç........
geçer inşallah.............hemencicik:teselli:

çok sağol canım teşekkürler a.s.
ben hemen hastalanırım bünyem çok kuvvetli değil malesef yorduk biraz kendimizi.. ama artık dinlenme zamanı bi ,işim kalmadı çok şükür..
ne güzell bebişini görmeye gidecekmişsin canım yeni yeriniz uğur getirsin

günaydınlarrr
yağmura tutuldum hep ıslandım bugun çamur yağdı resmen montumda beyazdı renk değiştirdi:)))

Eyetkiner geçmiş olsun çok hassas senin bünyen ,simdiden önlrmini al canım umarım atlatırsın

Derin günaydın tatlım.........
Bence sakın başkalarının ısrarıyla bebeğine isim koyma............
Sen o bebeğe çok zor sahip oldun.adını da büyük bir zevkle içine en çok sineni koy..............
Arkadaşın çok beğeniyorsa kendi çocuğuna koysun bunun ısrarı olamaz..........
Soanlara hayırlısıyla dünyaya gelsin isim kolay de geçiştir.........

kocaman olmuştur annesi şimdi
saat kaçta randevun?

sen çok bekledin bu bebeği isim kkoymak senin hakkın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…