2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canim o kadar yakin oturuyoruz ki. benim evim de erenkoy'de. Evim kurulu derili orada. gerci kurulu derili derken esyalar komple degismesi lazim da gene de orda bir ev var uzakta, o ev benim evimdir diyebiliyorum:)

evin var ya en onemlisi o. esya isi en kolayi bir ara halledersiniz. insallah gelince de gorusur, tanisiriz komsu :)

derıncım sen herkezın fıkrını al hangısı hosuna gıderse ıcıne sınerse onu koy
bende eymen bera ıstıyordum annem çınar daha guzel dedı benımde ıcıme sındı suanda çınar koymayı dusunuyoruz karar degıstırmezsekkaydirigubbakcemile2

canım sanırım usuttun sen bende öyle oluyorum sabah ılk kalktıgımda sonra gecıyo sıcak cay ıcınce a.s

sanrıım üşüttüm cnm şimdi sıcak çay içiyorumm inşallah geçer.. yutkunmakta biraz zorlanıyorum ama geçecek inşallah....

Ilsucum saatini henüz kararlaştırmadım............
Cumartesi görüşürüz diye konuşmuştuk telefonda.........
Bugün arar konuşurum saatini.......
Zaten en çok hangi arada boşluk varsa o saate çağırıyor beni..........
Dakikalarca rahat rahat kızıma bakabilmek için.........
öğlende ararım bakalım saati belirlemek için

valla bence naz yada nazlı çok güzel
bayılırım naz,nazlı isimlerine
bencede hangisi içine sinecekse onu koy
etraftaki insanların karışmalarını hiç anlamıyorum
onların çocukları olsa ismine müdahale etseler ne hissederler acaba

günaydı kızlar günaydın güzel anneler
izmirde hava soğuk değil
ama kapalı yamur yağacak sanırım
benim keyfim yerinde bi ağrım sorunum yok şükür
hasta olanlara geçmiş olsun

AAA kızarım ben böyle şeye .insan güzle bir isim varsa aklıdna söyler .ısrar ne demek.
valla kim olursa olsun koymak geçmez içimden mileltin dediği isim ya hayret bir şey ya
boşver sen milleti.

ben hemen hastalanırım bünyem çok kuvvetli değil malesef yorduk biraz kendimizi.. ama artık dinlenme zamanı bi ,işim kalmadı çok şükür..
dinlen canım ama boğazın için çok sıcak şeyler içme.ıhlamur ve limon daha yerinde olurç
sıcak iltihabı durumu azdırır.geçmiş olsun

sanrıım üşüttüm cnm şimdi sıcak çay içiyorumm inşallah geçer.. yutkunmakta biraz zorlanıyorum ama geçecek inşallah....

tekrar geçmiş olsun canım

ayyyyy bugun 21 haftalık olduk cok mutluyum:lepi:
yarın ayrıntılı ultrasona gırıcez ınsallah prensım cok saglıklıdır allahım:Saruboceq:

günaydın kızlar ben yine uykumu alamadım forumda deli danalr gibi konuşcak insan aradımkaydirigubbakcemile3 hatta bi misafir vardı yeni üye olmuş ona bile laf attım cevap vermedi:roflol::dilcikar:

bu arada bişey sorucam bu her an patlıcakmış hissi sadece bendemi var
çok gergin hissediyorum fazla şişim sanki rahatsız oluyorum çok
özellikle bişey yediğimde

bu arada bişey sorucam bu her an patlıcakmış hissi sadece bendemi var
çok gergin hissediyorum fazla şişim sanki rahatsız oluyorum çok
özellikle bişey yediğimde

canım aynısı bende de var özellıkle aksamları ayakta fazla kaldıgımda karnım felaket gerılıyo bazen tasıyamıyorum sankıbenneyaptımki

günaydın kızlar ben yine uykumu alamadım forumda deli danalr gibi konuşcak insan aradımkaydirigubbakcemile3 hatta bi misafir vardı yeni üye olmuş ona bile laf attım cevap vermedi:roflol::dilcikar:

günaydın tatlım..............Şeniz
neden uyuyamadın bakimm sen gene akşam.......
okudum ben geçmişi................lülülülülülü

kızlar bugun annem alısverıse cıkıcakmıs oğlusuma delikafadulden
bılıyosunuz iranın hafta sonu tatili cuma günü tebrize gıdıceklermıskaydirigubbakcemile2
bende dunden sıparışlerımı verdım orda hersey bedava cok cok cok ucuz ınanın :lepi:
tum markalı kalıtelı urunlerın hepsı bedava dıyebılırım
a.s

toprak
doğu
ata
anıl
çağlar
çağatay
AYBERK
BERKAY
MERT
BORA
BORAN
KUTAY
ALP
EGE
EFE
ARDA
TUNA
UYGAR
ÇAĞLAR
ÇINAR
ONUR
CAN
CEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…