Canim o kadar yakin oturuyoruz ki. benim evim de erenkoy'de. Evim kurulu derili orada. gerci kurulu derili derken esyalar komple degismesi lazim da gene de orda bir ev var uzakta, o ev benim evimdir diyebiliyorum:)
canım sanırım usuttun sen bende öyle oluyorum sabah ılk kalktıgımda sonra gecıyo sıcak cay ıcınce a.s
herkese günaydınlarrrrrr
swethome ben rahatım aslında daha 3.5 ay var diyorum ama insanlar rahat bırakmıyorne koyacan şunu koy bunu koy daha düşünmedinmi bunaltıyorlar bende içime sineni koymak istiyorum ben NAZ DİYORUM EŞİMDE ÇOK BEĞENİYOR ama herkez yok nazlı olur yok eski isim birsürü şey söylüyolar yada onlara bi isim söyliyeyim ama sonra koymuyayım belki herkezin çenesi kapanır SİDELYAyıda dün arkadaşım ısrar ediyor koy bak çok güzel şöle böle niye ısrar ederler anlamıyorum
sanrıım üşüttüm cnm şimdi sıcak çay içiyorumm inşallah geçer.. yutkunmakta biraz zorlanıyorum ama geçecek inşallah....
AAA kızarım ben böyle şeye .insan güzle bir isim varsa aklıdna söyler .ısrar ne demek.herkese günaydınlarrrrrr
swethome ben rahatım aslında daha 3.5 ay var diyorum ama insanlar rahat bırakmıyorne koyacan şunu koy bunu koy daha düşünmedinmi bunaltıyorlar bende içime sineni koymak istiyorum ben NAZ DİYORUM EŞİMDE ÇOK BEĞENİYOR ama herkez yok nazlı olur yok eski isim birsürü şey söylüyolar yada onlara bi isim söyliyeyim ama sonra koymuyayım belki herkezin çenesi kapanır SİDELYAyıda dün arkadaşım ısrar ediyor koy bak çok güzel şöle böle niye ısrar ederler anlamıyorum
sanrıım üşüttüm cnm şimdi sıcak çay içiyorumm inşallah geçer.. yutkunmakta biraz zorlanıyorum ama geçecek inşallah....
bu arada bişey sorucam bu her an patlıcakmış hissi sadece bendemi var
çok gergin hissediyorum fazla şişim sanki rahatsız oluyorum çok
özellikle bişey yediğimde
günaydın kızlar ben yine uykumu alamadım forumda deli danalr gibi konuşcak insan aradımkaydirigubbakcemile3 hatta bi misafir vardı yeni üye olmuş ona bile laf attım cevap vermedi:roflol::dilcikar:
günaydın kızlar ben yine uykumu alamadım forumda deli danalr gibi konuşcak insan aradımkaydirigubbakcemile3 hatta bi misafir vardı yeni üye olmuş ona bile laf attım cevap vermedi:roflol::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?