2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gebelik kesesinini önemi var ,benim ilk düşüğüm gebelik kesem küçük olduğu için oldu. bebeğim büyüyordu kesem yavas büyüyordu bebek sığmadı içine .

gebelik kesesinini önemi var ,benim ilk düşüğüm gebelik kesem küçük olduğu için oldu. bebeğim büyüyordu kesem yavas büyüyordu bebek sığmadı içine .

canım dr normal dedi 8+4de olduk haftaya gidecez tekrar bunu soracam mutlaka

sayfalar çok çabuk ilerlemiş geri dönüp okumak istedim iyice karıştırdım yalnız beyaz meleğin fotosunu gördüm eski fotoya göre çok farlı geldi keşke herkes fotosunu koysa birbirimizi daha iyi tanısak devamlı burdan görüşüyoruz gözümde bazı kişiler canlanıo konuşma şekilden ama acaba ne kadar benziyolar merak ettim

arkadaslar merhabbbaaaa bugün baş dönmem oldu hafiften bir migde bulantısı ama inannın o kadar sewindimki belirtilerin olması beni rahatlatıyo perşembe günü 1 hafta sonra yani inşallah kalp atışını görürüm sizce 6+4 ken görülürmü

evet osmak gorulur benimkisi 6+2 iken gorulmustu. benim bebisimin kalbi atmadan daha midem cok kotu bulaniodu. doktor miden bulaniyosa hersey yolundadir demisti. ve bu haftada bebisimin kalp atislarini duydum. hala kulaklarimda cinliyo;

ebush saol canım umarım görürüz umarım herşey yolundadır ben 2 düşük yaşadım o yüzden tedirginim

Konumuzla alakası yok ama 1 saattir anlamazdın şarkısını dinliyorum Ayla Dikmenin..Issız adam filminin..Çok etkileyici...:asigim:

benımde mıde bulantılarım basladı hemde fecı derecede sureklı bulantı var
ılk hamılelıgımde bole olmamıstı. eger bulantı olması bebegın saglıklı oldugunu gosterıyosu olsun bunada katlnırım

gecen sene bende bi dusuk yaptim ve bir sene boyunca hamile kalabilmek icin ugrastim. sonunda kalabildim. bende acikcasi korkumuyo degilim.

bu arada yenı hamışler tebrık ederım
arkadaslar ben lısteyle ılgılenemıyorum ıstanbulda oldugum ıcın bakamıyorum
sureklı onlıne olan arkadaslar sız ılgılenırmısınız lıstemızle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…