2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben kola felan pek içmem sevmemde zten.ama ıce tea çok içiyorum acaba onunda bi zararı olurmuki.mirmirmirmir

iyide canım o yaptığın efkarın bebişinede zararı var biliyosun dimi artık eskiyi düşünmek yok şimdiki halinize şükredin ve mutlu olun.üstüne bide gülayın o şarkısı dahada ağır gelir canım normalde ikiside çok güzel ama boşver neşeli şarkılar dinlede neşelenklava:

baktımda günü gününe aynıyız.normal doğum yapıcak olsaydın bakardık artık kimin sancısı nezman gelcek diyedelikafadulden

EVET CANIM NORMAL OLSAYDI OLURDU.........
BENİM MUHTEMELEN
11 TEMMUZ 2009
DA ALINACAK CANIM KIZIM.............O GÜN BİZİM NİKAH GÜNÜMÜZDE:asigim:

Kız kendine gel sallatma bana kendini. Ne hüznü ayol. Hamilesin, göremesem de karnın epey büyüdü, çocuk oynuyor daha ne hüznü bu. Hormonlarım bahanesi sakın yapma ben inanmıyorum. Bende de aynı hormon var ama ağlatmıyor zıttırı pıttırı.
Ayrıca dinleme öyle ağlak şarkılar. Neşeli bişeyler dinle. Bak sen kendini ne kadar mutlu hissedersen kanına bazı hormonlar geçiyor hooopp oradan bebişe gidiyor ve o da mutlu oluyor. Ben hep karnıma sarılıp onu ne kadar çok sevdiğimi düşünüyorum İçim coşuyor. Onun da neşelendiğini düşünüyorum. Kızın inşallah bana benzer ya.

havadan heralde o zaman yaa , ne biliim ben de bazen şaşıyorum kendime ..
özür dilerim ya aslında herkesten , çok dolmadığım sürece paylaşmam ben aslında bu tür duygularımı özellikle de boşuna kimseye olumsuz eektrik vermemek adına .. bugün böyle oldu kusura bakmayın hakkaten ..
sildim zaten ama , neyse ..
buldum galiba aslında neye üzüldüğümü
bu şarkıyı eşimle mecburi bir ayrılık yaşamıştık ,ikimiz de istemeden , o dönem dinlerdim .. dejavu oldum ben galiba
tamam söz valla dinlemiycem bu şarkıları ama bi şey sormak istiyorum , siz de bir dönem bir şeyler yaşadınız çok sevindiniz ya da çok üzüldünüz .. o dönem dinlediğiniz şarkıyı bu zamanlarda , aradan 10 sene geçse bile aynı ruh haliyle dinliyor ve o zaman nasıl sevindiyseniz yada üzüldüyseniz aynı duygu yoğunluğunu yaşıyor musunuz ??

yaaaaa çok süper bişeeee.sizmi ayarladınız yoksahihoyyyt

BİZ AYARLAMADIK CANIM TESADÜF OLDU.......
KISMET YANİ............
TEMMUZA DENK GELİYOR DOĞUMUM.........21 TEMMUZA FALAN SANIRIM NORMAL DOĞUMUM...........
AMA ZATEN SEZERYAN OLACAĞI İÇİN 10 GÜN ÖNCE ALINIYOR BEBEK.........
EE BİZ DE ÖZEL OLSUN DİYE
11 TEMMUZ 2009 CUMARTESİ GÜNÜNÜ SEÇTİK NASİP OLURSA:lepi:

elbette sana benziycek ama benim neyim eksik alla allaaaaa laelaelaelaelae
biraz da bana çeksin , becerikli olsun dermişimmmm sırnaşık şey
yok ben onu alınca öğretirim kaydirigubbakcemile3

benimde 10 temmuz doğum günüm dr um istersen o gün alabilirim bebeği diyor cuma gününe geliyor nasipse bakalım artık

hakikaten çok güzell bi tesadüf...

benim bebeğimin adı ibrahim ege olacak biliyorsunuz artık hepiniz. ibrahim eşimin kardeşinin adı ege yide ben çok istiyorum. bizde hiç planlamadık ama eşimin kardeşinin doğum günü temmuz 15 e geliyor benimki allah kısmet ederse normal olacak denk gelir mi bilmem ama dr um 12-15 temmuz arası demişti doğumum için....

benimde 6 temmuz normal doğum.ama benim normal doğum olmıyacak.haziran son haftası gibi olucak herhalde.ay o günleride görürmüyüz

ben daha doktoruma sormdım acaba ne tavsiye eder diye
ama .galiba sn ayara kadar bekliyorlar.
anne kesin kararlı değilse.
noraml yapabilirsem normal istiyorum bende bakalım.ama
aslında kararsıızım

merhaba güzel annelerhihoyyyt.herkes nasıl doğum yapacağına karar vermiş.Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.:CüvCüv:

slm güzel anneler doğum şekline herkes karar vermiş. ben henüz karar veremedim doktorumuzda erken olduğunu düşünüyor ama normal düşünen annelere hayran kaldım benim cesaretim yok sanırım bende sezeryan olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…