2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selsin ben de şimdi gördüm oğluşunu maşallahhhh nasıl poz vermiş öyle yaaaaaaaaaaa :asigim:
o resimleri görünce insan bir daha aşık oluyor kuzusuna diimi:asigim:

selsin ben de şimdi gördüm oğluşunu maşallahhhh nasıl poz vermiş öyle yaaaaaaaaaaa :asigim:
o resimleri görünce insan bir daha aşık oluyor kuzusuna diimi:asigim:

hemde nasıl.onu dün öyle gördüğümde inanamadım.allahım dedim bu mucize.gözlerim sulandı.ağlamamak için kendimi zor tuttum

selam kızlar nasılsınız? dün rahim ağzı ölçümü yapıldı 38 mm çıktı doktor normal dedi,kendininkini hatırlyan var mı?

herkese iyi hafta sonları.doktora gidicek arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz.kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın

çoklu alıntı nasıl yapılıyor biri bana anlatabilirmi

selsincim alıntı yap ın yanında " MQ " varya ona tıklıyorsun , eğer cevap penceresi alıntılı bir şekilde çıkarsa " geri " diyorsun sonra diğer alıntı yapacaklarına da aynısını yapıyorsun , son alıntıyı yapıp mesajlarını aralara yazıyorsun ve gönder gitsin diyorsun ..
bazen sadece MQya basıp basıp en son alıntı yap dediğinde de aynısı olabiliyor

Valla akşam aynı kötü şeyi ben de yaptım.Önce yarıma yakın koydum sonra kesmedi bi yarım daha doldurdum soğuk soğuk öle güzel gitti ki anlatamam.Napim dayanamadım

Herkese gunaydin. burada sabah oldu kalktim.iki gundur iyi uyuyorum cok sevincliyim.

Derincim ya ne sacma illa sunu koy bunu koy demeleri. Ama bence Naz sidelya'dan cok cok daha guzel ve anlamli. Bence bak anket ac kimse Sidelya demez. cok sevimsiz bir isim. ama bak bu benim fikrim. benim begendigim isimleri de sen begenmeyevbilirsin. senin kizin sonucta. kim ne derse desin bildigini oku ve istedigini koy.

merhaba kızlar... bayadır giremedim... nasılsınız? umarım herkes ve bebişler iyidir.....

grip oldum yine. 1 haftadır dinleniyordum. ayrıca bugün ayrıntılı ultrasona girdim. allaha şükür prensesim iyi... çok tatlıydı bugün insan hiç kalkmak istemiyor ultrasonun başından....

bu da benim almayı düşündüğüm puset : Peg Perego - skate .. ben siyah-kremini alıcam .. sitesine girerseniz bir de yeşil olanını görebilirsiniz ..

bu da ana kucağı ile kullanımı , yalnız ana kucağı ayrı satın alınıyormuş fisfisfis

bu da alternatifimiz : Chiccodan 3'lü takım , çanta hediyeli .. fiyat olarak peg peregoya göre çok çok daha uygun bu arada ..
puset :

ana kucağı : altında oto sabitleme aparatı var ama o da pusete takılıyor ve o şekilde kullanımı var mı sormadım , birazdan gidicem , sorarım yerimseniben

bu da port bebesi .. pusete monte edilebiliyormuş .. peg peregodan farkı olmayacak o zaman hihoyyyt ama peg perego uzuun yıllar kullanılabilirmiş , tanıtımını yapan kız 40li kilolardaydı , ben binsem beni de götürür demişti , aklım hala onda galiba :uhm:

selam kızlar nasılsınız? dün rahim ağzı ölçümü yapıldı 38 mm çıktı doktor normal dedi,kendininkini hatırlyan var mı?

kızım 20+2 günlükken 357 gram çıktı doktor yine normal dedi ama bana az gibi geliyo,sizcede az mı,ne yapmam lazım kilo alsın diye:uhm:son 1 ayda 4 kilo aldım resmen ama bebiş çok almıyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…