bakın teyzeleri oğluşuma
ImageShack® - Gallery
[img=http://img17.imageshack.us/img17/2669/yeniresim1.th.jpg]
ay maşallah selsiiiiiiiin ne tatlı çıkmış oğluşun,allah nazarlardan saklasın valla tombiş tombiş olcak sanki tatlım benim
selsin çok tatlı maşallah nasılda pozları vermiş paşaya bak ya allahım nazarlardan korusun
selsin ben de şimdi gördüm oğluşunu maşallahhhh nasıl poz vermiş öyle yaaaaaaaaaaa :asigim:
o resimleri görünce insan bir daha aşık oluyor kuzusuna diimi:asigim:
çoklu alıntı nasıl yapılıyor biri bana anlatabilirmi
ben dün akşam kötü birşey yaptım.saat 10.30 filan. reklamları seyrediyordum canım birşey istedi.zararlı birşey .(cola) ama nasıl istedi anlatamam..çok severim aslında.içmiyorum hiç bazen çok nadir toplasan iki kere birer yudum almışımdır.ama dün bir bardak içtin valla dayanamadım
herkese günaydınlarrrrrr
swethome ben rahatım aslında daha 3.5 ay var diyorum ama insanlar rahat bırakmıyorne koyacan şunu koy bunu koy daha düşünmedinmi bunaltıyorlar bende içime sineni koymak istiyorum ben NAZ DİYORUM EŞİMDE ÇOK BEĞENİYOR ama herkez yok nazlı olur yok eski isim birsürü şey söylüyolar yada onlara bi isim söyliyeyim ama sonra koymuyayım belki herkezin çenesi kapanır SİDELYAyıda dün arkadaşım ısrar ediyor koy bak çok güzel şöle böle niye ısrar ederler anlamıyorum
selsincim alıntı yap ın yanında " MQ " varya ona tıklıyorsun , eğer cevap penceresi alıntılı bir şekilde çıkarsa " geri " diyorsun sonra diğer alıntı yapacaklarına da aynısını yapıyorsun , son alıntıyı yapıp mesajlarını aralara yazıyorsun ve gönder gitsin diyorsun ..
bazen sadece MQya basıp basıp en son alıntı yap dediğinde de aynısı olabiliyor
selam kızlar nasılsınız? dün rahim ağzı ölçümü yapıldı 38 mm çıktı doktor normal dedi,kendininkini hatırlyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?