2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

geçmiş olsun canım , yoksun sen de uzun zamandır ..
güzel haberlerle dönmene sevindim , kızına da kocaman
bakalım bizim de yarın rutin kontrolümüz var , napıcak oğluşum bize hihoyyyt

Ben çıkıyorumm çok sıkıldım bu gün biraz erken çıkayım işlerim var.........
Herkezi öptüm iyi akşamlarrrrrrrr

kızım 20+2 günlükken 357 gram çıktı doktor yine normal dedi ama bana az gibi geliyo,sizcede az mı,ne yapmam lazım kilo alsın diye:uhm:son 1 ayda 4 kilo aldım resmen ama bebiş çok almıyo sanki

canımcım benim 41 mm .. 25 mm nin üzerinde olması yeterli .. senin ki de gayet iyi bu durumda
alttan yaptırmadın ölçümü dimi , 6. aya kadar transvajinal usg , yani alttan ultrasona pek sıcak bakmazlarmış aslında .. idrara sıkışık gidince karından da ölçüm yapılabiliyormuş .. benim geçenlerdeki ölçümüm alttan oldu ama bir daha ölçtürüsem karından istiycem ..

demresu kullanıcısından alıntı
selam kızlar nasılsınız? dün rahim ağzı ölçümü yapıldı 38 mm çıktı doktor normal dedi,kendininkini hatırlyan var mı?

canımcım benim 41 mm .. 25 mm nin üzerinde olması yeterli .. senin ki de gayet iyi bu durumda
alttan yaptırmadın ölçümü dimi , 6. aya kadar transvajinal usg , yani alttan ultrasona pek sıcak bakmazlarmış aslında .. idrara sıkışık gidince karından da ölçüm yapılabiliyormuş .. benim geçenlerdeki ölçümüm alttan oldu ama bir daha ölçtürüsem karından istiycem ..

kızlar gidince ne dicez simdi rahim ağzını mı ölçtürmek istiyorum dicezkaydirigubbakcemile3

hareketlerininde hissetmediğimi söyledim.doktor da bana.daha erkendi.artık bundan sonra hissedersin.gayet hareketli bir bebek dedi.aman o iyi olsunda hissetmesemde olur

Canim bebisinin saglikli olmasina cok sevindim. kesen buyuktur cocuk carpsa da bellki olmuyordur.

Eyekitnercim bol acili bir corba yap kendine ve sicak sicak ic. benim bogazim agrirsa siserse oyle yaparim inan birseycik kalmaz.

25 mm üzerinde olması makbul demişsin ya bu değer arttıkça mı iyi oluyo azaldıkça mı biliyormusun canım,ben alttan yaptırdım ama bir daha karından yapılır heralde,doktorum herhangi bir uyarıda bulunmadı aslında öğrendiğim iyi oldu canım sağol.

peki spektulum zararlı mı kızlar benim akıntım için alttan baktırmayı düşünüyorum bu gidişle mecburen spektulu takarak bakması gerekecek

canım geçmiş olsun niye bu kadar çok grip oluyosun ince felanmı giyiniyosun yada çok sık duş alıyosan ondanda olabilirmirmirmirmir
kızım 20+2 günlükken 357 gram çıktı doktor yine normal dedi ama bana az gibi geliyo,sizcede az mı,ne yapmam lazım kilo alsın diye:uhm:son 1 ayda 4 kilo aldım resmen ama bebiş çok almıyo sanki

bence gayet iyi canım sen yesende yemesende çocuk alacağını alır süt peynir yumurta bunları hergün düzenli ye bide sebze tabiki ama telaş yapma gayet normal:teselli:

Ben çıkıyorumm çok sıkıldım bu gün biraz erken çıkayım işlerim var.........
Herkezi öptüm iyi akşamlarrrrrrrr

iyi akşamlar canım yarın görürşüz öyküye iyi bakyerimseniben

geçmiş olsun canım , yoksun sen de uzun zamandır ..
güzel haberlerle dönmene sevindim , kızına da kocaman
bakalım bizim de yarın rutin kontrolümüz var , napıcak oğluşum bize hihoyyyt

sağol canım inşallah sen de iyi haberler alırsın canım.

akdascım geçmiş olsun
uzun zamandir evet yoktun ,daha sık gir bekliyoruz

teşekkür ederim ilsucum. canım çalışınca okulda da net olmayınca sizden ayrı kalıyorum valla. insan özlüyo muhabbetleri

ya canım benim de haftaya yapılacak alttan yapacakmış dr um. bak korkuttun beni şimdi....

hmm anladım galiba bu rahim uzunluğu dimi kısaldıkça bebek doğum kanalına yakın demek bu da erken doğum demek,anlaştık:)

canım geçmiş olsun niye bu kadar çok grip oluyosun ince felanmı giyiniyosun yada çok sık duş alıyosan ondanda olabilirmirmirmirmir

[/B]

teşekkürler canım.valla canım ikisini de yapmıyorum ama okulda çocuklardan bulaşıyo sanırım...

bence gayet iyi canım sen yesende yemesende çocuk alacağını alır süt peynir yumurta bunları hergün düzenli ye bide sebze tabiki ama telaş yapma gayet normal:teselli:

teşekkürler canım yorumun için

Canim cok guzel ikisi de. Ben de peg perego diyorum her zaman. Ama bak sen kizin nasil indirdigine kaldirdigina bakma. al kullan dukkanin icinde. kendin ac kapa. tum aparatlarini kendin cikar tak. arkaya full yatiyor mu iyice bak. basinet olayi cok guzel.

canim fiyatlarini da yaz olur mu?

bir de bak katlaninca ne kadar kuculuyor? canim ana kucagi ya da araba koltugunun altindaki sey arabada sabit kaliyor. onu bir kere monte edince cikarmiyorsun, alis koyusu zaten cok pratik.

ama cok hos. peg perego nun switch, eski adiyle pramette, TR deki adiyla modular systemi var mi bakar misin/ fiyatini da sorarsan cok sevinirim.

Kıslar selam ancak yetiştim sizlere akşam oldu çokda yoğundum nasıl yoğundu anlatamam stres oluyorum hep sonrada sakinleşmeye çalışıyorum oğluşum gergin olacak resmen ya
Ben haftaya ctesi doktora gidicem rahim ölçümüm yapılacak ve alttan yapılacak doktorum bi zararı yok çok ince zaten dedi ben haftaya 24+6 olucam :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…