2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızım 20+2 günlükken 357 gram çıktı doktor yine normal dedi ama bana az gibi geliyo,sizcede az mı,ne yapmam lazım kilo alsın diye:uhm:son 1 ayda 4 kilo aldım resmen ama bebiş çok almıyo sanki

Canım ben 20+1 im.Dünkü kontrolümde bebişim 412 gr 20 cm. çıktı.Dr. um göbekli bebek dedi bizimki de kısacası şişko ve ben bugüne kadar 8 kg.aldım.Bence 357 gr çok normal.

kızlar gidince ne dicez simdi rahim ağzını mı ölçtürmek istiyorum dicezkaydirigubbakcemile3

Ilsucum selam. Nasilsin, saatler tars gorusemiyoruz uuzn zamandir.

Benim de sali gun randevum var. Doktora badem'i anlatacagim ve rahim acikligini vs olcmesini isteyecegim ama digerini nasil soracagim, ne demem lazim ben de bilmiyorum.

kızlar bu rahim ağzı açıklığının ölçümünü siz mi istiyorsunuz doktor kendisimi yapıyor bana hiç öyle bişey söylemedi doktorum. belirli bir hafta var mı bu ölçüm için

kibele evet canım niye karışırlar anlamıyorum arkadsaşım sidelyayı duymuş bak duyulmamış bir isim kuranda geçiyor hem anlamıda güzel koy bak sende benim söylediğim isimleri eleştiriyorlar yaa bnde kimsenin koyduğu ismi beğenmiyorum ama çok güzel diyorum şu anda en çok sevdiğim isim NAZ ama 3.5 ay içinde fikrim değişirse bilmiyorum yinede

Ilsucum selam. Nasilsin, saatler tars gorusemiyoruz uuzn zamandir.

Benim de sali gun randevum var. Doktora badem'i anlatacagim ve rahim acikligini vs olcmesini isteyecegim ama digerini nasil soracagim, ne demem lazim ben de bilmiyorum.

serviks uzunluğu diyebilirsiniz canım. dr lar genelde daha önce düşüğü olmuş y ada riskli gebeliklere yapıyoruz diyecekler ve alttan tabi..bende ısrar ettim yapacak22-24. haftalarda yapılıyormuş sanırım .

Canım ben 20+1 im.Dünkü kontrolümde bebişim 412 gr 20 cm. çıktı.Dr. um göbekli bebek dedi bizimki de kısacası şişko ve ben bugüne kadar 8 kg.aldım.Bence 357 gr çok normal.

maşallah canım ya ne güzel tombiş tombiş olur işte 55 gram fark var benimki ile,az da değil o haftaya göre tekrar tekrar maşallah
19 haftalıkken falan 4 boyutluda kızımı görmüştüm orda zayıf göründü gözüme çok ondan kendim suçluyorum:çok üzgünüm:

bende pazartesi dra gidince söyliyeyim bari rahim ağzı ölçümünü yapsın acaba nasıl birşey yaptıran varmı aranızda kızlar

valla bende anlamadım hüzün yılı rahim ağzı ölçülüyormuş gliba falan dedim doktora haftaya gel ölçelim dedi ,demesem dermiydi Allah bilir yani.

valla bende anlamadım hüzün yılı rahim ağzı ölçülüyormuş gliba falan dedim doktora haftaya gel ölçelim dedi ,demesem dermiydi Allah bilir yani.

evet canım bende bunu merak edıyorum
bana cok saçma gelıyo acıkcası
sonucta doktorlar hastalarına yapılması gereken kontrollerı ölcumlerı vs. bılırler
hadı bırı yapmadı ıkısı yapmadı ama genelı bız söyleyınce yapıyo ancak......

benım anlamadıgım sey neden doktorlar bız soyleyınce ölcum yapıyolar eger yapılması gereklıyse zaten yaparlar öyle degılmı?

canım aslında risk varsa yapılıyor.. nasıl risk mesela daha önce düşüğü varsa..yada su gibi sürekli akıntı varsa... vb. ALLAHIM HEPİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN.ama bizler sanırırm burada okuduğumuz düşük haberlerinden çok etkileniyoruz hani ne olur ne olmaz öyle bir tehlikemiz var mı diye ölçtürelim diyoruz... UMARIM ALLAHIM BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA SAĞ SALİM ALMAYI NASİP EDER CANLAR.

ya bu arada su gıbı akıntıdan bahsetmıssınız arkadaslar ara ara bende de oluyo bu özellıkle ayakta fazla kaldıgım zaman falan acaba ne olabılır?

anladım canım ozaman yarın gıttıgımde bu konuyu doktoruma sorayım ayrıca su gıbı akıntı olayınıda sorucam

ya bu arada su gıbı akıntıdan bahsetmıssınız arkadaslar ara ara bende de oluyo bu özellıkle ayakta fazla kaldıgım zaman falan acaba ne olabılır?

CANIM ÖYLE AKINTI ARADA BENDE DE VAR. HORMONLARDAN DOLAYI..son 3 ayda artıyormuş sanırım. zaten bende artmaya başladı artık yatarken bile biraz geliyo.

aslında ben bu gıbı seylerı esım yanımda oldugu ıcın doktoruma sormaya cekınıyorum esımın yanında utanıyorum doktorum erkek cunku

demresu sağol canım kızlar benim beyaz akıntım ama 1 damla oluyor gün içinde bikaçkez pazartesi sorarım druma

bende de oluyor canım özellikle o su gibi olanı üşütünce geliyor .dr a su oalbilir mi demiştim alttan bakmam lazım demişti .
Benimde çok çeşitli su gibi ,sarımsı , krem gibi geliyor bazende. Ne ararsan var:))

Allah Allah sen niye böyle gereksiz kendine dert ediyosun anlamadım.Bebişinin kilosu çok normal benimki asıl şişko onu belirtmek istedim.Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 20.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe şu sayfaya gir bebişinin kg sunun ne kadar normal olduğunu görceksin.Aşkolsun sana hiç kendini suçlayacak bişey yok ortada.Ayrıca daha şimdiden 4 boyutluda bebişlerin gerçekten kemikleri belli oluyor.Benimki de öleydi daha iyice etlenmedilerki. maşallah bebişine Allah nazarlaran korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…